Egyrészt teljesen egyetértek, ezért izgulok a VB-re delegált játékosainkon, és kérdeztem, hogy várhatóan ki mennyit szerepel majd, de nem nagyon mozgatta meg a fórumot a téma, nem kaptam választ.dzsi91 írta: Én nagy meglepetéseket várok a következő szezontól. Valszeg azok a klubok fognak jól járni akiknek vagy korán búcsúznak a játékosaik a vb-ről vagy akik nem adnak sok válogatott játékost a vb-nek. Szóval mi baszhatjuk. Az összes támadónk valszeg jó messzire jut a vb-n

Az elvárásokkal nem értek egyet. Én optimistább vagyok, szerintem így is bőven meg lehet, meg kell lennie a bajnokságnak, méghozza a keret bősége miatt. A védelem és a középpálya úgy néz ki nem csak beton lesz, hanem kellően bő, és mondom, ebből a két csapatrészből szerintem max Modric lesz az, aki igazán elfárad, neki pedig lesz megfelelő helyettese - bajnokság szintjén mindenképpen. Valverde beton, ő bírja. Tehát elől szenvedünk majd igazán érvágást, ott is talán csak Benzema miatt. (Vini szokott Neymarral egyszerre a pályán lenni?) Karim hiányát pedig tudnunk kell kompenzálni a beton védelemmel és kp-val, 1-0 győzelmekkel. Mennyiségre elől is megleszünk, talán majd valaki előre lép, a 2 brazil tini adja magát. neadjisten Jovic

Amúgy rohadtul nem érdekel ez a VB, csak a játékosaink statisztikáit fogom követni, meg max megnézem a döntőt, de az se biztos.