Megkövetem magam Ancelottival kapcsolatban, mert amikor újra kinevezték csalódott voltam, úgy gondoltam, hogy eljárt felette az idő, kár volt visszahozni. Aztán egész pofásan kezdtük a szezont, jöttek a gólok, győzelmek, majd jött ismét a kilátástalan játék, a bukták... kiesés a kupából, viszont a spanyol szuperkupát behúztuk. Akkor én is a kritikus oldalon álltam, és elküldtem volna most nyáron, de amit az öreg lehozott a tavasszal ezzel a csapattal, az páratlan és példátlan. Elképesztő karakter az olasz, visszavonok mindent, jelenleg ő a tökéletes edző a Real számára (nyilván egy bajnoki + BL dupla után érdekes is lenne mást mondani

). Szóval a lényeg, Ancelotti most már egy a klubbal, minden amit megtestesít. Remélem még marad sokáig nálunk. Én innentől kezdve nem fogom csesztetni akármi lesz, mert amit idén lerakott, ezzel a nyugger csapattal (jó persze kis túlzással), az mesteri volt.
Mióta Real szurkoló vagyok, ez volt a legemlékezetesebb szezon, pedig ZZ alatt is voltak parádék. De ez így, ebben a formában, a PSG-Chelsea-ManCity-Liverpool kvartett kivégzésével messze a legnagyobb bravúr volt, főleg ezzel a kerettel. Illetve, hogy mit hozott ki az öreg Viniből, Camavingából meg Rodrygoból. Benzemát meg se említem.

De tényleg Vini felhozása, az egészen elképesztő. Ramos meg Cé nélkül ezt így lehozni, az hatalmas teljesítmény. Tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a Donról.
Muchas Gracias Don Carlo Ancelotti!