Sikerült már valamennyire felfogni hogy mi a helyzet?

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 29., vasárnap 14:43
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. május 29., vasárnap 14:38
Tudom még korai de majd dobjátok be mikor jön az El Corazon film. De hiányzott 18 óta baszki, rendesen természetes volt hogy minden évben jön.Pad'em írta: Approximated times for today's schedule, via @SQuirante:
20:15: Celebration at Cibeles
22:00: Celebration at Estadio Santiago Bernabéu
![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. május 29., vasárnap 13:41
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 29., vasárnap 13:40
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 29., vasárnap 12:49
Ment a likeRealista24 írta:Update:Realista24 írta: Tegnapig egy játékos rendelkezett 5 BL győzelemmel, mára 10en lettek.
Hülye vagy? Ez mi generáció? Ha ez nem korszakos csapat, akkor mi?
Isco hivatalosan nem BL győztes. Elvileg.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 29., vasárnap 12:45
sajnos tényleg egy percet sem játszott, de érmet kapott ha jól emlékszem.Realista24 írta:Update:Realista24 írta: Tegnapig egy játékos rendelkezett 5 BL győzelemmel, mára 10en lettek.
Isco hivatalosan nem BL győztes. Elvileg.
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 29., vasárnap 12:43
Fú, szerintem ez elég gyökér húzás volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 29., vasárnap 12:38
Update:Realista24 írta: Tegnapig egy játékos rendelkezett 5 BL győzelemmel, mára 10en lettek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 29., vasárnap 12:35
¡DÍA DE CELEBRACIÓN!Pad'em írta: Approximated times for today's schedule, via @SQuirante:
20:15: Celebration at Cibeles
22:00: Celebration at Estadio Santiago Bernabéu
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 29., vasárnap 12:33
Sztem örülnél ha a CKM újra döntőben lennedoncsontos írta:én ezt a lastdancezést a ckmnek adom inkább mint a csapatnak, vagyis remélem jövőre már nem kell a bl döntőn a ckmet nézni 80 percen keresztülwhitemadrid írta: Ezt a Last Dance őrületet én sem értem.
A kezdocsapat 70% visszavonul most vagy eligazol ?
Nem ertettem eddig, hogy a Netflix, hogy tud maradandó karosodast okozni.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: fiore » 2022. május 29., vasárnap 12:28
Ezért fizetem az autocorrectet?fiore írta: Gywrwkwk! Ez hihetetlen! Nem twrtem magamhoz meg mi sig
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 29., vasárnap 12:21
Jogos a felvetésed, de az a csapat ezt a csapatot szerintem gólokkal megveri, szóval ez komolyabb falat volt.dzsi91 írta:Ezt amúgy felkapták és azóta ezt olvasomRealAsensio írta:Hihetetlen teljesitmeny, a tortenelem legnehezebb gyozelme!A 18as psg-juve-bayern-pool sorsolásunk nehezebb volt azért csak könnyebben vettük mert akkor még csúcson volt mindenki nálunk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 29., vasárnap 12:19
Ezt amúgy felkapták és azóta ezt olvasomRealAsensio írta:Hihetetlen teljesitmeny, a tortenelem legnehezebb gyozelme!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 29., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. május 29., vasárnap 12:07
én ezt a lastdancezést a ckmnek adom inkább mint a csapatnak, vagyis remélem jövőre már nem kell a bl döntőn a ckmet nézni 80 percen keresztülwhitemadrid írta: Ezt a Last Dance őrületet én sem értem.
A kezdocsapat 70% visszavonul most vagy eligazol ?
Nem ertettem eddig, hogy a Netflix, hogy tud maradandó karosodast okozni.![]()
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2022. május 29., vasárnap 12:02
HozzászólásSzerző: negan » 2022. május 29., vasárnap 11:39
Bántóan simaSorrentino írta:Ahogy tegnap is írtam, bántóan sima volt ez a döntő a korábbi meccsekhez képest.doncsontos írta: én speciel a City kiejtésénél úgy kb 10xer nagyobb eufóriában voltam mint most a döntő megnyerése után.![]()
![]()
Ahogy a srácokon is érződött a nyugalom és optimizmus, ugyanez volt itt a fórumon is. Tudták és tudtuk, hogy a döntőig volt nehéz eljutni, azt már rutinosan behúzzuk...és így is lett.![]()
Igazi LAST DANCE volt ez ennek a korszakos csapatnak. Köszönjük ezt a szezont, igazi hullámvasút volt de hatalmas élmény!![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 29., vasárnap 11:21
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 29., vasárnap 11:19
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. május 29., vasárnap 11:13
Ahogy tegnap is írtam, bántóan sima volt ez a döntő a korábbi meccsekhez képest.doncsontos írta: én speciel a City kiejtésénél úgy kb 10xer nagyobb eufóriában voltam mint most a döntő megnyerése után.![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem