Aranylabda
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Aranylabda
Nem fejezte be a mondatot, hogy no doubts this year, that the sheyk already bought it for me so i can receive it in paris before a match

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mr. Aranylabda jóváhagyta hogy idén Karim kapja.
Lionel Messi: “I think there are no doubts, it is very clear that Benzema had a spectacular year and ended up winning the Champions League, being essential from the last 16 onwards in all the games. I think there are no doubts this year.” @TyCSports
Lionel Messi: “I think there are no doubts, it is very clear that Benzema had a spectacular year and ended up winning the Champions League, being essential from the last 16 onwards in all the games. I think there are no doubts this year.” @TyCSports
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
A korszakos csapatunk gerincebol vegul harman nyernek aranylabdat. Ez legutoljara a 70-es evekben sikerult a Bayernnak (Muller, Beckenbauer, Rummenigge) elotte az MU-nak a 60-as evekben (Law, Charlton, Best).
Adom a Benzema, Courtois, Vini sorrendet. Sajnos manet ugyis benyomjak masodiknak, harmadik talan Vini. Courtois top10 ismerve milyen nyomorekok szavaznak.
Adom a Benzema, Courtois, Vini sorrendet. Sajnos manet ugyis benyomjak masodiknak, harmadik talan Vini. Courtois top10 ismerve milyen nyomorekok szavaznak.
- Pad'em
Nem érdekel mit szavaznak a barmok, de idei szezonban objektíven nézve ez a dobogó.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
nem fognak kapust 2. helyre szavazni, de top10 be sem. viszont az álom11-be bekerül a kapuba az fix tehát az év kapusa ő lesz
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pad'em
1 Benzema
2 Courtois
3 Vini
Ezekután. Nem kérdés.
2 Courtois
3 Vini
Ezekután. Nem kérdés.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ki ez az új vinicius?

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nem is vagy te olyan rossz arc!csababarca írta:Ilyen játékos tényleg 100 évente 1, de lehet keveset mondtam.
Emlékszem mennyit sírtam egy brazil Ronaldo mezért ‘97ben, aztán kaptam egyet meg egy barcásat is nem sokkal később.
Azóta nyilván nem megy rám de ott van a polcon, hiába csesztet az asszony hogy rakjuk már el![]()
Miatta szeretem/szerettem meg a focit.![]()

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ilyen játékos tényleg 100 évente 1, de lehet keveset mondtam.
Emlékszem mennyit sírtam egy brazil Ronaldo mezért ‘97ben, aztán kaptam egyet meg egy barcásat is nem sokkal később.
Azóta nyilván nem megy rám de ott van a polcon, hiába csesztet az asszony hogy rakjuk már el

Miatta szeretem/szerettem meg a focit.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Benzema, Vini Modric, Mbappe,Courtois ...Akárhogy számolom, ez öt.Pad'em írta: FOUR Real Madrid players could finish in the T10 for Ballon d’Or. @GOAL
Benzema, Vini, Modric, Courtois?

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A délamerikai falunapra sem kellett volna aranylabda járjon. A többit tudjuk.Pad'em írta: Eleve nem kéne semmit nyomnia a lattba egy kritikán aluli minőségű afrika kupának, ahol 2 meccsenkent volt egy gól. Manénak semmi keresnivalója nem lenne a top 10-ben, nemhogy a 3-ban. Salahnak viszont nagy szezonja van, háromban ott a helye nálam. Első hely egyértelmű Benzema, ha csak nem villant vmi nagyot az egyiptomi a döntőben.
Benzema, Salah, Courtois lenne nálam a top 3, ebben a sorrendben. Ehhez képest a belga állat 10-ben se lesz valószínű.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kapusokat mindig is kiszednem a listarol.
mar egy vedot is nehez egy tamadohoz hasonlitani, ez meg kb mas sportag.
ha nincs ilyen rangos dij kapusoknak, akkor aranykesztyu vagy ilyesmi, az pedig iden a belgae.
nalam top 5 :
karim, salah, kdb, lewa, vini jr.
jelenleg.
mar egy vedot is nehez egy tamadohoz hasonlitani, ez meg kb mas sportag.
ha nincs ilyen rangos dij kapusoknak, akkor aranykesztyu vagy ilyesmi, az pedig iden a belgae.
nalam top 5 :
karim, salah, kdb, lewa, vini jr.
jelenleg.
- Pad'em
Eleve nem kéne semmit nyomnia a lattba egy kritikán aluli minőségű afrika kupának, ahol 2 meccsenkent volt egy gól. Manénak semmi keresnivalója nem lenne a top 10-ben, nemhogy a 3-ban. Salahnak viszont nagy szezonja van, háromban ott a helye nálam. Első hely egyértelmű Benzema, ha csak nem villant vmi nagyot az egyiptomi a döntőben.
Benzema, Salah, Courtois lenne nálam a top 3, ebben a sorrendben. Ehhez képest a belga állat 10-ben se lesz valószínű.
Lehet csak az alapanyag szó visz engem el, de szerintem Mané aranylabda alapanyag, képessége megvan hozzá - de idén nem fut aranylabdás szezont.Sierra írta:Na én is ezen akadtam ki a múltkor. Persze kicsit nyersen fogalmaztam, de Mané nagyon nem Aranylabda alapanyag, nem is értem hogy merülhetett fel a neve.flori írta: Mané még a PL legjobbjai között sincs jelölve. Miről beszélünk?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk a mane vs salah kerdesben azert szorossaba teszi nalam, hogy a valogatottal ketszer is mane nevetett a vegen iden.
az afrika kupan egymas ellen dontoztek, szenegal nyert, aztan a vb play-off soran is pont ok utottek ki egyiptomot.
lesz meg egy fa cup donto es egy bl donto, ahol barkikbol lehet hero, de nalam pl igy az osszkep alapjan csak szorosan verne el az egyiptomi.
de o azert top 3-ban lesz es kell is legyen, mane top 5 sem hinnem.
az afrika kupan egymas ellen dontoztek, szenegal nyert, aztan a vb play-off soran is pont ok utottek ki egyiptomot.
lesz meg egy fa cup donto es egy bl donto, ahol barkikbol lehet hero, de nalam pl igy az osszkep alapjan csak szorosan verne el az egyiptomi.
de o azert top 3-ban lesz es kell is legyen, mane top 5 sem hinnem.
Na én is ezen akadtam ki a múltkor. Persze kicsit nyersen fogalmaztam, de Mané nagyon nem Aranylabda alapanyag, nem is értem hogy merülhetett fel a neve.flori írta: Mané még a PL legjobbjai között sincs jelölve. Miről beszélünk?
- flori
Alexander-Arnold - Liverpool
Jarrod Bowen - West Ham
Joao Cancelo - Man City
Kevin de Bruyne - Man City
Bukayo Saka - Arsenal
Mohamed Salah - Liverpool
Hueng-Min Son - Tottenham
Ward-Prowse - Southampton
Mané még a PL legjobbjai között sincs jelölve. Miről beszélünk?
Jarrod Bowen - West Ham
Joao Cancelo - Man City
Kevin de Bruyne - Man City
Bukayo Saka - Arsenal
Mohamed Salah - Liverpool
Hueng-Min Son - Tottenham
Ward-Prowse - Southampton
Mané még a PL legjobbjai között sincs jelölve. Miről beszélünk?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Azt adnám. Szerintem top 5-ben is lehetünk kettő játékossal.Pad'em írta: FOUR Real Madrid players could finish in the T10 for Ballon d’Or. @GOAL
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pad'em
FOUR Real Madrid players could finish in the T10 for Ballon d’Or. @GOAL