Korszakos csapat a túrót, szerencsénk hogy Xavi késõn vette át a csapatot!Realista24 írta: Tegnapig egy játékos rendelkezett 5 BL győzelemmel, mára 10en lettek.
Hülye vagy? Ez mi generáció? Ha ez nem korszakos csapat, akkor mi?

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 29., vasárnap 9:19
Korszakos csapat a túrót, szerencsénk hogy Xavi késõn vette át a csapatot!Realista24 írta: Tegnapig egy játékos rendelkezett 5 BL győzelemmel, mára 10en lettek.
Hülye vagy? Ez mi generáció? Ha ez nem korszakos csapat, akkor mi?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 29., vasárnap 9:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 29., vasárnap 9:03
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 29., vasárnap 9:02
A játékosok Kloppoja, örök 2. Nagy öröm hogy 3x sorban kiejtettük ezt a világlegjobbja Poolt.füst írta: Salah mennyi mindent fog jövőre megbosszulni...![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. május 29., vasárnap 9:01
Nagyon nem akarom bantani, de azert ha valaki direkt keri a realt a dobtoben meg elore bemondja hogy megnyerik. Nos. Nyitott szajjal a faszerdobe.füst írta: Salah mennyi mindent fog jövőre megbosszulni...![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 29., vasárnap 9:00
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. május 29., vasárnap 8:26
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. május 29., vasárnap 8:18
HozzászólásSzerző: Nagyi4422 » 2022. május 29., vasárnap 5:15
HozzászólásSzerző: fiore » 2022. május 29., vasárnap 3:41
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2022. május 29., vasárnap 2:48
LAS FINALES NO SE JUEGAN, SE GANAN.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 29., vasárnap 2:44
1v1 ben ossze is szarta a gatyajat sajnos de szerencsere nem szamitott semmitflori írta: Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Meghalok.![]()
![]()
Én ezzel lezártnak tekintem a mai napot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 29., vasárnap 2:32
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 29., vasárnap 2:11
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 29., vasárnap 2:11
Valóban elég fura, de annyira szerintem nem ördögtől való, hogyha már ott vannak, akkor a párizsi drukkereikkel is megünneplik, egy pozitív gesztus önmagában. Csak egy bukott BL döntő kontextusában tényleg furán jön ki, az egészre rányomja a bélyegét. De legalább bevállalják így is, nem bújnak el szégyenükben a szurkolók elől, mert nincs miért szégyellniük magukat. Ilyen szintű Poolt rég láthattak a drukkereik, a Real ellen meg nem gáz kikapni egy döntőben.füst írta: Várjatok már egy picit. Akkor ma vagy holnap vagy mikor a liverpooliak meg fogják buszoztatni a városban azt a fakupát amit nyertek idén?
Nem semmi, jól megbecsülik a hazai kupájukat, mi lassan már annyira se tiszteljük a mienket hogy több legyen belőle mint a BL-ből.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 29., vasárnap 2:02
HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 29., vasárnap 1:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 29., vasárnap 1:55
Mondjuk amennyi pénzem elment már a jinxMixekre, meg amennyi jinxet hoztam a BL-ben a csapatnak, igazán lehetnék zöld pár percre.Steve írta:Ha 7-3-ra kikapunk én az életben nem védelem meg és lobbizok majd azért, hogy ne tegyenek ki.Remy írta: Akkor ezek után jöhet a Frankfurt - Real eu szuperkupa. Érdekes párharc lesz, retro BEK döntő reboot. 7-3as meccset most is aláírnék. Csak most Vini 4 góllal.![]()
![]()
![]()
Zöld leszek és én baxlak ki.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. május 29., vasárnap 1:46
Ha 7-3-ra kikapunk én az életben nem védelem meg és lobbizok majd azért, hogy ne tegyenek ki.Remy írta: Akkor ezek után jöhet a Frankfurt - Real eu szuperkupa. Érdekes párharc lesz, retro BEK döntő reboot. 7-3as meccset most is aláírnék. Csak most Vini 4 góllal.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2022. május 29., vasárnap 1:39
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem