Real Madrid vs. Barcelona
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Gondolom most nem porog annyira a whatsapp csoport

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zsombor írta: Puszilom vebeet meg az osszes tobbi ezen vergődő bohócot.![]()

Adlak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Puszilom vebeet meg az osszes tobbi ezen vergődő bohócot.

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
De akkor, hogy is van ez?? Volt 55 milla ferran torresre, volt 5-10 milla ( nem tudom mennyi) elkuldeni koemant, fizetik pluszba alves, aubemeyangot, adama traoret. Úgy hogy közbe idén még BLbol se kaptak annyi pénzt. És akkor még azt nem is említettem hogy a kis ovis szupersztarjaik fizetését megemeltek.
Remélem nem jön semmi külső segítség nekik, és a nagy Haaland( ugye ő is volt idő mikor jelölt volt
) , neymar, Lewa nevek bedobasa laportatol szintén meghiúsul. Idén se érdemeltek dobogót, de megköszönhetik a Betis atletico sevilla sociadead benasaganak.
Remélem nem jön semmi külső segítség nekik, és a nagy Haaland( ugye ő is volt idő mikor jelölt volt

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Amúgy jól emlékszem, hogy a La Ligában van valamilyen szabály arra, hogy nem tudom milyen feltételek teljesülése esetén erőből privatizálják az adott kollektív tulajdonban lévő csapatot? Ha igen, akkor nyilván nagy veszteség lenne számukra, hogy valaki más megkaparintja tőlük, de szerintem simán van olyan milliárdos, aki bevállalná az adósságot és újra felhúzná a csapatot.
- Sorrentino
Jorge Messi contacted Laporta so that he would stop mentioning his son in every interview, as they look to try and close that chapter. @marca

Amúgy a liga belső szabályzata elég erős ilyen szempontból, ezért is akad fenn a barca ilyen látványosan. Ha ez nem lenne, szépen nyomnák tovább a dolgot. Ahogy amúgy az országok, emberiség is teszi...
Laporta uti bele az utolso szegeket a Barcelona koporsojaba, es senki meg sem kerdezi mi folyik ott. Tetszik. Sok evet meg neki!
- Sorrentino
Nagy a gond, de közben meg elindítják a stadionfejlesztést...

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szerintem egyáltalán nem érthetetlen, nem vagyok nagy tálentummal megáldva, mégse lepődtem meg (nyilván nem is vagyok ezzel egyedül), mert a BL győzelmeik alatt is lehetett tudni a nagy adósságaikról, és a nagyon magas fizetéseikről, nem pláne Messiéről, akinek az elmebeteg bérigényét azóta is nyögik. Ráadásul a 2010-es évek második felében is folyt ki a kezükből a pénz a fos igazolásokra, amíg mi behúzott kézifékkel mozgolódtunk nyaranta, már a kovid előtt is, nem hogy aztán.Sierra írta: Ráadásul úgy, hogy 15 év alatt nyertek 4 BL-t, ami nem kis lóvé, soha nem látott népszerűségbe emelkedett a klub 2009 óta, sok címet nyertek, világsztárok játszottak ott, és ezek ellenére tartanak ott, ahol. Itt tényleg nagyon kisiklott valami, mert azt hogy egy olyan helyzetből a dolgok idáig fajultak, az biztos, hogy példátlan és érthetetlen.
Volt is itt vita arról, még 2-3 éve hogy mivel járunk jobban, ha megy Messi vagy ha marad, és itt az eredménye annak, hogy nem engedték el időben. Talán +1 bajnokság meg +1 kupát kitermelt nekik, most meg csupasz seggel nézik ki az aki úgy játszana náluk hogy lehetőleg nem kér semmit.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pedig azt hittem ott ingyen is fociznának a játékosokRealista24 írta:Jelenleg senkit nem tudnak regisztrálni, szóval a játékos nem fog semmit aláírni gondolom, amíg nem tudja, hogy kap-e fizetést.Toti írta: Kessie? Christensen? Ezek már nyélbe ütött igazolások voltak. Kíváncsi leszek, h így mi lesz.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jelenleg senkit nem tudnak regisztrálni, szóval a játékos nem fog semmit aláírni gondolom, amíg nem tudja, hogy kap-e fizetést.Toti írta: Kessie? Christensen? Ezek már nyélbe ütött igazolások voltak. Kíváncsi leszek, h így mi lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kessie? Christensen? Ezek már nyélbe ütött igazolások voltak. Kíváncsi leszek, h így mi lesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Senkire nincs pénz, Lewara sem, amíg nincsenek eladások, fizucsökkentések és új pénzügyi források.Toti írta:ennek ellenére lewandowskiznak meg ilyenek.Realista24 írta: Barcánál nagy a gond.
Újabb fizucsökkentés, terminálások és eladások jöhetnek, amik nem voltak tervezve. Annyira nincs pénzük.
Megoldás lehet erre részben a Goldman üzlet, de jelenleg egy játékost sem tudnak igazolni, még aki ingyen érkezik az sem, a fizetési sapka miatt.
állítom, h ígyis fognak igazolni, de fájni fog. és nekem senki ne mondja, h majd egy esetleges de jong eladás megoldja lewa jövetelét.
Laporta alkudozott Tebasszal egy másik fizetési sapka végett, de Tebas hajthatatlan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ennek ellenére lewandowskiznak meg ilyenek.Realista24 írta: Barcánál nagy a gond.
Újabb fizucsökkentés, terminálások és eladások jöhetnek, amik nem voltak tervezve. Annyira nincs pénzük.
Megoldás lehet erre részben a Goldman üzlet, de jelenleg egy játékost sem tudnak igazolni, még aki ingyen érkezik az sem, a fizetési sapka miatt.
állítom, h ígyis fognak igazolni, de fájni fog. és nekem senki ne mondja, h majd egy esetleges de jong eladás megoldja lewa jövetelét.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ráadásul úgy, hogy 15 év alatt nyertek 4 BL-t, ami nem kis lóvé, soha nem látott népszerűségbe emelkedett a klub 2009 óta, sok címet nyertek, világsztárok játszottak ott, és ezek ellenére tartanak ott, ahol. Itt tényleg nagyon kisiklott valami, mert azt hogy egy olyan helyzetből a dolgok idáig fajultak, az biztos, hogy példátlan és érthetetlen.
- RealMadridFanatic
Nyilvan nem sirok a Barca vergodese miatt, es rossz dontesek sorozata vezetett ide reszukrol is, de mennyire szanalmas, hogy egy ekkora klub ilyen szinten padlot fog penzugyileg, kozben meg omlik ellenorizetlenul az irrealis mennyisegu penz egy rakas klubba. A futball mindenkie, a futball megmenekul.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barcánál nagy a gond.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barcelona near €900m Goldman Sachs deal to lower debt.
Goldman Sachs and All Sports Finance set to get 30% of club’s broadcast revenue.
The two will also get a chunk of the LaLiga outfit’s future revenues from their new stadium complex, Espai Barca, construction on which could start as early as this summer.
According to Sportico, if the latest proposal with Goldman Sachs goes through, Barca will have to pay back a total of US$1.5 billion in 35 years. This includes a five-year grace period to pay and interest fixed at three per cent to four per cent. The loan would also be the largest funding agreement in the club’s history.
Goldman Sachs and All Sports Finance set to get 30% of club’s broadcast revenue.
The two will also get a chunk of the LaLiga outfit’s future revenues from their new stadium complex, Espai Barca, construction on which could start as early as this summer.
According to Sportico, if the latest proposal with Goldman Sachs goes through, Barca will have to pay back a total of US$1.5 billion in 35 years. This includes a five-year grace period to pay and interest fixed at three per cent to four per cent. The loan would also be the largest funding agreement in the club’s history.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valahol posztoltak, hogy a haza is elado/kiado, ugyhogy szerintem is lep.
egyik szemem sir, a masik nevet.
van benne kraft es az egyik, ha nem a legtehetsegesebb jatekosunk, meg mindig jo par ev lenne benne.
viszont a serulekenysege es a neha gyerekes dolgai miatt alapozni ra nehez lenne.
psg-ben jo lesz, en neymart szornam ki a nagy harmasbol, osszessegeben a bappe-messi-dembele szerintem jobb chemistry.
egyik szemem sir, a masik nevet.
van benne kraft es az egyik, ha nem a legtehetsegesebb jatekosunk, meg mindig jo par ev lenne benne.
viszont a serulekenysege es a neha gyerekes dolgai miatt alapozni ra nehez lenne.
psg-ben jo lesz, en neymart szornam ki a nagy harmasbol, osszessegeben a bappe-messi-dembele szerintem jobb chemistry.