Én azért titkon remélem, hogy egyszer nekünk is összejön a klasszikus tripla.pheco írta: Kapjon 2-3 jó igazolást és akkor jövőre is versenyben leszünk minden fronton(kivéve a spanyol kupát )

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 30., hétfő 10:29
Én azért titkon remélem, hogy egyszer nekünk is összejön a klasszikus tripla.pheco írta: Kapjon 2-3 jó igazolást és akkor jövőre is versenyben leszünk minden fronton(kivéve a spanyol kupát )
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 30., hétfő 10:26
Ha így folytatjuk, akkor 2035re több BL címünk lesz, mint Spanyol kupapheco írta:Aztán bekezdjük a szezont két döntetlennel és habzó szájjal ütöd a billentyűzetetSierra írta:
Igen.![]()
Főleg magamat ismerve.
De nem, én innentől kezdve csodálattal tekintek az öregre, akármi lesz. Ha jövőre 10.-ek leszünk a bajnokságban, akkor is.
![]()
Én sem örültem a kinevezésének, de szépen ránk cáfolt az öreg. Kapjon 2-3 jó igazolást és akkor jövőre is versenyben leszünk minden fronton(kivéve a spanyol kupát
)
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. május 30., hétfő 10:25
Aztán bekezdjük a szezont két döntetlennel és habzó szájjal ütöd a billentyűzetetSierra írta:Igen.Realista24 írta:Merész vállalás![]()
Főleg magamat ismerve.
De nem, én innentől kezdve csodálattal tekintek az öregre, akármi lesz. Ha jövőre 10.-ek leszünk a bajnokságban, akkor is.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 30., hétfő 10:20
Igen.Realista24 írta:Merész vállalás
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 30., hétfő 10:19
Merész vállalásÉn innentől kezdve nem fogom csesztetni akármi lesz,
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 30., hétfő 10:18
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 30., hétfő 9:25
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. május 30., hétfő 8:52
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 29., vasárnap 15:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 29., vasárnap 12:23
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. május 29., vasárnap 1:29
Egs cimbora cimboraRealista24 írta: De ha nem írtok neki, nem válaszol. Ünnepeljetek, szarok én mindenre most.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 29., vasárnap 1:27
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 29., vasárnap 1:27
Kiafaszzérdekel ?atesz írta:Jólvanakkor. Nem építette le a dobogós Nápolyt, mert hetedik helyen rúgták ki. Igazad van.Sierra írta:
Legalább nézzél utána valaminek, mielőtt elkezdesz itt vergődni. Hetedik volt a Napoli, amikor elküldték az öreget. A középmezőny az jó esetben is 10-11. hely.
Klopp is annyira jól kezdett tavaly a Liverpollal, hogy az Aston Villától kaptak 7 gólt, aztán a szezon felénél EL helyen tanyáztak.
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. május 29., vasárnap 1:25
Jólvanakkor. Nem építette le a dobogós Nápolyt, mert hetedik helyen rúgták ki. Igazad van.Sierra írta:Legalább nézzél utána valaminek, mielőtt elkezdesz itt vergődni. Hetedik volt a Napoli, amikor elküldték az öreget. A középmezőny az jó esetben is 10-11. hely.atesz írta: Hogy aztán lesüllyedjenek a középmezőnybe a második szezonra. Így kell a lényeget elhallgatni
Klopp is annyira jól kezdett tavaly a Liverpollal, hogy az Aston Villától kaptak 7 gólt, aztán a szezon felénél EL helyen tanyáztak.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 29., vasárnap 1:22
Azért durva,hogy kefíres barszasok annyira elkoptak,hogy mar sajat trolljaink vannak akiket ki kell rakni.LiamGallagher írta: Ezt a fasznyakú majom ateszt rakjátok már ki, köcsög troll![]()
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. május 29., vasárnap 1:21
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 29., vasárnap 1:20
Legalább nézzél utána valaminek, mielőtt elkezdesz itt vergődni. Hetedik volt a Napoli, amikor elküldték az öreget. A középmezőny az jó esetben is 10-11. hely.atesz írta: Hogy aztán lesüllyedjenek a középmezőnybe a második szezonra. Így kell a lényeget elhallgatni
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. május 29., vasárnap 1:15
De hát nem lett beárazva egy ellenfél edzője sem.Süti írta:Komolyan be lett árazva az összes újgenerációs edzőlegendád.
Hogy aztán lesüllyedjenek a középmezőnybe a második szezonra. Így kell a lényeget elhallgatniSierra írta:
Miről beszélsz? Nápolyt bevitte a 2. helyre az öreg.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 29., vasárnap 1:12
Everton 20/21: 10. hely, 59 pont, a Spurs 62 ponttal konferencia ligasatesz írta:Direkt csinálod?Sierra írta:
Úgy jön ide bazdmeg, hogy a Liverpool anyagi és minden egyéb erőforrásai meg se közelítik egy Napoli vagy egy Everton szintjét. Mit kellett volna a Nápollyal elérnie, bajnoki címet meg BL-t nyerni? Na és az Evertonnal? Erre válaszolj.
A fix dobogós Nápolyból lett például El csapat.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. május 29., vasárnap 1:06
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem