Ez max egy small win.. tavalyi, idegenben lőtt gólos szabályokkal..
(Ettől függetlenül persze Gronk egy disznó, de Tony Gonzalez who?)
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 22., szerda 9:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 22., szerda 8:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 22., szerda 8:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 22., szerda 8:29
Ezt én isfüst írta: Hát, végülis a válogatottól visszavonult 2004-ben, hogy aztán visszatérjen. Én elfogadom.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2022. június 22., szerda 8:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 22., szerda 7:57
Azt én értem, hogy te mit írtál, csak közben tanult kollégánk leírta, hogy nevetségesek ezekkel a visszavonulásokkal, és jöttél Zidane-nal meg a visszatérésekkel.Remy írta:Nem írtam sehol visszavonulást. Csak visszatérést.Legnagyobbak mindig visszatérnek!![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 22., szerda 7:50
Nem írtam sehol visszavonulást. Csak visszatérést.Legnagyobbak mindig visszatérnek!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 22., szerda 7:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 22., szerda 7:40
Elég egyértelmű szerintem, hogy mire gondoltam.Realista24 írta:Zidane mikor bohockodott ilyennel amikor még aktív volt?Remy írta:
Legnagyobbak mindig visszatérnek!
MJ
Schumi
Alonso
Brady
Gronk
Zidane
Mariano![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 22., szerda 6:20
Zidane mikor bohockodott ilyennel amikor még aktív volt?Remy írta:Legnagyobbak mindig visszatérnek!sebydani írta: Nagyon unalmasak már Bradyvel együtt ezekkel a visszavonulásokkal![]()
![]()
MJ
Schumi
Alonso
Brady
Gronk
Zidane
Mariano![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 21., kedd 21:25
Legnagyobbak mindig visszatérnek!sebydani írta: Nagyon unalmasak már Bradyvel együtt ezekkel a visszavonulásokkal![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 21., kedd 21:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 21., kedd 21:05
Óriási volt a visszatérése és az újabb gyűrű. Köszi mindent Gronk! Tight end GOAT!ferni írta: Gronkowski visszavonult végleg![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. június 21., kedd 20:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 13., hétfő 23:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 13., hétfő 9:57
Meghallgattam Ati giro ertekeleset es elismerte, hogy a csapat szolt neki, hogy a kanyart az elso helyrol kell venni, elrontotta. Igazabol azt is beismerte, hogy tobb hibat is vetett ott a vegen, de kellett egy ilyen h legkozelebb mar jobb legyenwZoLee7 írta:én inkább azt mondom ez a csapat amatőrségét tükrözi...a versenyzpd a szakaszért megy és nem szólsz neki, hogy Ati figyi, éles balos van a végén jó lenne elölről indítaninmate írta:
...és benézte az utolsó katyart, kijött a tapasztalat itt.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 29., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 27., péntek 22:51
KosziArjenMagicRobben írta:Nincsen külön draft, szerintem csak annyi, hogy külön listán szokták rangsorolni az EU és USA/Kanada játékosokat a draft előtt. Ugyanígy a kapusok is külön listán szoktak megjelenni de a drafton ők sincsenek külön.wZoLee7 írta: Van itt esetleg valaki aki vágja az NHL draft rendszerét? Rég nem követem már a ligát és most megint kezd érdekelni, főleg azért mert most egy szlovák játékost várnak az EU régióból az első helyre. Itt jött fel a kérdés, külön van amcsi és eu draft, vagy hogy néz az ki a gyakorlatban?
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2022. május 27., péntek 22:25
Nincsen külön draft, szerintem csak annyi, hogy külön listán szokták rangsorolni az EU és USA/Kanada játékosokat a draft előtt. Ugyanígy a kapusok is külön listán szoktak megjelenni de a drafton ők sincsenek külön.wZoLee7 írta: Van itt esetleg valaki aki vágja az NHL draft rendszerét? Rég nem követem már a ligát és most megint kezd érdekelni, főleg azért mert most egy szlovák játékost várnak az EU régióból az első helyre. Itt jött fel a kérdés, külön van amcsi és eu draft, vagy hogy néz az ki a gyakorlatban?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 27., péntek 17:33
én inkább azt mondom ez a csapat amatőrségét tükrözi...a versenyzpd a szakaszért megy és nem szólsz neki, hogy Ati figyi, éles balos van a végén jó lenne elölről indítaninmate írta:...és benézte az utolsó katyart, kijött a tapasztalat itt.nmate írta: 7km vissza, Ati a szökevénycsoportban, haza fognak érni, hegyi befutó. Nem ő néz ki a legfrissebbnek, de lehet neki szurkolni, esély még akár lehet is rá, hogy megnyeri![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem