markmadrid írta:
dortev írta:
A gyenge holland ligából kimagasló Ajaxban olyan számokat hoz a gyerek, hogy még Asensio és egy tolókocsis Hazard is körberöhögi. Tipikus Youtube focista. Malen anno sokkal jobb volt, de egy kicsit komolyabb ligában már ő is felsült. Érdemes szerintem nem felülni ezeknek a holland ligás "wonderkideknek".
En teljesen mas velemenyen vagyok vele kapcsolatban. Brutal ugyes, gyors es eroszakos a srac. Iszonyat jo 1vs1-ben es remek a bal laba ami hianyposzt jelenleg az elitben. Emellett roppantul fiatal es Nerest kerdes nelkul szoritotta ki. Benne sokkal nagyobb a potencial. Iden 33 meccsen 12 gol 8 golpassz. Nem veretos szamok, de jatekban viszont az egyik legfontosabb tagja volt az Ajaxnak. Rengeteg sikeres csel es krealt helyzet.
22 eves. Ez volt a masodik eve Europaban. Sztem o megbefog futni komolyabb szinten is. Emellett keves a jo bal labas jobbszelso. Alig akad ilyen jelenleg. Salah Mahrez az etalon jelenleg de mind a ketto 30 koruli. 50 millat siman megerne, de eleg sok a jelentkezo ra. Juve, Bayer, Utd, Spurs is palyazik ra.
Illetve kifejezetten Brazilos a jateka. Sok szep csellel es trukkel Amik egeszen jo aranyban be is jonnek
Eddig úgy voltam vele, hogy csak egy újabb, a semmiért felkapott brazil gyerek, aki csak azért játszik a válogatottban mert ilyen szar náluk a szélső felhozatal.
Megnéztem róla egy jó kis videót (bocs a török háremzenéért) és ez alapján tényleg olyan, mint ahogy Mark mondja, sőt. Ha max 50-ért hozható én biztos elhoznám, sokat látok benne. A gyorsulása valami hihetetlen és az a rengeteg könnyed csel is kiemelkedő. Néha mintha kicsit kapkodna, de azt még levetkőzheti. Jó kis játékos, méltó lehet a brazil konyhához. Hehének mi a véleménye?
Az a Haller meg bitang jó lenne cserecsatárnak, de gondolom sok topcsapat sorban áll érte akiknél kezdő lenne és egy ilyen szezon után csoda lenne, ha elvállalna nálunk egy ilyen szerepet.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”