Mert nem olvasol híreket. Konkrétan a bőrömön én sem tapasztaltam még, de a hírekből árad. Persze meg kell válogatni mit olvas az ember, csak akkor meg buborékvilágban élnénk. Nem tudom melyik a rosszabb, én egyelőre a tájékozódást választottam, de napról napra elbizonytalanodom, hogy változtatni kéne.géza írta: En mondjuk feher hetero ferfi vagyok a baloldali, pc, migransokkal teli libsi nyugaton, de nagyon meg nem tapasztaltam a cancel culturet, vagy barmifele ellensegkepet.
+1. Amugy ha Nego francia valogatottban jatszana, akkor menne ra a banandobalas, igy meg Lajosozzak.Marky írta: Erre mondjuk jo valasz lenne az, ha nem fekete poloban, naci karlenditessel fujolnanak a dicso feher hetero honfitarsaink, hanem meltosagteljesen viselkednenek. Eroszak eroszakot szul.![]()
A Nego-s példával pedig egyetértek.
Kiragadsz momentumokat. Amit írtam, az egész globális kultúrára értettem. A háttér nélkül sem a térdelés, sem a szivárványos zászló nem értelmezhető.realfan írta:hát. aki pár másodperc térdelés meg pár szivárványzászló meg melegek melletti kiállásból fehér heteró ellenségképet szűr le, annál azért komoly fusztrációk vannakDonát írta:
Persze, teljesen igaz, bárcsak így lenne. Nem azt mondom, hogy az helyes amit ők csinálnak, hanem azt, hogy a másik oldalon is bőven van helye a kritikának.![]()
![]()