Egyéb bajnokságok
- RealMadridFanatic
Re: Egyéb bajnokságok
Jaja, azt tudom, csak arra gondoltam, hogy jon majd a sardobalas, hogy miattunk nem hosszabbitott. Mondjuk en egyutt tudnek elni ezzel gond nelkul. Csak a gyerekkel kapcsolatban sok az aggaly.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lejár a szerződése, szabadon igazolható az ember.Egyreszt ha jol tudom van a klubok kozott legalabb egy gentlemens agreement egymas jatekosainak beken hagyasarol. Ez lehet, csak igazolasokra vonatkozik, nem tudom.
thereisonly1ronaldo
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha van esze az arabnak, akkor Camposra hallgat most is meg a jövőben.Realista24 írta: Mbappé és Campos kicsit egymásnak feszültek, mert előbbi akarja, utóbbi nem akarja Dembelét. A Bayern újra képben van.
Amit a Monacoval összerakott alacsonyabb budgettel az kalapot emelős.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Dembélé már beárazta magát a PSG deallel, meg így is sokat volt sérült. Én személy szerint annyira kiemelkedőnek sem láttam, Vini egy ilyen szezonért szerintem már küldve lenne máshová.filatáska írta: Amúgy viccen kívül, én próbálkoznék Dembelevel. Nem volt hír hogy érdekelne minket? Nagyon passzolna a játéka ide.
Elég szépen fejlődött az elmúlt évben, már ami a komolyodását, pályán töltött perceit illeti.
Kétlábas, durván gyors, robbanékony, így simán 1v1-ezik. Szerintem ebben a közegben fejlődhetne még egy nagyot.
Azért emlékezzünk amikor berobbantak, nagyjából egy szint voltak a teknőssel, csak nem úgy alakultak a dolgai eddig.
Ő, Vini és Rodrygo között nagyon jól lehetne menedzselni a perceket a két szélen.
Én már a 2-3 év múlva esedékes időszakra építeném a Haaland körüli kiszolgáló gépezetet, nem is feltétlen baj hogy nem lesz 2 dudás egy csárdában.
+1 indok
Hatalmas lenne látni, hogy bape nagy barátja töltené be a pozíciót, amiről a kismenedzser "álmodott egész életében", addig a számolgathatná a pénzecskéjét.![]()
- RealMadridFanatic
Egyreszt ha jol tudom van a klubok kozott legalabb egy gentlemens agreement egymas jatekosainak beken hagyasarol. Ez lehet, csak igazolasokra vonatkozik, nem tudom.
Masreszt Dembele fgy tovabbra is, bar az igaz, hogy mintha osszeszedte volna magat az utobbi fel evben. Ettol fuggetlenul serulekeny, nagyigenyu gyerek, aki konnyen bomlaszthat, bar szerintem a madridi kozegben hamar egyedul talalna magat, ha lazadozna.
Kepessegek alapjan nagyon orulnek neki, a korites miatt viszont eszembe sem jutna megprobalni sem.
Masreszt Dembele fgy tovabbra is, bar az igaz, hogy mintha osszeszedte volna magat az utobbi fel evben. Ettol fuggetlenul serulekeny, nagyigenyu gyerek, aki konnyen bomlaszthat, bar szerintem a madridi kozegben hamar egyedul talalna magat, ha lazadozna.
Kepessegek alapjan nagyon orulnek neki, a korites miatt viszont eszembe sem jutna megprobalni sem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Amúgy viccen kívül, én próbálkoznék Dembelevel. Nem volt hír hogy érdekelne minket? Nagyon passzolna a játéka ide.
Elég szépen fejlődött az elmúlt évben, már ami a komolyodását, pályán töltött perceit illeti.
Kétlábas, durván gyors, robbanékony, így simán 1v1-ezik. Szerintem ebben a közegben fejlődhetne még egy nagyot.
Azért emlékezzünk amikor berobbantak, nagyjából egy szint voltak a teknőssel, csak nem úgy alakultak a dolgai eddig.
Ő, Vini és Rodrygo között nagyon jól lehetne menedzselni a perceket a két szélen.
Én már a 2-3 év múlva esedékes időszakra építeném a Haaland körüli kiszolgáló gépezetet, nem is feltétlen baj hogy nem lesz 2 dudás egy csárdában.
+1 indok
Hatalmas lenne látni, hogy bape nagy barátja töltené be a pozíciót, amiről a kismenedzser "álmodott egész életében", addig a számolgathatná a pénzecskéjét.
+1 indok
Hatalmas lenne látni, hogy bape nagy barátja töltené be a pozíciót, amiről a kismenedzser "álmodott egész életében", addig a számolgathatná a pénzecskéjét.

Csak mondom, hogy a kapufat sokkal nehezebb eltalani, mint egy batar allatt 7 meteres kapuba golt loni, szoval azert ez aranylabda gyanus teljesitmenynek tunik szamomrarealbeckham írta: Nem tudom vote man![]()
Most ezek nem tudtak 10 gólt osszevalogatni neki, mert nincs és ezért kapufakbol csinaltak egy compit. Ilyet meg nem lattam geci
https://vm.tiktok.com/ZMLEVsg5X/?k=1
Hazi meg a dynamichehetheoriginal írta:én akarom dembit, mindenki higgadjon le a picsabaRealista24 írta: Mbappé és Campos kicsit egymásnak feszültek, mert előbbi akarja, utóbbi nem akarja Dembelét. A Bayern újra képben van.![]()
azert a hazi-dembi-karim-vini elég dynamic lenne![]()
![]()

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
én akarom dembit, mindenki higgadjon le a picsabaRealista24 írta: Mbappé és Campos kicsit egymásnak feszültek, mert előbbi akarja, utóbbi nem akarja Dembelét. A Bayern újra képben van.

azert a hazi-dembi-karim-vini elég dynamic lenne

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Camposnak rövid lesz a karrierje akkor ott ha ez igaz

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Úgyis bappécska dönt. Amúgy sztem tuti h Dembele menni PSG. neki az tökéletes. hazamehet, vannak spanok, egy halom pénzt kereshet, és még kiskirály is lehet a Ligue1-ben bappé mellett. BL szerintem azt se érdekli különösebben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mbappé és Campos kicsit egymásnak feszültek, mert előbbi akarja, utóbbi nem akarja Dembelét. A Bayern újra képben van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ezt tedd el a humorosba, hat ez kurva jórealbeckham írta: Nem tudom vote man![]()
Most ezek nem tudtak 10 gólt osszevalogatni neki, mert nincs és ezért kapufakbol csinaltak egy compit. Ilyet meg nem lattam geci

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
realbeckham írta: Nem tudom vote man![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem tudom vote man

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Akkor viszont maradnak az olajligák, Kína, Japán, MLS, Newcastle. Komoly csapatot már nem fog érdekelni Neymar. Amennyire számít a PSG-nél a pénz, azt is kinézem, hogyha nincs érdeklődő, akkor egyszerűen szerződést bontanak vele párszáz milláért, utána egyből vonzó lehet akár a Barca ajánlata is, elmenni a haverokhoz bulikázni majdnem milliárdosként, az anyagi ambícióit úgyis kimaxolta.Pad'em írta: Esélytelen, a fizu keretüket Neymar egyedül kimaxolná.
- Pad'em
Esélytelen, a fizu keretüket Neymar egyedül kimaxolná.dzsi91 írta:Fude adnám ha visszamenne oda. Szerintem képesek is lennének visszavinni.ikarus93 írta: Mehet vissza a Barcába bomlasztani a csapatot.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ha a szemelye nem lenne eleg problema, akkor sem hinnem hogy egy serulekeny, draga balszelsore lenne szuksegunk.
- ateeemadrid
Legalabb akkora rakos sejt lett omaga is, a legjobbtol tanult.flori írta: Beszarás ha tényleg eladják.Akkor fixen igaz az Mbappés hír. Mondjuk jól látja a rákos sejteket a rendszerben.

- Galacticos
Lehet fele vicc, de kivetelesen adlak es korrekt aron en is hoznam.hehetheoriginal írta:azonnal hoznam keci.![]()

Benne van a zseni, lehet kornyezetvaltas neki is jot tenne.