kiserik írta:
Gnabry-tól én tartok. Valahogy nem hoz olyan extra számokat a gyenge, gólgazdag bundásban.
flori írta:Számai alapján tényleg a német Asensionak tűnik.
BLaZE írta:
Mit láttok ebben a Gnabry gyerekben? Semmi extrát nem hoz, amivel előrébb lennénk. Feleslegesnek tartom.
Gascoigne írta:
27 éves. Nem vagyok mérvvadó, mert egyre kevésbé érdekel a foci a mi meccseinken kívül, de tavaly még azt se tudtam róla, hogy létezik. Vannak későn érők, de én nem látom, mit rakott le eddig.
Kit hoznátok megerősíteni a jobboldalt? Valaki kellene, mert Rodrygo fejlődhet jövőre tovább, de azért nem ártana még egy opció oda aki mondjuk nem Asensio. Erre szerintem Gnabry megfelelő, annyira nem nagy név, hogy ha esetleg Rodrygo robbant ne kerülhetne a padra.
Bernardo Silva, Gnabry, Mané. Nálam ők jöhetnének szóba, talán még Mahrez, de ezek közül Gnabryt lenne a legegyszerűbb elhozni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"