Nezegettem a transfermakt-ot es szembeotlo volt, hogy azert egesz jol belenyultunk a szelso hatvedekbe, de valahogy egyiknek sem jott itt ki a lepes ilyen-olyan okbol kifolyolag.
Theo Hernandez—> botranyos volt. Leszegett fejjel futott elore a vakvilagba. Jo eros gyors agressziv volt, de a labda felettebb zavarta. Ehhez kepest most jelenleg az olasz liga legjobb balhatvedje lett. Jol tamad jol vedekezik es a gyorsasag ero kombo megmaradt. Orult sztem mindneki amikor penzert eltudtuk psszolni a Milannak most meg 50 millas vedo lett….
Regulion: bar nem futott be ekkora karriert es valszeg nem is fog, de masodik szamunak amugy o is jo lenne foleg most.
Tuloldalon pedig Hakimi…. Rola sztem nem is kell irni semmit. Top3 a posztjan. Illetve felig meddig Llorente is oriasit fejlodott es kb barmilyen poszton jol jatszik. Plusz a gyerek amugy egy atleta lett. Neztem rola pr videot es valami kegyetlenul gyors. Emellett nem megy a szomszefba egy kis kemenysegert. Brutal jo lett o is.
Tehat osszessegeben azert igen komoly tehetsegeket herfaltunk el az utobbi idoben persze eleg sok magyarazhato sot jo dontesnek tunt. De azert vannak meg ilyenek mint odegaard vagy epp Fabinho. Osszessegeben eleg jol megtalaljuk a tehetsegeket, de sajnos nem sikerul a tobbseguket beepiteni bar nyilvan senkinek lsd chelsea: de bruyne, salah duo