Én előre csak Gnabryt (meg Mayoralt) hoznám, ha mozdítható, de őt nagyon. Mahrezt mondják még sokan, de ő azért már benne van a korban.Realista24 írta:Majdnem egyetértettem, amikor megláttam Dembele nevéthehetheoriginal írta: Továbbra is a a benzi-vini-hazi-dembi-rodri kvintettel csapnek nekina kövi szezonnak![]()
Amivel egyetértek, hogy nem igazolnék B kategóriát, csak mert lecsúsztunk két játékosról.
A közepét úgy fest, hogy rendberakják évekre, és ha a közepe rendben van, minden rendben van.
Védelmet lehet javítgatni, elől meg megvagyunk egy évre, ha Hazard tiptop lesz és most reményt adott nekem a szemétláda.Dembi helyett Asensio és én nem szórnám a pénzt, csak ha olyan lehetőség adódik.
Sterlingen gondolkoztam még, neki is 23-ban jár le a szerződése és jó kis játékos (volt?), de lejtmenetben van és őt sem hiszem, hogy jóval olcsóbban elengednék, de azért kíváncsi vagyok mennyiért engednék, ha engednék + velem együtt szerintem rengeteg madridista sem szereti a gyereket + angol

Ha Marcot sikerül eladni 30-40-ért (és a hírek szerint van is aki kifizetne ennyit), akkor simán tudnánk hozni egy nála bőven jobb, minőségi jobbszélsőt, de egy kicsit persze hozzá is kellene toldani ehhez az összeghez.