The new vieira, essien

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 24., kedd 18:15
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 24., kedd 18:14
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. május 24., kedd 18:05
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. május 24., kedd 17:44
Pedig egyszerű. Perez papa méregeti a bőrfüggeléket. Kisteknőc akarta Touchamenit, nekünk se hátrány, ha itt van, leigazoljuk. Egy ilyen fizikális trio brutális lenne, a klasszikus "fehér irányító" hiánya se biztos, hogy gond lenne, Camaban ott a clutch-faktor. Touchameni se az a btanger...CS0ki írta: Amúgy szerintem 6 éves lesz a szerződés, fiatalokkal mindig 6 évre szerzodunk. Egyébként ilyen emberek mellé el kell hozni simeonet, aztán szettorni mindenkit, a lúzer mentalitás helyett a reálos győztes mentalitással mindent behuznank!
Amúgy nekem meglepő, hogy ilyen jatekosert ennyit fizetnénk/fizetünk ... Nem annyira hianyposzt.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 24., kedd 17:41
rikko írta:ferni írta: Azért egy Tchouaméni, Camavinga, Valverde hármas nagyon szépen fest a CKM után.
Azt ha valaki nem válik annyira be majd fix kezdőként még Ödegaardot is vissza lehet hozni, amíg nem szívódik bele az Arsenal-féle vesztes mentalitás.![]()
Izom lesz, ész sokkal kevesebb.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. május 24., kedd 17:38
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. május 24., kedd 17:38
ferni írta: Azért egy Tchouaméni, Camavinga, Valverde hármas nagyon szépen fest a CKM után.
Azt ha valaki nem válik annyira be majd fix kezdőként még Ödegaardot is vissza lehet hozni, amíg nem szívódik bele az Arsenal-féle vesztes mentalitás.![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. május 24., kedd 17:33
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 24., kedd 17:29
Köszi! Akkor még el is kell adni valakiket a további igazolásokhoz. Én titkon reménykedem egy Darwin Nunezben.Pad'em írta:Tegnap az ABC 140 milliót írt.Ladislao Suarez írta: Mennyi pénz lehet igazolásokra?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 24., kedd 17:28
Eladások nélkül.Pad'em írta:Tegnap az ABC 140 milliót írt.Ladislao Suarez írta: Mennyi pénz lehet igazolásokra?
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 24., kedd 17:28
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 24., kedd 17:27
Tegnap az ABC 140 milliót írt. Before sales.Ladislao Suarez írta: Mennyi pénz lehet igazolásokra?
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 24., kedd 17:25
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 24., kedd 17:25
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 24., kedd 17:24
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 24., kedd 17:23
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 24., kedd 17:13
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 24., kedd 17:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 24., kedd 16:58
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. május 24., kedd 15:35
Amit a hírekből lehet tudni:h3x0r írta:Hogy melyik a legkomolyabb, azt nem tudom, de nagyjabol 4 ervet latok:kiserik írta: A Halaand storyt sokan szeretik összemosni a Mbappeval, amiben talán van is valami, ha a gazdasági hátterét nézzük, de a vikingnél az igazi ok, hogy nem idén érkezett az az aranylabdás Karim Benzema.
- a posztjan mar ott van Benzema
- megijjedtunk a seruleseitol
- feltettunk mindent Mbappera
- nem akart Mbappe csapattarsa lenni, egy Ronaldo vs Messi tipusu parharcot szeretne a jovoben
Legyen igazad, de én azt érzem, hogy a kutyának sem kell, így kapaszkodik az utolsó fuszalba, hogy ne legyen karrier ende. Tényleg jó lenne egy top Hazard, de én már nem tudok benne hinni.ELSiete írta: 🎙| Casemiro: “Real Madrid doesn't depend on players, it will always be successful.” #rmalive
| Rodrygo: “We cannot and don’t have to talk about Mbappé. We have a #UCLfinal to focus on, rest is an issue that no longer concerns us.” @elchiringuitotv #rmalive
🎙| Hazard: “I'm going to go to the #UCLfinal with good feelings. I need the team too, we have to play and be together for the 14th #UCL.” #rmalive https://t.co/a8IcVy3kzs
🎙| Hazard: “I hope I’m never injured again. I want to give this club everything. I want to turn it around, everything that has happened to me. I want to play a lot here and win titles.” #rmalive
Amúgy én jót érzek most Hazarddal kapcsolatban.![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem