h3x0r írta:
kiserik írta:
A Halaand storyt sokan szeretik összemosni a Mbappeval, amiben talán van is valami, ha a gazdasági hátterét nézzük, de a vikingnél az igazi ok, hogy nem idén érkezett az az aranylabdás Karim Benzema.
Hogy melyik a legkomolyabb, azt nem tudom, de nagyjabol 4 ervet latok:
- a posztjan mar ott van Benzema
- megijjedtunk a seruleseitol
- feltettunk mindent Mbappera
- nem akart Mbappe csapattarsa lenni, egy Ronaldo vs Messi tipusu parharcot szeretne a jovoben
Amit a hírekből lehet tudni:
- a posztjan mar ott van Benzema (1 évig még biztos, de 2 év is benne lehet még)
- megijjedtunk a seruleseitol (2 év alatt kiderül)
- a BL érdekli a legjobban, amiben a Real Madrid a legjobb, így ő is itt akar játszani (2 év múlva kivásárolhatjuk)
ELSiete írta:
🎙| Casemiro: “Real Madrid doesn't depend on players, it will always be successful.” #rmalive

| Rodrygo: “We cannot and don’t have to talk about Mbappé. We have a #UCLfinal to focus on, rest is an issue that no longer concerns us.” @elchiringuitotv #rmalive
🎙| Hazard: “I'm going to go to the #UCLfinal with good feelings. I need the team too, we have to play and be together for the 14th #UCL.” #rmalive
https://t.co/a8IcVy3kzs
🎙| Hazard: “I hope I’m never injured again. I want to give this club everything. I want to turn it around, everything that has happened to me. I want to play a lot here and win titles.” #rmalive
Amúgy én jót érzek most Hazarddal kapcsolatban.
Legyen igazad, de én azt érzem, hogy a kutyának sem kell, így kapaszkodik az utolsó fuszalba, hogy ne legyen karrier ende. Tényleg jó lenne egy top Hazard, de én már nem tudok benne hinni.