atesz írta:Bár valószínű menni fog rajta a hiszti. Mert mi az már, hogy az ő hibája, mert hát Real játékos, gólokat is lőtt, de lenne érteleme.hehetheoriginal írta: Ja benzemat ki se viszi![]()
Vastagon benne volt az ő jelenléte a francia leszereplésésben. A Benzema-Giroud cserével Mbappe addigi szerepköre tönkre lett téve. Ezért volt Mbappe gyenge a tornán.
És szerintem itt még fel sem tűnt senkinek, de Benzema az utóbbi években labda nélkül és vedekezésben a mai mezőny egyik legkevesebbet tevékenykedő játékosa lett.
Ezért is tudott visszajönni 2 gólos hátrányból ellenük Svájc az eb-ről való kiesésüknél.
Szóval bizony a franciáknál reális gondolat, hogy Benzema kispados legyen, vagy keret tag se. Nem igazán látszik, hogy ketten működjenek és ne ártsanak a csapatnak.
Sokan kutyázzák itt a Griezmann-Giroud párost, én sem kedvelem őket, szerintem is túlságosan sokat voltak erőltetve a válogatottban, de ők a VB-n beletették azokat a munkákat és feladatokat, amivel Mbappe-t előtérbe lehetett tolna támadásban egy sikeres vb szereplésért.
Barcasként mondom neked, hogy inkább legyen egy fél vak, fél lábú Benzema a csatársorban, mint Giroud vagy Griezman. Amit Benzema beletesz a közösbe, azt az előző kettő soha nem tette. Lehet nem védekezik úgy, mint Griezman, de azt a feladatot, amit egy csatárnak tennie kell, azt 1000%-ban hozza. Teret nyit a többieknek, úgy irányít, mint egy kp.
Az, hogy Deschamps egy balfasz, az meg nem az ő hibája. Ezzel a francia kerettel a következő 10 évben kb mindenhol esélyesként lehetne menni az aranyért. De nem a kóklerrel. Még a lesajnált Wenger papa is megoldaná ezt .