HozzászólásSzerző: untouchable » 2022. május 24., kedd 13:53
Lehet nem leszek népszerű ezzel a hozzászólással, de az eddigi hírek alapján akik komolyan szóba jöhetnek és pénzügyileg is beleférhetnek én inkább preferálnám Rafael Leaot, hiába nem jobb, hanem balszélső (jobblábas), viszont szerintem ő jobban illene a játékunkhoz a lendületével és az évről-évre javuló formájával és számaival, mint Gnabry, aki bár nem hoz rossz számokat, de szerintem ennél jobb már nem lesz és inkább Hazard játékára hajaz a stílusa, belőle pedig ez az egy is elég. Ilyen gyors szélsőkkel széttéphetnénk, akárkit és Rodrygot fel lehetne tolni csatárnak, Big Benz cseréjének és, akkor nem kellene középső támadót is venni, bár én RDT-ben látok fantáziát, tud focizni, gólerős és úgy tudom még mindig elkötelezett a címerért (ez a legfontosabb). 2-3 évre, amíg nem tűnik fel egy újabb sztár támadó, talán ellennénk vele is. Őszintén szólva én Richarlisont is előbb hoznám, mint Gnabryt, bár valaki írta, hogy kicsit fgy, de ezt talán Carlo és a jelenlegi egészséges közeg tudná kontrollálni.
Salah, Mané, James, Nunez stb. érkezésében én nem hiszek, mondjuk Salaht nem is hoznám, még ingyen sem
Hala Madrid y nada más