Kérdezd meg tőle, itt szólt hozzá pont alattad.ikelemen5 írta: Ideje rámenni arra a csavora, akiről wxyz mindig mondta, hogy jobb, mint MBappe. Ő ki is volt?![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 24., kedd 13:04
Kérdezd meg tőle, itt szólt hozzá pont alattad.ikelemen5 írta: Ideje rámenni arra a csavora, akiről wxyz mindig mondta, hogy jobb, mint MBappe. Ő ki is volt?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. május 24., kedd 12:59
Közben vettem a fáradtságot: Hudson-Odoi!!sebydani írta:Isak? Vagy Haller? Őket kedvelte nagyon az rémlik.ikelemen5 írta: Ideje rámenni arra a csavora, akiről wxyz mindig mondta, hogy jobb, mint MBappe. Ő ki is volt?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 24., kedd 12:57
Isak? Vagy Haller? Őket kedvelte nagyon az rémlik.ikelemen5 írta: Ideje rámenni arra a csavora, akiről wxyz mindig mondta, hogy jobb, mint MBappe. Ő ki is volt?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. május 24., kedd 12:54
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. május 24., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 24., kedd 12:20
Azert veben odatette, de akkor meg monaco volt, es mint mar akkor is mondtam, annal az utolso eves mocanonal sohasem lesz jobb. Akkor volt a legközelebb agilitasban, kapuerzekben ronaldohoz.nmate írta: Csak nagy döntőket meg tornákat nézek, avassatok már be, ez a teszkós Henry lett volna a nagy sztárigazolás most? Én amit láttam tőle, hogy VB-n EB-n full becsinált a gatyóba, amikor kellett volna a teljesítmény. Az ilyen nem való Real Madridba.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2022. május 24., kedd 11:33
Én hallgattam, elképesztő a faszi. Miatta nem nézem magyar csatornán a meccseinket, egy ideig szórakoztatott a fogalmatlansága, de 3-4 éve nem vagyok hajlandó hallgatni a hülyeségeit.krisz24 írta: Aki nem hallgatta 9 utan a rádió 1-be Balázsékat hallgassa vissza mindenféleképpen!
Farkas Norbit kérdezték az Mbappe ügyről mint spanyol foci bajnokság szakértő. Persze nem tudta véka alá rejteni a barcas énjét . Ami Balázs is aki nem nagyon néz meccseket simán levágott és meg is szivatta barca szurkoloknak nevezte, amire beragott norbika
Ja és amúgy aztmondta nem érti a spanyolokat meg a realos okát mert MBAPPE SOSE MONDTA HOGY A REALBA akar jönni, na ott majdnem lefordultam a székről. Ez az ember óriási vicc ugyanolyan kis kisebbségi komplexusos mint az összes barca szurkoló.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. május 24., kedd 11:26
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 24., kedd 11:22
HozzászólásSzerző: smck1337 » 2022. május 24., kedd 11:14
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. május 24., kedd 11:02
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. május 24., kedd 10:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 24., kedd 8:10
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. május 24., kedd 7:57
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 24., kedd 7:04
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. május 24., kedd 6:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 24., kedd 6:45
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. május 24., kedd 6:39
Én meg pont úgy gondolom, hogy amíg Perez az elnök, ő nem fog idejonni és ez így van jól. Az öreg Mbappenal sokkal nagyobb jatekosoknak nem engedte, hogy szórakozzanak vele és a klubbal. Ez a hajó elment. Mbappe majd remélhetőleg 3 év múlva megnézheti, ahogy nagy riválisa Haaland beteljesíti itt az álmát.lestat írta:
Én nem akarom itt látni 3 év mulva sem.
Haalnd legyen itt 2-3 év mulva meg addigra ki tudja milyen fiatalok robbannak be megint...
Nalam ez a vonat elment. De kinézem a Perezből hogy ugyanugy ide hozná utána is.
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. május 24., kedd 6:31
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 23., hétfő 23:50
hehetheoriginal írta: Az a mi emberi tartasunkat vagy annak a hianyat mutatna, ha 3 ev mulva, az akkor mar 26 eves bappet elhoznank.
En egy szora se meltatnam, az biztos.
Ha a vilag legjobb noje a csajod, de megcsal es atbasz, megalaz es tiszteletlen, akkor miutan kiszorakozta magat, visszaengeded?
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem