Kommentáld a híreket
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Na remélem ez tényleg igaz. Akkor Ceballosnak off valszeg. Mennyi pénz lehet igazolásokra?
nem kell rdt, az mayoral is lehozza ingyen
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
akkor jöjjön RDT
hogy legalább a padon legyen egy két
blanco
hogy legalább a padon legyen egy két
blanco

- Pad'em
Két legjobb francia forrás is lehozta + Romano is lenyúlta. Igyekszünk kicsit csökkenteni az árat, de valszeg ekörül lesz, le kell ezt tenni ha hozni akarjuk. A gyerek minket választott, Perez a héten leakarja zárni. Jövőre hoztuk volna csak, de nyilván Mbappé miatt lépünk most.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
szép összeg, de remélem azért a bónuszok nem úgy voltak megdumálva mint hazardnál

valamelyik univerzumban:

Komoly összeg ez valakiért akiről tavaly kb nem is hallott senki, remélem beválik.
- Pad'em
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Amit a hírekből lehet tudni:h3x0r írta:Hogy melyik a legkomolyabb, azt nem tudom, de nagyjabol 4 ervet latok:kiserik írta: A Halaand storyt sokan szeretik összemosni a Mbappeval, amiben talán van is valami, ha a gazdasági hátterét nézzük, de a vikingnél az igazi ok, hogy nem idén érkezett az az aranylabdás Karim Benzema.
- a posztjan mar ott van Benzema
- megijjedtunk a seruleseitol
- feltettunk mindent Mbappera
- nem akart Mbappe csapattarsa lenni, egy Ronaldo vs Messi tipusu parharcot szeretne a jovoben
- a posztjan mar ott van Benzema (1 évig még biztos, de 2 év is benne lehet még)
- megijjedtunk a seruleseitol (2 év alatt kiderül)
- a BL érdekli a legjobban, amiben a Real Madrid a legjobb, így ő is itt akar játszani (2 év múlva kivásárolhatjuk)
Legyen igazad, de én azt érzem, hogy a kutyának sem kell, így kapaszkodik az utolsó fuszalba, hogy ne legyen karrier ende. Tényleg jó lenne egy top Hazard, de én már nem tudok benne hinni.ELSiete írta: 🎙| Casemiro: “Real Madrid doesn't depend on players, it will always be successful.” #rmalive
| Rodrygo: “We cannot and don’t have to talk about Mbappé. We have a #UCLfinal to focus on, rest is an issue that no longer concerns us.” @elchiringuitotv #rmalive
🎙| Hazard: “I'm going to go to the #UCLfinal with good feelings. I need the team too, we have to play and be together for the 14th #UCL.” #rmalive https://t.co/a8IcVy3kzs
🎙| Hazard: “I hope I’m never injured again. I want to give this club everything. I want to turn it around, everything that has happened to me. I want to play a lot here and win titles.” #rmalive
Amúgy én jót érzek most Hazarddal kapcsolatban.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
🎙| Casemiro: “Real Madrid doesn't depend on players, it will always be successful.” #rmalive
| Rodrygo: “We cannot and don’t have to talk about Mbappé. We have a #UCLfinal to focus on, rest is an issue that no longer concerns us.” @elchiringuitotv #rmalive
🎙| Hazard: “I'm going to go to the #UCLfinal with good feelings. I need the team too, we have to play and be together for the 14th #UCL.” #rmalive https://t.co/a8IcVy3kzs
🎙| Hazard: “I hope I’m never injured again. I want to give this club everything. I want to turn it around, everything that has happened to me. I want to play a lot here and win titles.” #rmalive
Amúgy én jót érzek most Hazarddal kapcsolatban.
Amúgy én jót érzek most Hazarddal kapcsolatban.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- h3x0r
Hogy melyik a legkomolyabb, azt nem tudom, de nagyjabol 4 ervet latok:kiserik írta: A Halaand storyt sokan szeretik összemosni a Mbappeval, amiben talán van is valami, ha a gazdasági hátterét nézzük, de a vikingnél az igazi ok, hogy nem idén érkezett az az aranylabdás Karim Benzema.
- a posztjan mar ott van Benzema
- megijjedtunk a seruleseitol
- feltettunk mindent Mbappera
- nem akart Mbappe csapattarsa lenni, egy Ronaldo vs Messi tipusu parharcot szeretne a jovoben
-
Igazad lehet.dortev írta:Nem kell szerintem ide olyan, akit kontrollálni kell, hogy ne legyen trashy. Ennek alapnak kell lennie a Realban. Ricsihez annyira való a Real mez, mint Fauberthez. Egyszerűen full kínos a faszi.untouchable írta: Őszintén szólva én Richarlisont is előbb hoznám, mint Gnabryt, bár valaki írta, hogy kicsit fgy, de ezt talán Carlo és a jelenlegi egészséges közeg tudná kontrollálni.
(Amúgy nem én downvote-oltalak.)

Ez a kép felidézte gyerekkorom focipályán töltött nyarait. Pontosan ilyen roma gyerekek rajoltak ott is, a sapka, a mez, a kémiailag meghatározhatatlan anyag, ami abban a csikkben van. Made my day.
Hala Madrid y nada más 
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Nem kell szerintem ide olyan, akit kontrollálni kell, hogy ne legyen trashy. Ennek alapnak kell lennie a Realban. Ricsihez annyira való a Real mez, mint Fauberthez. Egyszerűen full kínos a faszi.untouchable írta: Őszintén szólva én Richarlisont is előbb hoznám, mint Gnabryt, bár valaki írta, hogy kicsit fgy, de ezt talán Carlo és a jelenlegi egészséges közeg tudná kontrollálni.
(Amúgy nem én downvote-oltalak.)
-
Lehet nem leszek népszerű ezzel a hozzászólással, de az eddigi hírek alapján akik komolyan szóba jöhetnek és pénzügyileg is beleférhetnek én inkább preferálnám Rafael Leaot, hiába nem jobb, hanem balszélső (jobblábas), viszont szerintem ő jobban illene a játékunkhoz a lendületével és az évről-évre javuló formájával és számaival, mint Gnabry, aki bár nem hoz rossz számokat, de szerintem ennél jobb már nem lesz és inkább Hazard játékára hajaz a stílusa, belőle pedig ez az egy is elég. Ilyen gyors szélsőkkel széttéphetnénk, akárkit és Rodrygot fel lehetne tolni csatárnak, Big Benz cseréjének és, akkor nem kellene középső támadót is venni, bár én RDT-ben látok fantáziát, tud focizni, gólerős és úgy tudom még mindig elkötelezett a címerért (ez a legfontosabb). 2-3 évre, amíg nem tűnik fel egy újabb sztár támadó, talán ellennénk vele is. Őszintén szólva én Richarlisont is előbb hoznám, mint Gnabryt, bár valaki írta, hogy kicsit fgy, de ezt talán Carlo és a jelenlegi egészséges közeg tudná kontrollálni.
Salah, Mané, James, Nunez stb. érkezésében én nem hiszek, mondjuk Salaht nem is hoznám, még ingyen sem
Salah, Mané, James, Nunez stb. érkezésében én nem hiszek, mondjuk Salaht nem is hoznám, még ingyen sem
Hala Madrid y nada más 
Hát igen, Farkas Norbika
2014ben 38. Fordulóban volt a Barcelona-Atletico meccs a bajnoki címért.
Alexis Sanchez góljánál féltem elviszi a szívroham vagy az agyvérzés annyira ordibált
Egyenlített az Atletico és a döntetlennel bajnokok lettek, Norbika teljesen össze volt törve
A meccs végén neki kezdett, hogy az idei bajnok az Atletico Madrid lett, kb majdnem elsírta magát a mondat közepén, tartott is közben egy 5-10 másodperces hatásszünetet mire ki tudta mondani

Jaj de vicces volt már akkor is

2014ben 38. Fordulóban volt a Barcelona-Atletico meccs a bajnoki címért.
Alexis Sanchez góljánál féltem elviszi a szívroham vagy az agyvérzés annyira ordibált

Egyenlített az Atletico és a döntetlennel bajnokok lettek, Norbika teljesen össze volt törve

A meccs végén neki kezdett, hogy az idei bajnok az Atletico Madrid lett, kb majdnem elsírta magát a mondat közepén, tartott is közben egy 5-10 másodperces hatásszünetet mire ki tudta mondani

Jaj de vicces volt már akkor is

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Pont akartam kérdezni a másik topicban, hogy véletlenül nem wxyz-hez van szerencsénk, mert ilyen faszságokat csak ő tudott régen írni.Süti írta:Kérdezd meg tőle, itt szólt hozzá pont alattad.ikelemen5 írta: Ideje rámenni arra a csavora, akiről wxyz mindig mondta, hogy jobb, mint MBappe. Ő ki is volt?![]()
![]()
![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Süti
Kérdezd meg tőle, itt szólt hozzá pont alattad.ikelemen5 írta: Ideje rámenni arra a csavora, akiről wxyz mindig mondta, hogy jobb, mint MBappe. Ő ki is volt?![]()
![]()

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Közben vettem a fáradtságot: Hudson-Odoi!!sebydani írta:Isak? Vagy Haller? Őket kedvelte nagyon az rémlik.ikelemen5 írta: Ideje rámenni arra a csavora, akiről wxyz mindig mondta, hogy jobb, mint MBappe. Ő ki is volt?![]()
![]()

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Isak? Vagy Haller? Őket kedvelte nagyon az rémlik.ikelemen5 írta: Ideje rámenni arra a csavora, akiről wxyz mindig mondta, hogy jobb, mint MBappe. Ő ki is volt?![]()
![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ideje rámenni arra a csavora, akiről wxyz mindig mondta, hogy jobb, mint MBappe. Ő ki is volt?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Ugyanaz a játékos volt, mint most. Az a Monaco volt a legjobban működő csapat amiben valaha is játszott, a City és a Dortmund pedig tálcán kínálta nekik a hatalmas területeket kontrákra.