Én valahogy a 90eseket nem élem,azt se amit mondtál sajnos.Sierra írta:Fú pedig 90-esekből van pár nagyon állat, nekem van egy triple white meg egy black/white/metallic silver (ez vmi kurva jól néz ki szvsz), mindkettőt imádom mert baromi kényelmesek.Marci77 írta: 2-3 éve a 95ös airmex nagyot futott a többivel karöltve (csak a 90es maradt ki,ami jobb is szerintem,életemben ha 2 értelmeset láttam). Most kicsit lecsendesedett. Ezeket váltotta a dunk. UKnek volt rá nagy hatása,ott most is nagyon megy, Skeptaval is azért csináltak már 2-3 kollabot. 30-40 euroval drágábbak is.
Nekem sose volt kedvencem,1-est akartam,de végtelen cipőre nem volt keret,és a vége AF1 lett mindig :DD de ami késik nem múlik (pl majd egy korábbi patta collabot szerzek)
Most vettem egy Air Max Plus-t, kurva kényelmes az is. 1-es én is akartam, de kb sehol nem lehet kapni, max 1-2 ratyi színállást. Abból OG-t vennék vagy valami jól eltalált színállást. Egy 95-öst azért vennék, meg egy 97-est is. Többi nem érdekel.
Most az Air Maxek amúgy a (főleg UK) hardcore/beatdown szcénában megy nagyot, onnan jött nekem a Plus is, mint inspiráció. Air Max 90, 95, 97 meg a Plus, ezek a legnépszerűbbek ott.
Írok privátban honlapokat ahol találhatsz 1est időről időre v másikat.
És nem csak hardcoreban megy. Grime-drill vonalon,roadmaneknél is airmax pörög