HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 24., kedd 4:35
Ez az interjú kár volt. Inkább kussolt volna jobban járt volna szerintem. Valszeg neki nem esett még le,hogy a Realt ezzel teljesen elvágta magától. Nem csak miattunk szerintem +3 év megint a farmerligában bőven elég lesz arra,hogy teljesen elneymarosodjon meg addig úgyis feltűnnek új arcok. Persze ő úgyvan vele,hogy 3 év múlva is ő lesz a nagy tehetség akit mindenki akar majd szerintem ezzel nagyot fog bukni mert nincs körülötte senki aki rákoppintana a fejéte,hogy ha 26 éves korodig baszogsz egy bohóc bajnokságban nembiztos,hogy meglelően fogsz fejlődni.
Évi 4-6 tétmeccse lesz a gyereknek kérdés melyik körben ejtjük majd ki őket az azért Gg.
Lehet vetíteni de ez csak a pénzről szólt. Lehet bappé van olyan buta,hogy a környezete meggyőzte róla,hogy itt majd nagy valtozások lesznek de mégis mi? Kibasszák neymar és jön a szintén fgy playstation függő edzésről lógó dembele? Messi ugyanúgy ott fog sétálgatni mellette dimaria is lelép. Edzőt is kit visznek így oda mert normalis ember a hírek hallatán azonnal kikosarazta őket.
Szerintem még gyengébbek is lesznek az öltöző meg eddig sem volt rendben ezután aztán végképp nem lesz.
Ő ennyi volt.Ez a +3 év herevere amit bevállalt hosszútávon nagyon megsínyli majd a karrerje ebben biztos vagyok. Amire készen áll a váltásra addig a mostani arcok lenyomtak 3 szezont topligákban és feltűnnek új tehetségek is.
Max perez megalomániája miatt köthet még itt ki,hogy akkor is elhozom ha belepusztulok de okunk nem lesz rá. Felhúztunk volna rá egy projektet nem olyan látszat projektet mint a párizs de neki jobban jött a 300 milla. Nagyon buta döntés volt a részéről ezt az idő igazolja majd mi meg jól jártunk,hogy ilyen korán kiderűlt a jelleme vagy hogy mennyire befolyásolható anyuci álltal.
Egyébként ezek a rokon/menedzserek rosszabbak mint a megboldogúlt raiola meg hasonló arcok. Azok is a pénzre mennek de hosszútávon gondolkoznak. Anyucinak nyilván nincs annyi tudása meg tapasztalata,hogy lássa mennyit vesz el fia pályafutásából ha összesen 7-8 évet tengődik egy másodvonalas liágaban valszeg egy profi menedzser a fejére koppintott volna ,hogy mindegy hova de ha most nem lépsz szintet akkor hosszútávon nagyon megbánod.
Meghát ha csak a marketing részét is nézem,minden halaand gól 3szor annyit fog érni az ő góljaival szemben ha már belett harangozva ez a nagy rivalizálás bár szerintem semmi nem lesz ebből.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams