Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
cart

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: cart » 2022. május 24., kedd 8:48

Kérdés az hogy 3 év múlva melyik csapatnak lesz kedve belemenni a licit háborúba a PSG-vel és Mbappe mamával. A 300 milliós aláírási pénzt nem sokan fogják tudni lerakni érte
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2022. május 24., kedd 8:52-kor.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. május 24., kedd 8:43

füst írta:
Nagyon buta döntés volt a részéről ezt az idő igazolja majd mi meg jól jártunk,hogy ilyen korán kiderűlt a jelleme vagy hogy mennyire befolyásolható anyuci álltal.
Dehogy volt buta döntés a részéről. Ki kell tekinteni a focista karrierből. Lesz bő 10 év még neki, meg utána vagy 40 év off foci. Na az a 40 év lesz neki arany. Lehet hogy neked csak addig van nagyító alatt amíg kergeti a labdát, de Kylian utána is Kylian marad. Milliomosnak lenni meg jó lehet, de van felette is életszínvonal. Mi lehet hogy nehezen tudjuk átérezni milyen euromilliárdosnak lenni, de neki ott volt az asztalán az ajánlat. Neki ez valóság lehet, szerintem abszolút jól döntött.
Ez oké. Csak mi (és még máshol sok millióan) azért vagyunk itt, mert a Real Madridnak szurkolunk. Ő a Realt megkárosította nem csak azzal, h fél évig igazi gerinctelen majomként viselkedett, hanem mert még például a viking kezét is elengedtük, csak hogy kylian báttyának megadjunk mindent és meg is adtunk volna. Ha lett volna benne gerinc akkor nem húzza eddig a klub agyát és beleállhattunk volna másba. Ez az egyik, a másik meg, hogyha ide jött volna se száraz kenyéren meg vizen élt volna 20-30 év múlva.

Ezekután meg annyit igazán tehetne, hogyha kérdezik a Realról akkor annyit mondd, hogy nem akar a Madridról beszélni és kész. De ezek az álszent dumák, hogy ő lesz a legnagyobb szurkolónk szombaton és hasonlók, pont nem kellenek. Most már bezzeg tud nyilatkozni, meg megérteni mindenkit, stb. Nincs erre semmi szükség, ne válaszoljon Realos kérdésre és kész.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 24., kedd 8:40

A négyszeresét is el lehet költeni értelmesen, csak megfelelő cél kell hozzá.
Csak azt játszotta el, hogy madridista karrierje legyen, ami nekünk szar érzés, mert azt dobta el amit mi imádunk. De focista bárhol lehet 3 év múlva, más szurkolók fogják majd imádni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 24., kedd 8:38

füst írta:
Nagyon buta döntés volt a részéről ezt az idő igazolja majd mi meg jól jártunk,hogy ilyen korán kiderűlt a jelleme vagy hogy mennyire befolyásolható anyuci álltal.
Dehogy volt buta döntés a részéről. Ki kell tekinteni a focista karrierből. Lesz bő 10 év még neki, meg utána vagy 40 év off foci. Na az a 40 év lesz neki arany. Lehet hogy neked csak addig van nagyító alatt amíg kergeti a labdát, de Kylian utána is Kylian marad. Milliomosnak lenni meg jó lehet, de van felette is életszínvonal. Mi lehet hogy nehezen tudjuk átérezni milyen euromilliárdosnak lenni, de neki ott volt az asztalán az ajánlat. Neki ez valóság lehet, szerintem abszolút jól döntött.
A negyedet nem lehet ertelmesen elkolteni. Tolunk is sok penzt kapott volna. A jatekosunk lehetett volna akar 10+ evig. Kupak, egyeni dijak stb.. Aktiv karrier utan is a klubnal maradhatott volna vagy barmi a focin belul. Nincs ebben semmi jo dontes. Penz nelkul ha megnezzuk, sportszalmailag semmi nem indokolja, ergo a penzert maradt. Eladta magat az araboknak...

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 24., kedd 8:31

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. május 24., kedd 7:33

bocs, ha mar volt valahol, de mindenhol kylian a tema.

700 ezer ember kovette ki instan 2 nap alatt. :mrgreen:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. május 24., kedd 6:25

Mi a faszt képzel ez magáról...

Lehet mi voltunk az álma de 23.évesen ő a pénzt választotta.

Ilyen arc nemkell ide.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 24., kedd 4:35

Ez az interjú kár volt. Inkább kussolt volna jobban járt volna szerintem. Valszeg neki nem esett még le,hogy a Realt ezzel teljesen elvágta magától. Nem csak miattunk szerintem +3 év megint a farmerligában bőven elég lesz arra,hogy teljesen elneymarosodjon meg addig úgyis feltűnnek új arcok. Persze ő úgyvan vele,hogy 3 év múlva is ő lesz a nagy tehetség akit mindenki akar majd szerintem ezzel nagyot fog bukni mert nincs körülötte senki aki rákoppintana a fejéte,hogy ha 26 éves korodig baszogsz egy bohóc bajnokságban nembiztos,hogy meglelően fogsz fejlődni.

Évi 4-6 tétmeccse lesz a gyereknek kérdés melyik körben ejtjük majd ki őket az azért Gg.

Lehet vetíteni de ez csak a pénzről szólt. Lehet bappé van olyan buta,hogy a környezete meggyőzte róla,hogy itt majd nagy valtozások lesznek de mégis mi? Kibasszák neymar és jön a szintén fgy playstation függő edzésről lógó dembele? Messi ugyanúgy ott fog sétálgatni mellette dimaria is lelép. Edzőt is kit visznek így oda mert normalis ember a hírek hallatán azonnal kikosarazta őket.

Szerintem még gyengébbek is lesznek az öltöző meg eddig sem volt rendben ezután aztán végképp nem lesz.

Ő ennyi volt.Ez a +3 év herevere amit bevállalt hosszútávon nagyon megsínyli majd a karrerje ebben biztos vagyok. Amire készen áll a váltásra addig a mostani arcok lenyomtak 3 szezont topligákban és feltűnnek új tehetségek is.

Max perez megalomániája miatt köthet még itt ki,hogy akkor is elhozom ha belepusztulok de okunk nem lesz rá. Felhúztunk volna rá egy projektet nem olyan látszat projektet mint a párizs de neki jobban jött a 300 milla. Nagyon buta döntés volt a részéről ezt az idő igazolja majd mi meg jól jártunk,hogy ilyen korán kiderűlt a jelleme vagy hogy mennyire befolyásolható anyuci álltal.

Egyébként ezek a rokon/menedzserek rosszabbak mint a megboldogúlt raiola meg hasonló arcok. Azok is a pénzre mennek de hosszútávon gondolkoznak. Anyucinak nyilván nincs annyi tudása meg tapasztalata,hogy lássa mennyit vesz el fia pályafutásából ha összesen 7-8 évet tengődik egy másodvonalas liágaban valszeg egy profi menedzser a fejére koppintott volna ,hogy mindegy hova de ha most nem lépsz szintet akkor hosszútávon nagyon megbánod.

Meghát ha csak a marketing részét is nézem,minden halaand gól 3szor annyit fog érni az ő góljaival szemben ha már belett harangozva ez a nagy rivalizálás bár szerintem semmi nem lesz ebből.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 24., kedd 4:16

Kylian Mbappe: “Real Madrid dream over? Never over, never over... You never know what can happen in the future.” @BBCSport

Kylian Mbappe: “I think it's disrespectful to say that my dream is to play for Real Madrid after signing my contract just a few days ago.” @marca
:lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 23., hétfő 23:47

Ezek tényleg ennyire beteg emberek. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 23., hétfő 21:00

petiamadridista írta: Ha vettek volna jogot akkor is be kell tartani a szabályokat utána,.így, ahogy írod is, nem tudták volna tönkretenni a versenyt.
Egy idő után maximalizálódik a plafon. Mint a Major Sportoknál amerikában.
Akkor szerintem elbeszéltünk egymás mellett. :) Azt hittem, hogy az elvi részét is feszegetted a témának. Engem a verseny ellenére zavarna az, hogy ebből a rengeteg pénzből megy például a jemeni népirtás alapba, akkor is, ha nem oszt, nem szoroz. Undorral tölt el az ilyen, meg az a játékos is, akin látom, hogy megüti az IQ-ja a 70-et, de mégis aláír egy ilyen klubhoz. Szóval nekem ez szúrta a szemem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 23., hétfő 20:33

Kylian Mbappe: "I had NO agreement with anyone. We discussed the contracts. But I had no agreement."

Most akkor az anyja hazudik vagy ő? :kalapos:

A helyes válasz, mindkettő.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 23., hétfő 20:27

dortev írta:
petiamadridista írta: Mivel zárt kör lett volna,.és a legnagyobb presztízst és pénzt ott osztották volna el, így a további felvásárlások értelmüket vesztették volna.
A zártságnak ez lett volna a célja.
A több pénz azért egy tipikusan pozitív ösztönző, főleg egy ilyen népszerű sportág esetén, ami szarul megszervezve is rengeteg pénzt hoz. Meg nem is igazán hiszem, hogy annyira nagy üzleti motiváció lenne egy olajos csapat mögött. A Manchester Unitednél, Atléticonál, Liverpoolnál és hasonszőrű magánkluboknál nyilván szempont, mint minden más cég esetén, viszont ezek az országok szerintem csak farokméregetnek, és a nagyobb presztízs csak ösztönözné az új érkezőket, hogy letegyék a Szuperliga belépődíját. De legalább tényleg nem tehetnék tönkre a versenyt.

Ha vettek volna jogot akkor is be kell tartani a szabályokat utána,.így, ahogy írod is, nem tudták volna tönkretenni a versenyt.
Egy idő után maximalizálódik a plafon. Mint a Major Sportoknál amerikában.

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 23., hétfő 20:23

petiamadridista írta: Mivel zárt kör lett volna,.és a legnagyobb presztízst és pénzt ott osztották volna el, így a további felvásárlások értelmüket vesztették volna.
A több pénz azért egy tipikusan pozitív ösztönző, főleg egy ilyen népszerű sportág esetén, ami szarul megszervezve is rengeteg pénzt hoz. Meg nem is igazán hiszem, hogy annyira nagy üzleti motiváció lenne egy olajos csapat mögött. A Manchester Unitednél, Atléticonál, Liverpoolnál és hasonszőrű magánkluboknál nyilván szempont, mint minden más cég esetén, viszont ezek az országok szerintem csak farokméregetnek, és a nagyobb presztízs csak ösztönözné az új érkezőket, hogy letegyék a Szuperliga belépődíját. De legalább tényleg nem tehetnék tönkre a versenyt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 23., hétfő 20:12

Halfkey írta: Egyre szimpibb ez a Rio :)
Nagyot nőtt a szememben, amióta ráült a Real és Karim hypevonatra :lol: Ráadásul kicsit olyna, mintha ő lenne a mozdonyvezető :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 23., hétfő 20:11

Egyre szimpibb ez a Rio :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 23., hétfő 20:09

Rio Ferdinand: "I was a player and I have never seen a historic disgrace like the one Mbappé did to Real Madrid. You have to have respect with an institution like that, it's unacceptable."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 23., hétfő 20:09

dortev írta:
petiamadridista írta: Ezeket a fellvásárlásokat kell megakadályozni a szuperligával.
Szándék sem volt rá, a Manchester City ott vigyorgott a csapatok között, míg ki nem ugrott. Tény hogy jobban meghatározott keretek közé szorította volna a pénzügyi lehetőségeket (és ez nagyon lényeges), de pont le volt szarva, hogy melyik klub ki(k)nek a kezében van, amiért kár. De nyilván üzletben az elvek csak hatalmi konfliktusok üres hivatkozási pontjaiként kerülnek elő. Még a Szuperligát finanszírozó JPMorgan sem vádolható meg azzal, hogy legalább pár árnyalatnyival kevésbé gáz lenne, mint a sejkek.

Ettől még támogatom/támogattam a Szuperligát kisebb rossz alapon, de semmivel nem volt etikusabb, csak kompetitívebb, amit viszont nem zavar az sem, ha tömeggyilkosok, vagy rabszolgatartók vesznek benne végtelen pénzzel részt, ha egyszerűen nem tudnak vele mit kezdeni az értelmesebb pénzügyi regulációk miatt.
Mivel zárt kör lett volna,.és a legnagyobb presztízst és pénzt ott osztották volna el, így a további felvásárlások értelmüket vesztették volna.
Máskérdés, higy fosul volt kommunikálva

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 23., hétfő 19:59

petiamadridista írta: Ezeket a fellvásárlásokat kell megakadályozni a szuperligával.
Szándék sem volt rá, a Manchester City ott vigyorgott a csapatok között, míg ki nem ugrott. Tény hogy jobban meghatározott keretek közé szorította volna a pénzügyi lehetőségeket (és ez nagyon lényeges), de pont le volt szarva, hogy melyik klub ki(k)nek a kezében van, amiért kár. De nyilván üzletben az elvek csak hatalmi konfliktusok üres hivatkozási pontjaiként kerülnek elő. Még a Szuperligát finanszírozó JPMorgan sem vádolható meg azzal, hogy legalább pár árnyalatnyival kevésbé gáz lenne, mint a sejkek.

Ettől még támogatom/támogattam a Szuperligát kisebb rossz alapon, de semmivel nem volt etikusabb, csak kompetitívebb, amit viszont nem zavar az sem, ha tömeggyilkosok, vagy rabszolgatartók vesznek benne végtelen pénzzel részt, ha egyszerűen nem tudnak vele mit kezdeni az értelmesebb pénzügyi regulációk miatt.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 23., hétfő 19:13

dzsi91 írta: Nekem párizs az új barszelona. Sport porject meg egyetlen egy van a psg tulajok fejében az a qatari vb.
Meg kell védenem a Barcelonát, de ők legalább néha tényezők európai szinten és vannak sikereik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: