De, mi már tudjuk.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 23., hétfő 21:39
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. május 23., hétfő 21:38
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. május 23., hétfő 20:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 23., hétfő 20:37
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 23., hétfő 20:37
hehetheoriginal írta: Az a mi emberi tartasunkat vagy annak a hianyat mutatna, ha 3 ev mulva, az akkor mar 26 eves bappet elhoznank.
En egy szora se meltatnam, az biztos.
Ha a vilag legjobb noje a csajod, de megcsal es atbasz, megalaz es tiszteletlen, akkor miutan kiszorakozta magat, visszaengeded?
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 23., hétfő 20:34
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. május 23., hétfő 20:26
hehetheoriginal írta: Az a mi emberi tartasunkat vagy annak a hianyat mutatna, ha 3 ev mulva, az akkor mar 26 eves bappet elhoznank.
En egy szora se meltatnam, az biztos.
Ha a vilag legjobb noje a csajod, de megcsal es atbasz, megalaz es tiszteletlen, akkor miutan kiszorakozta magat, visszaengeded?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 23., hétfő 20:22
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 23., hétfő 20:15
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 23., hétfő 20:11
Erre egyszerű emberi reakció adható.dortev írta:Tedd fel magadnak a kérdést: ha ide akarna jönni egy 27 éves prime Messi, akkor hoznád? Még távolibb is van már az ő kellemetlenkedése, mint amennyi idő múlva Mbappé újra igazolható lesz.Donát írta: Na ott lenne érdekes, hogy bökné e még a tüske a körömágyunkat. Nem vagyok benne teljesen biztos.
Ha lesz ilyen szituáció, akkor ott majd eldől, hogy a foci inkább üzlet, vagy jobban szenvedély. Én már nem tudom biztosan. Keresem a hitem, mint az egykori vallásos ember.
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 23., hétfő 20:06
Tedd fel magadnak a kérdést: ha ide akarna jönni egy 27 éves prime Messi, akkor hoznád? Még távolibb is van már az ő kellemetlenkedése, mint amennyi idő múlva Mbappé újra igazolható lesz.Donát írta: Na ott lenne érdekes, hogy bökné e még a tüske a körömágyunkat. Nem vagyok benne teljesen biztos.
Ha lesz ilyen szituáció, akkor ott majd eldől, hogy a foci inkább üzlet, vagy jobban szenvedély. Én már nem tudom biztosan. Keresem a hitem, mint az egykori vallásos ember.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 23., hétfő 20:04
Ez meg pont olyan túlzás, minthogy szerinted Hazard egész karrierjét arra építette fel, hogy majd itt jó pénzért levezet.kiserik írta:Ez szerintem kicsit naiv vélemény. Egyszerűen arra használtak minket, hogy minél több pénzt kicsikarjanak az arabokból ismét. Nekünk előadták, hogy nem tárgyalnak a PSG-vel, mert jönni szeretne, nekik meg nyomták, hogy még nem döntötték el. A megállapodás szerintem is megvolt velünk, de én úgy gondolom csak húzták az időt az aláírással ilyen olyan indokokkal (BL, szezon vége, nagy bejelentés, kamerák előtti aláírás, stb). Valószínűleg szerencsétlen hülyegyerekkel meg elhitették (anyuka drága), hogy van ő akkora sztár, hogy majd 2-3 év múlva is kapkodni fog utána a Real Madrid.Kerlon írta:
Nem ő azt hiszi, hogy 3 év múlva nem ugynaezt fogják vele eljátszani és, hogy most jó fej volt és nem távozott ingyen, ezért majd ők is azok lesznek vele. Tavaly nyárból sem tanult, ostoba és gerinctelen fasz ő is. Garantálom, hogy tényleg megállapodtak velünk, de nem írt alá, mert tájékoztatni akarta a kecskebaszókat, aztán ott nyomtak egy all int.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 23., hétfő 19:58
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 23., hétfő 19:46
Nana, ehhez Karimnak lenne pàr szava.Azert ha egeszseges es formaban van, akkor meg mindig a legjobb jatekos a ket csapat teljes keretet figyelembe veve...
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 23., hétfő 19:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 23., hétfő 19:41
Az milyen baszo lenne edes istenem, hazimagic csak erre az egy meccsre kerlek, szedjetek le a vudut a bokajarol.krisz24 írta:ELSiete írta:Hazard has shown a HUGE improvement in training and has surprised everyone, including Ancelotti. @diarioas #rmalive
Hazi lecsap jövőre.
Hazard wants to convince the coach of his quality to get minutes in the #UCLfinal and prove his quality for next season. @diarioas #rmalive
Május 5-én a Hazard topicjaba írtam...
"Re: Eden Hazard - 7
Hozzászólás05 máj. 2022, 01:06
BL döntőn beáll és eldönti csak szólok!"
Tartom a véleményem továbbra is![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 23., hétfő 19:33
Frankón azt hiszi,.hogy 3 év múlva újra elindulunk érte.Kerlon írta:Nem ő azt hiszi, hogy 3 év múlva nem ugynaezt fogják vele eljátszani és, hogy most jó fej volt és nem távozott ingyen, ezért majd ők is azok lesznek vele. Tavaly nyárból sem tanult, ostoba és gerinctelen fasz ő is. Garantálom, hogy tényleg megállapodtak velünk, de nem írt alá, mert tájékoztatni akarta a kecskebaszókat, aztán ott nyomtak egy all int.ELSiete írta: 🎙| Mbappé: “Hope Madrid fans understand that, I'm French and, I want to continue a little longer, in my country.”
Ez tényleg azt hiszi, hogy ő dönti el, mikor van kedve jönni. Valaki szóljon már neki, hogy itt sportolókat, focistákat keresnek, nem mamahotelben lakókat.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 23., hétfő 19:31
Te sopredek. Nagyon elfajultak a dolgok, undorito az egesz. Mondjuk nem banom, amikor igy beleallnak a klubba, es olajat ontenek a tuzre, az mindig jol szokott elsulni.flori írta: Kylian Mbappé: “The story of Benzema? I saw that almost all Real Madrid players did it. You don't have to be smart to understand that it comes from above.”
Ez a legjobb eddig.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. május 23., hétfő 19:29
Ez szerintem kicsit naiv vélemény. Egyszerűen arra használtak minket, hogy minél több pénzt kicsikarjanak az arabokból ismét. Nekünk előadták, hogy nem tárgyalnak a PSG-vel, mert jönni szeretne, nekik meg nyomták, hogy még nem döntötték el. A megállapodás szerintem is megvolt velünk, de én úgy gondolom csak húzták az időt az aláírással ilyen olyan indokokkal (BL, szezon vége, nagy bejelentés, kamerák előtti aláírás, stb). Valószínűleg szerencsétlen hülyegyerekkel meg elhitették (anyuka drága), hogy van ő akkora sztár, hogy majd 2-3 év múlva is kapkodni fog utána a Real Madrid.Kerlon írta:Nem ő azt hiszi, hogy 3 év múlva nem ugynaezt fogják vele eljátszani és, hogy most jó fej volt és nem távozott ingyen, ezért majd ők is azok lesznek vele. Tavaly nyárból sem tanult, ostoba és gerinctelen fasz ő is. Garantálom, hogy tényleg megállapodtak velünk, de nem írt alá, mert tájékoztatni akarta a kecskebaszókat, aztán ott nyomtak egy all int.ELSiete írta: 🎙| Mbappé: “Hope Madrid fans understand that, I'm French and, I want to continue a little longer, in my country.”
Ez tényleg azt hiszi, hogy ő dönti el, mikor van kedve jönni. Valaki szóljon már neki, hogy itt sportolókat, focistákat keresnek, nem mamahotelben lakókat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 23., hétfő 19:15
Nem ő azt hiszi, hogy 3 év múlva nem ugynaezt fogják vele eljátszani és, hogy most jó fej volt és nem távozott ingyen, ezért majd ők is azok lesznek vele. Tavaly nyárból sem tanult, ostoba és gerinctelen fasz ő is. Garantálom, hogy tényleg megállapodtak velünk, de nem írt alá, mert tájékoztatni akarta a kecskebaszókat, aztán ott nyomtak egy all int.ELSiete írta: 🎙| Mbappé: “Hope Madrid fans understand that, I'm French and, I want to continue a little longer, in my country.”
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem