HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 23., hétfő 19:58
Most lehet, hogy annyi dislike-ot kapok, mint Remy-rekord, de...
Minden csoda 3 napig tart. Most gyűlöljük, mert a lelkünkbe törölte a sáros csizmáját, aztán még oda is hugyozott, most még nagyon élénken él bennünk ez az érzés, de idővel enyhülni fog, talán még el is múlik. Ismerem az embereket, a szurkolókat, a tömeget. Ismerem magamat. Simán lehet, hogy 2 vagy 3 év múlva ismét úgy állnak a csillagok (mert mondjuk nem tűnik fel új csatártehetség, Haalandnak meg nem bírja majd a szervezete), higy csak egy mbappényira leszünk attól, hogy összeálljon egy bivalyerős, mindenre is esélyes korosztályos csapat. Ha úgy tűnik majd, hogy csak ő hiányzik a címekhez, és lenne lehetőség leigazolni. Na ott kell erősnek lenni. Akkor kell újra felszínre hozni ezt a haragot, dühöt. Egyszerű lény a szurkoló, én is egyszerű vagyok. A harag elszállhat, nyerni meg mindig akarunk. Na ott lenne érdekes, hogy bökné e még a tüske a körömágyunkat. Nem vagyok benne teljesen biztos.
Ha lesz ilyen szituáció, akkor ott majd eldől, hogy a foci inkább üzlet, vagy jobban szenvedély. Én már nem tudom biztosan. Keresem a hitem, mint az egykori vallásos ember.
(De persze arra van nagyobb esély, hogy nem így alakul az élet, és menteülünk ezen teher alól.)