Kylian Mbappé: “I don’t know what will happen in the future.”
kiez

HozzászólásSzerző: smck1337 » 2022. május 23., hétfő 15:44
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 23., hétfő 15:42
Mbapp€ elcsabult, beleszedult a szamokba. Gyorsan elfelejtette az almait. Soha tobbet kisfiam…smck1337 írta: Kylian Mbappé: “Everyone knows that I wanted to leave in the summer and it was the best possible decision at that time. The years change. The context is different now. It is a different context. I know what I can bring to my country, it's a country where I dream of playing."
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. május 23., hétfő 15:32
Magyarul tavaly még nem igért ennyit a PSGsmck1337 írta: Kylian Mbappé: “Everyone knows that I wanted to leave in the summer and it was the best possible decision at that time. The years change. The context is different now. It is a different context. I know what I can bring to my country, it's a country where I dream of playing."
HozzászólásSzerző: smck1337 » 2022. május 23., hétfő 15:23
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. május 23., hétfő 15:02
Annyi kiskaput tudnak kijátszani, amennyit csak akarnak... Gyakorlatilag önmagukat felügyelik az UEFA-n keresztül. De sztem már eljutottak oda, hogy nem adnak a látszatra sem. Kapnak max egy jelképes pénzbüntit, amit befizetnek. City-nél sem volt semmilyen következmény.RealAsensio írta: Azt olvastam valahol, hogy ez Pereznek most kapora johet, mert vagy megbuntetik a psg-t, vagy ha nem, akkor elinditja a szuper ligat, mondvan, hogy a szabalyok, amiket lefektettek, nem tartjak be, es mindenki azt csinal amit akar.
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. május 23., hétfő 14:59
Az angolok nelkul veszett fejsze nyele, de egyedul ezzel lehetne visszavagni ezt az agyatlan penzszorast. Amikor a vilaggazdasagi valsag kezd kibontakozni, akkor ezek az agyalagyultak klubbok eves koltsegveteset fizetik ki berkent. Kivancsi vagyok mikor dol ossze kartyavarkent a komplett europai futballvilag, mert a bevetelek nem emelkednek olyan utemben, ahogy a transzferek es a fizetesek.wZoLee7 írta: Pérez egyébként most ha meghúzná a szuper ligát egy olyan formátumban ami sok csapatnak vonzó, jó pénz díjakkal stb...és az ilyen esztelenül költekező csapatokat nem engednék be, jól megszivathatná a PSG-t, de ebből semmi sem lesz még egy darabig.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 23., hétfő 14:52
Azt olvastam valahol, hogy ez Pereznek most kapora johet, mert vagy megbuntetik a psg-t, vagy ha nem, akkor elinditja a szuper ligat, mondvan, hogy a szabalyok, amiket lefektettek, nem tartjak be, es mindenki azt csinal amit akar.wZoLee7 írta: Egyébként még ehhez a szerencsétlen helyzethez annyit, remélem nem teremt precedenst ez az egész és nem kezdenek el játékosok pénzen kívül jogokat követelni. Nyilván minket nem érint, mert aki beleakar szólni a vezetésbe azt szó szerint kibassza Perez Madridból is, de ez egy nagyon rossz irány volt eddig is, most meg az egész sport elindul a végzetébe.
Pérez egyébként most ha meghúzná a szuper ligát egy olyan formátumban ami sok csapatnak vonzó, jó pénz díjakkal stb...és az ilyen esztelenül költekező csapatokat nem engednék be, jól megszivathatná a PSG-t, de ebből semmi sem lesz még egy darabig.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 23., hétfő 14:02
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. május 23., hétfő 14:01
Én is így gondolom, Rodrygot középen simán számításba vehetnénk, anno emlékszem csatárt játszott braziliába, csak ugye itt nem tudott volna ott játszani szinte semmit. Jobb szélre kell Gnabry/Mahrez/ Salah mindegyiknek le fog járni a szerződése 23-ba ugyhogy 50 milla körül hozhatóak. Esetleg jobbszélre maradhat Kubo egy évre megprobálniMarky írta: En inkabb egy szelsot valasztanek, Rodrygo pedig mehet kozepre. Vetek a szelen elpazarolni egy ilyen tehetseget, kevesen tudnak igy erkezni a kapu ele.
Nkunku arban sem lenne orultseg es barmelyik oldalon megelne.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 23., hétfő 14:00
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. május 23., hétfő 13:24
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 23., hétfő 13:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 23., hétfő 13:04
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. május 23., hétfő 12:53
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. május 23., hétfő 12:40
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. május 23., hétfő 12:37
Ellenünk többször is bizonyította, hogy nem rossz spíler..Sierra írta:Én amúgy őt is simán hoznám.Kerlon írta: Ő kondjuk olcsón jobbra is és csatár cserének is jo lehetne.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 23., hétfő 12:30
Én amúgy őt is simán hoznám.Kerlon írta: Ő kondjuk olcsón jobbra is és csatár cserének is jo lehetne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 23., hétfő 12:23
Ő kondjuk olcsón jobbra is és csatár cserének is jo lehetne.Sierra írta:Ott van Gabriel Jesushehetheoriginal írta: nem hiszem, hogy braziliaban csak vini es rodrygo volt 40 korul fiatal tehetsegnek...
sok ideje nem neztem ott korul, de egy eros gyors robbanekony technikas tamadot csak kene talalni...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. május 23., hétfő 12:16
Mi van azzal a kEndrick Lamar gyerekkel a Palmeirasból?hehetheoriginal írta: nem hiszem, hogy braziliaban csak vini es rodrygo volt 40 korul fiatal tehetsegnek...
sok ideje nem neztem ott korul, de egy eros gyors robbanekony technikas tamadot csak kene talalni...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 23., hétfő 12:15
Ott van Gabriel Jesushehetheoriginal írta: nem hiszem, hogy braziliaban csak vini es rodrygo volt 40 korul fiatal tehetsegnek...
sok ideje nem neztem ott korul, de egy eros gyors robbanekony technikas tamadot csak kene talalni...
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem