Cserecsatarnak Cavani ingyen?

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. május 23., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 23., hétfő 11:15
Én is így gondolom.hehetheoriginal írta:Bappe osszerakja a francia valogatottat, pogba dembele free transfer lesz.krisz24 írta: Na és Dembele?Még mindig nem hosszabított, megkapja Bale fizuját, és oda csapunk a barcának a Psg-nek meg mindenkinek. Mondjuk nem tudom meddig tudja tartani a sérülésmentes állapotát.
De amugy tokmindegy mit csinalnak, amig hugyfos a bajnoksag, addig nem fogjak soha a kielezett meccseken nyerni
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 23., hétfő 10:11
Bappe osszerakja a francia valogatottat, pogba dembele free transfer lesz.krisz24 írta: Na és Dembele?Még mindig nem hosszabított, megkapja Bale fizuját, és oda csapunk a barcának a Psg-nek meg mindenkinek. Mondjuk nem tudom meddig tudja tartani a sérülésmentes állapotát.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. május 23., hétfő 9:56
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. május 23., hétfő 9:54
Amennyire a mostani híreket komolyan lehet venni, nem gond. Amúgy volt róla valami koholmány.kodo írta: Kár, hogy Gnabryról egy kósza hír sincs.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 23., hétfő 9:47
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. május 23., hétfő 9:45
Valószínű, hogy kevés BM meccset néztem az utóbbi időben, de amit láttam, ott tipikus jobblábas jobbszélső volt. Köszi az összefoglalót, remélem rámcáfol, ha tényleg hozni akarjuk.illgner írta:Gnabry abszolút két lábas, ajánlom ezt az összefoglalót:Sorrentino írta:
Nekem csak az a bajom vele, hogy jobbszélsőként megint "egy lábas" és az is csak a jobb lába...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=D6DlaHfReiI
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. május 23., hétfő 9:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. május 23., hétfő 9:43
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. május 23., hétfő 9:33
Gnabry abszolút két lábas, ajánlom ezt az összefoglalót:Sorrentino írta:Nekem csak az a bajom vele, hogy jobbszélsőként megint "egy lábas" és az is csak a jobb lába...Kerlon írta:
Gnabry jo korban van, lenduletes, tokos, inkabb o kell most ide. Vinire is nyomast helyezne, jobb oldal abszolut az ove lehetne.
![]()
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. május 23., hétfő 9:05
Nekem csak az a bajom vele, hogy jobbszélsőként megint "egy lábas" és az is csak a jobb lába...Kerlon írta:
Gnabry jo korban van, lenduletes, tokos, inkabb o kell most ide. Vinire is nyomast helyezne, jobb oldal abszolut az ove lehetne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 23., hétfő 8:52
posztalan Havertz... Bernardo pedig inkabb kkp mar, mint szelso, es jobb is ott.Babinho írta: Gnabry helyett én inkább Havertz-et hoznám. Jobban illene nekem Vini, Benz mellé. Nekem ész kellene előre. Vagy Bernardo Silva.
Richarlison jöhet Benya cseréjének.
Meg Csumipumi és Rüdiger. Aztán majdnem meg is vagyunk.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 23., hétfő 8:51
Én se az ilyen zenét szeretem, de olvass a sorok között!hehetheoriginal írta: szarabbnal szarabb fos![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 23., hétfő 8:42
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 23., hétfő 8:40
van jobbhehetheoriginal írta: sót önteni a sebbe![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 23., hétfő 8:11
HozzászólásSzerző: untouchable » 2022. május 23., hétfő 1:07
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 22., vasárnap 23:41
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 22., vasárnap 22:59
Ismét csinálhatnák a főzős gólörömötKerlon írta:Remélem agent Alaba intezitubatibi írta: Ha jön mehetünk is Münchenbe Gnabryért, róla van esetleg hírmorzsa?
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2022. május 22., vasárnap 22:46
Hat ezek a szavak sajnos már nagyon elvesztették a jelentőségüket kylian utan... Majd ha officialRealista24 írta: Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem