Hagyjuk már Haalandot. Mbappe mellett simán belefért volna, szimplán nem rá van most szükségünk. Rá 2 év múlva van nagyvalószínűleg szükség, esetleg jövőre, ez már csak Benzemától függ. Ha jött volna se cserélted volna le Benzemát, mert most róla szól minden és ilyenkor azért nem illik még, ha idős is.
Mbappenél én még egy forgató könyvet tudok elképzelni. Mivel tavaly előtt megígérte, hogy nem távozik ingyen és megígérték neki korábban, hogy elmehet, de így egyik sem teljesült, aláírt 3 évre, de 2 év múlva leléphet fix összegért. Nyilván ez most rengetegbe kerül, de a PSG nyert vele 2 évet.
Más kérdés, hogy Kyliant most mindenki egy szar, pénzéhes alaknak gondolja, akinek nincsenek ambíciói. Remélem, hogy a PSG szart se nyer francia országon kívül a következő 5 évben sem.
kodo írta:
Pedro Porro mivel jobb 45 millaert mintha Reece Jamesert tennenk le 70-et? Komolyan kerdezem mert jatszani meg nem sokat lattam, nekem ilyen uj Theo beutese van elsore.
Annyival, hogy a Chelsea elvesztette Rüdigert, Christensent, Alonso és Azpilicueta is távozóban, tehát nem nagyon fogod 70ért, de 200 millióért se elhozni, mert nem a pénzre van szükségük, hanem védőkre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K