Kommentáld a híreket
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Haalandba mintha több lenne karakterileg mint kylianba... Ő azért nem jött mert nem akart másodhegedűs szerepet játszani ami teljesen megérthető, de így hogy nem jött bappe így szerintem is van esély arra hogy ha nem jönne be a City neki akkor kész lenne váltani és jönni a világ legnagyobb klubjába hogy sikeres lehessen.
Itt is tolhattak bármilyen zsíros papírt kylián elé, végül is az ő döntése volt hogy elfogadja e vagy sem. Szerintem haaland máshogy döntene
Itt is tolhattak bármilyen zsíros papírt kylián elé, végül is az ő döntése volt hogy elfogadja e vagy sem. Szerintem haaland máshogy döntene
szuperliga.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ja, én azt tudom, hogy ezeket megírta a magyar sajtó, én azon nevettem, hogy elhiszitek.Whiteheart írta:Mi az, miről maradtál le? Mondjuk lehet ez még születésed előtti eseményDonát írta:
Liverpooltól, persze...![]()
Hirtelen csak ezt találtam
https://index.hu/sport/futball/2020/08/ ... atkozatok/
Juve, Pool, Lille (hazard örököseként) stb mind érdeklődtek
Aztán Moszkva után Pool még mindig érdeklődött de annyira leépült h nem kellett nekik
Mert "competition in the role".... Miért? Jobb oldalon játszhatna Madridban.
Nekem tök mindegy, felőlem jöhetne a padra
BS miért padra, ebben viszont lehet hogy félreértek valamit. 433ban mehetne elől a BS-Karim-Vini fogat. Vagy mi ez a competition in the role? Összevesznek a vezérbika szerepén? Írhatnád magyarul is, hogy tudjam, mert a tükörfordítás megvan ugyan, de a kifejezést nem ismerem.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nyilván megteheti de... a jót könnyű megszokni és töredékét vallani önként hát az rohadt nagy emberi áldozat (nagysagot) jelent. 26-27 évesen nem túl valószínű hogy így leadja. Nem a legjobb példa de ott van Messi. Szarrá kereste magát álmai klubjában ami azért patinás együttes, túl a zenitjen és akkor is a pénzt választotta. Majd meglátjuk de én nem hiszem hogy valaha nálunk fog játszani.füst írta: Mintha nem tehetné meg, hogy szarabbul fizető ajánlatot fogad el három év múlva. 750 millióval a zsebében.
Ha nem esik vissza úgy választ magának csapatot 3 év múlva ahogy akar. Ezt csak ti teszitek hozzá valamiért, hogy úgy kell keresnie majd mint most. Miért kellene? Nem engedheti majd meg magának hogy kevesebbet kapjon?
A jackpot most ütötte meg a markát, dönthetett volna úgy hogy köszöni nem kéri, vagy köszöni de miért ne. 3 év múlva ha akar maradandót alkotni a fociban, akkor majd nem pénz alapján fog dönteni. Ő dolga.
Haaland is inkább felejtős. Irogatják itt páran hogy majd 2 év múlva kivasaroljuk. Hát ha fogadni kéne az is úgy fog sikerülni mint a Mbappe ingyen dolog. Sehogy. Alá tesznek egy burtál szerződést és persze ott reálisan bármilyen címre is esélye van.
Keserű a dolog de le kell nyelni a gombócot. Az olajaosokkal nem tudunk versenyezni a szupersztárok terén. Ígéretes játékosokra kell rámenni és reménykedni hogy valaki szintet lép majd nálunk. Itt futball kurvákról beszélünk akiknek a foci pénz kereseti lehetőség és nem szenvedély a köbön. Tottik, Maldinik stb ma már nincsenek és nem is lesznek. És ez valahol szomorú, tényleg kezdem azt hinni hogy haldoklik a foci lassan de biztosan.
- Whiteheart
Mi az, miről maradtál le? Mondjuk lehet ez még születésed előtti eseményDonát írta:
Liverpooltól, persze...Whiteheart írta: nagyon remélem úgy jár mint Dzsudzsák az anzsi mahalacskala után... Neki is lett volna óriási lehetőségei Liverpool, stb, de eltemette a karrierjét..![]()
Hirtelen csak ezt találtam
https://index.hu/sport/futball/2020/08/ ... atkozatok/
Juve, Pool, Lille (hazard örököseként) stb mind érdeklődtek
Aztán Moszkva után Pool még mindig érdeklődött de annyira leépült h nem kellett nekik
Mert "competition in the role".... Miért? Jobb oldalon játszhatna Madridban.
Nekem tök mindegy, felőlem jöhetne a padra
szuperliga.
-
Amúgy ez a 3 év is abszolút azt jelzi, hogy nem köteleződött el a klub felé. A pénz miatt választotta őket, teljesen egyértelműen. Kivel kötnek 23 évesen 3 éves szerződést? 

Miért? Jobb oldalon játszhatna Madridban.Nala szerintem a "competition in the role" az ok.. nekünk Benzema féle 9es poszt kell, vmi klasszikus góltermelő vadállat amilyen Raúl, Ronaldo, CR, Benzema volt (van)
- Whiteheart
Nala szerintem a "competition in the role" az ok.. nekünk Benzema féle 9es poszt kell, vmi klasszikus góltermelő vadállat amilyen Raúl, Ronaldo, CR, Benzema volt (van)Donát írta:Bernardo Silva 28 lesz augusztusban, és illene is ide, rohadtul jöhetne! De 2025ig van szeződése.ELSiete írta: Players such as: Bernardo #Silva, #Lewandowski and Cristiano #Ronaldo, have offered themselves to #RealMadrid. But because of age and competition in the role at the moment there is no interest.
szuperliga.
-
Ez oké, ebbenigazad van, itt a nagy kérdés, hogy leépül e ebben a 3 évben. Ezt mondjuk többen, hogy nagyon erősen benne van a pakliban.füst írta: Mintha nem tehetné meg, hogy szarabbul fizető ajánlatot fogad el három év múlva. 750 millióval a zsebében.
Ha nem esik vissza úgy választ magának csapatot 3 év múlva ahogy akar. Ezt csak ti teszitek hozzá valamiért, hogy úgy kell keresnie majd mint most. Miért kellene? Nem engedheti majd meg magának hogy kevesebbet kapjon?
A jackpot most ütötte meg a markát, dönthetett volna úgy hogy köszöni nem kéri, vagy köszöni de miért ne. 3 év múlva ha akar maradandót alkotni a fociban, akkor majd nem pénz alapján fog dönteni. Ő dolga.
Liverpooltól, persze...Whiteheart írta: nagyon remélem úgy jár mint Dzsudzsák az anzsi mahalacskala után... Neki is lett volna óriási lehetőségei Liverpool, stb, de eltemette a karrierjét..

- Whiteheart
Ezeket a jelen feltételeketb igen, de 3 év múlva megint feljebb mennek az árak... Nem bírja ezt követni senkiRealista24 írta:City, Chelsea, Liverpool, 3 év múlva talán a Barca is. Plusz PSG és természetesen Mi.ELSiete írta:
Na és a Realon kívül, hasonló pénzfeltételeket melyik klub tudna neki adni? Maximum a City, de Haaland nyakara nem fogjak hozni. Tegnapra kiderült, őt csak a pénz motiválja. Nem fogja alábbadni, ha egy nagyobb tradíciókkal létező, de csődközeli Barcelona hívja. Esetleg egy Bayern?
Kivéve persze ha netán vmi történne a psg-vel és discount price lehetne vásárolni onnan... És lehet a mi kis sértett büszkeségünk miatt lemaradunk róla és máshol lesz aranylabdás... DE! mi maradunk Real Madrid és nem ilyen pénzéhes primadonnákra vadászunk akiknek ilyen könnyen el lehet fordítani a fejüket.. nagyon remélem úgy jár mint Dzsudzsák az anzsi mahalacskala után... Neki is lett volna óriási lehetőségei Liverpool, stb, de eltemette a karrierjét.. de ahogy írtam korábban, egy igazságtalan világban élünk és nem biztos hogy nem mi vagyunk a jövő vesztesei ez miatt
szuperliga.
-
Bernardo Silva 28 lesz augusztusban, és illene is ide, rohadtul jöhetne! De 2025ig van szeződése.ELSiete írta: Players such as: Bernardo #Silva, #Lewandowski and Cristiano #Ronaldo, have offered themselves to #RealMadrid. But because of age and competition in the role at the moment there is no interest.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Mintha nem tehetné meg, hogy szarabbul fizető ajánlatot fogad el három év múlva. 750 millióval a zsebében.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Amúgy Benzemaban szerintem benne van még 1 de talán 2 jó év is. Viniciusnak szintet kell ismét lépnie. És igen... Ha Hazard Hazard tudna ismét lenni, akkor nem lenne gondunk, ha még pluszban érkeznek azok az erősítések akik itt felmerültek.ikelemen5 írta: Nyáron majd MBappe eladja nekünk Neymart, hogy minden a lehető legrosszabb legyen.![]()
Vagy Bale is bejelenti, hogy hosszabbít.
Az a baj, hogy nem látom, hogy a francia helyett ki lenne a megoldás a támadósor frissítésére.
Hazard.![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
#RealMadrid begins planning after #Mbappe disappointment. The priority target has become #Tchouameni, the bid can be raised. In attack the name of #Nkunku is gaining strength, contacts will begin soon.
-
Hát de ott írja a hsz.ben, hogy ezek a csapatok miért esnek ki.Realista24 írta:City, Chelsea, Liverpool, 3 év múlva talán a Barca is. Plusz PSG és természetesen Mi.ELSiete írta:
Na és a Realon kívül, hasonló pénzfeltételeket melyik klub tudna neki adni? Maximum a City, de Haaland nyakara nem fogjak hozni. Tegnapra kiderült, őt csak a pénz motiválja. Nem fogja alábbadni, ha egy nagyobb tradíciókkal létező, de csődközeli Barcelona hívja. Esetleg egy Bayern? Láttuk mennyi aranylabdát kapott ott Lewandowski, jelenleg se az olasz, se a német bajnokság nem vehető komolyan és előrelépésnek, ha valaki onnan választ klubot magának. Ennek a kölyöknek a lehetőségei ezzel a döntéssel, igencsak beszűkültek, nem fogunk újra rárepülni, főleg, hogy 2017ben is ugyanezzel a "fiatal vagyok még" szöveggel tett minket hintába. Neki innentől kezdve game over van, arról nem is beszélve, hogy merem remélni, hogy ez a viselkedés a legtöbb klub szemében komolytalanná tette őt. Lehet itt röhögni a Real Madridon, de nekünk presztízsünk van és ahol a presztízs nem tud versenyezni a kútból áramló temérdek pénzzel, azt mindenki látja és mindenki számára dűhítő. Ahogy Neymar is max csak a Fifa kártyákon tényező a neve miatt, úgy Mbappera is ez a sors vár.

De oké, fogjuk fel színtiszta üzletként a dolgot; ezek az ajánlatok akkor jönnek majd, ha tartja a szintet a francia, neadjisten szintet lép. Erre most csökkent az esélye. (posványos francia bajnokság, verseny hiánya, toxikus öltöző, klub szakmaiságának hiánya, nyomás amit kapni fog a nyakába, minden hibáját nagyítóval követi majd a sajtó és a közvélemény)
Majd szintet lép a két brazil. (vagynem)Az a baj, hogy nem látom, hogy a francia helyett ki lenne a megoldás a támadósor frissítésére.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2022. május 22., vasárnap 8:44-kor.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nyáron majd MBappe eladja nekünk Neymart, hogy minden a lehető legrosszabb legyen.
Az a baj, hogy nem látom, hogy a francia helyett ki lenne a megoldás a támadósor frissítésére.
Hazard.

Hazard.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Whiteheart
Fuu ja meg mindig mérges vagyok én is
Ma reggel azzal keltem h eszembe jutott kelaifi őrjöngése a bírókkal lol .. azzal lett vmi? Érdekli is bárkit? Mbappet úgy látszik totál nem, jól érzi magát abba a ganéjba, beleillik a neymar féle sorba... Nem tudom illik e ilyet mondani ősmadridistaként de én már tavaly elkezdtem mondani h barcanal csak egy csapatot gyűlölök jobban.... De mbappet disztingváltam.. Hát most lerántotta a csapatot utolsó utánira a szememben

Ma reggel azzal keltem h eszembe jutott kelaifi őrjöngése a bírókkal lol .. azzal lett vmi? Érdekli is bárkit? Mbappet úgy látszik totál nem, jól érzi magát abba a ganéjba, beleillik a neymar féle sorba... Nem tudom illik e ilyet mondani ősmadridistaként de én már tavaly elkezdtem mondani h barcanal csak egy csapatot gyűlölök jobban.... De mbappet disztingváltam.. Hát most lerántotta a csapatot utolsó utánira a szememben
szuperliga.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
City, Chelsea, Liverpool, 3 év múlva talán a Barca is. Plusz PSG és természetesen Mi.ELSiete írta:Na és a Realon kívül, hasonló pénzfeltételeket melyik klub tudna neki adni? Maximum a City, de Haaland nyakara nem fogjak hozni. Tegnapra kiderült, őt csak a pénz motiválja. Nem fogja alábbadni, ha egy nagyobb tradíciókkal létező, de csődközeli Barcelona hívja. Esetleg egy Bayern? Láttuk mennyi aranylabdát kapott ott Lewandowski, jelenleg se az olasz, se a német bajnokság nem vehető komolyan és előrelépésnek, ha valaki onnan választ klubot magának. Ennek a kölyöknek a lehetőségei ezzel a döntéssel, igencsak beszűkültek, nem fogunk újra rárepülni, főleg, hogy 2017ben is ugyanezzel a "fiatal vagyok még" szöveggel tett minket hintába. Neki innentől kezdve game over van, arról nem is beszélve, hogy merem remélni, hogy ez a viselkedés a legtöbb klub szemében komolytalanná tette őt. Lehet itt röhögni a Real Madridon, de nekünk presztízsünk van és ahol a presztízs nem tud versenyezni a kútból áramló temérdek pénzzel, azt mindenki látja és mindenki számára dűhítő. Ahogy Neymar is max csak a Fifa kártyákon tényező a neve miatt, úgy Mbappera is ez a sors vár.füst írta:
Miért cseszte volna el? 3 év múlva megint úgy dönthet ahogy akar. OK, Real Madrid kilőve. De ott lesz neki az összes többi klub. Ő most nem a focit áldozta be, hanem a Real Madridos karriert. A PSG után is lesz még jópár éve elérni ezt-azt, sőt, akkor lesz majd a legjobb korban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Na és a Realon kívül, hasonló pénzfeltételeket melyik klub tudna neki adni? Maximum a City, de Haaland nyakara nem fogjak hozni. Tegnapra kiderült, őt csak a pénz motiválja. Nem fogja alábbadni, ha egy nagyobb tradíciókkal létező, de csődközeli Barcelona hívja. Esetleg egy Bayern? Láttuk mennyi aranylabdát kapott ott Lewandowski, jelenleg se az olasz, se a német bajnokság nem vehető komolyan és előrelépésnek, ha valaki onnan választ klubot magának. Ennek a kölyöknek a lehetőségei ezzel a döntéssel, igencsak beszűkültek, nem fogunk újra rárepülni, főleg, hogy 2017ben is ugyanezzel a "fiatal vagyok még" szöveggel tett minket hintába. Neki innentől kezdve game over van, arról nem is beszélve, hogy merem remélni, hogy ez a viselkedés a legtöbb klub szemében komolytalanná tette őt. Lehet itt röhögni a Real Madridon, de nekünk presztízsünk van és ahol a presztízs nem tud versenyezni a kútból áramló temérdek pénzzel, azt mindenki látja és mindenki számára dűhítő. Ahogy Neymar is max csak a Fifa kártyákon tényező a neve miatt, úgy Mbappera is ez a sors vár.füst írta:Miért cseszte volna el? 3 év múlva megint úgy dönthet ahogy akar. OK, Real Madrid kilőve. De ott lesz neki az összes többi klub. Ő most nem a focit áldozta be, hanem a Real Madridos karriert. A PSG után is lesz még jópár éve elérni ezt-azt, sőt, akkor lesz majd a legjobb korban.És azt is tartom, hogy szakmai szempontból elcseszte a karrierjét
-
Ezt komolyan kérdezed? Az egész hsz.em az indoklásomról szólt.füst írta:Miért cseszte volna el? 3 év múlva megint úgy dönthet ahogy akar. OK, Real Madrid kilőve. De ott lesz neki az összes többi klub. Ő most nem a focit áldozta be, hanem a Real Madridos karriert. A PSG után is lesz még jópár éve elérni ezt-azt, sőt, akkor lesz majd a legjobb korban.És azt is tartom, hogy szakmai szempontból elcseszte a karrierjét

city majd kifizeti neki azt a penzt mert elhozzuk haalandot onnanRealAsensio írta:Ahhoz, hogy atigazoljon mashova, a fizeteset tartani kell, es ugyanugy el fogja kerni az alairasi penzt, es anyuci is ugyanugy tartani fogja a markat. Melyik csapat akar es tud evi 80 milliot fizetni egyetlen jatekosnak? Nem beszelve a sejkrol, aki megint nem fogja elengedni, mert ha sikeres lesz a projekt, azert, ha megint elbuknak, akkor meg azert.füst írta:
Miért cseszte volna el? 3 év múlva megint úgy dönthet ahogy akar. OK, Real Madrid kilőve. De ott lesz neki az összes többi klub. Ő most nem a focit áldozta be, hanem a Real Madridos karriert. A PSG után is lesz még jópár éve elérni ezt-azt, sőt, akkor lesz majd a legjobb korban.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Miért kell tartani a fizetést? Ez valami szabály?RealAsensio írta:
Ahhoz, hogy atigazoljon mashova, a fizeteset tartani kell, es ugyanugy el fogja kerni az alairasi penzt, es anyuci is ugyanugy tartani fogja a markat. Melyik csapat akar es tud evi 80 milliot fizetni egyetlen jatekosnak? Nem beszelve a sejkrol, aki megint nem fogja elengedni, mert ha sikeres lesz a projekt, azert, ha megint elbuknak, akkor meg azert.
Azt fog csinálni 3 év múlva amit akar, rajta múlik. Akkor is ott lesz az orra előtt pár ajánlat, és közülük eldöntheti melyik a szimpatikus, mint ahogy most is tette.