HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 22., vasárnap 1:41
🎙| Di Maria: “Mbappé has made the right decision. He is very young, he has time to go to Madrid." @elchiringuitotv
Bohóc Dimarijja.
Nagyon elnéző vagyok a játékosainkkal szemben (a Madrid előtti pályafutásukat is figyelembe véve) imádom mindegyiket, még Balet is, aki az utóbbi 3 évben a képünkbe szart, de Mbappét már soha nem szeretném habfehérben látni. Ennek ellenére, nem tudom miért, de valahogy még mindig azt érzem, hogy valamikor nálunk fog játszani, de nem lenne annyi trófea amennyivel kárpótolni tudna minket (vagy legalábbis engem), madridistákat.
Ez az "álom" dolog meg tiszta röhej. Hihetetlenül szánalmas. Azt is kinézem belőlük, hogy a mutterral már 11 éves kora óta ezt a big biznist tervezgetik. Az is inkább maradt volna a konyhában.
Kár Luis Camposért, nagyszerű szakember és egy kicsit talán most tényleg elindulnak felvele arabék, de rohadtul nem érdemlik meg.
Tényleg, nem tudom mi jár a fejében, hogy majd (a sokszor leírt) afféle Football Manageres módon felépíti a PSG-t, de sanszos, hogy ebből kutyafasz sem lesz, max már nem nyeri minden ötödik évben más csapat bajnokságot. És miért épp most vágyna erre, 5 sikertelennek mondható év után a PSG-vel?
A legnagyobb gond, hogy ez most nem csak Real szurkolólént, hanem foci szurkolóként is tragikus. Hogy engedhet ilyet az elbaszott UEFA? Miért kell elkúrniuk ezt a gyönyörű sportot a hozzá nem értő araboknak, ha annyi minden másból több pénzt kereshetnének? Stb stb.
Kedves Kylian dobogóra került a gyűlölet listán. Nem tagadhatom, hogy fáj a velünk való játszadozása, azt hittem vérbeli madridista, de hát mégsem. Ami viszont mégjobban fáj az az, hogy behódolt a focit a szakadék felé sodró, korrupt szektának. 2 olajcsapat van amelyiket nem tudom elfogadni, a City viszont mégis jobb is egy fokkal. De ezek... Pedig talán elkezdhette volna megásni a sírjukat, ha elutasítja ezt a gigaajánlatot.
Persze a legtöbb kérdésre a pénz a válasz, de akkor is elszomorító és remélem ezt egyre többen észreveszik majd és hátha történik végre valami.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”