Karim Benzema
- flori
Re: Karim Benzema - 9
Szerintem ez belemagyarázás, teljesen természetes volt a gólöröm. Nagy összegben fogadnék rá, hogy megvolt az OK tőle, aztán elutazott Dohába a héten és meggyőzték.
Nem véletlenül mennek ma ki ezek a posztok a játékosoktól. Benzema, Vini, Modric, Rodrygo, Fede, most meg Lucas. Ők is úgy tudták, hogy érkezni fog. Meglepett ez mindenkit.
Nem véletlenül mennek ma ki ezek a posztok a játékosoktól. Benzema, Vini, Modric, Rodrygo, Fede, most meg Lucas. Ők is úgy tudták, hogy érkezni fog. Meglepett ez mindenkit.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igy van. Nem tulajdonitottam nagy jelentoseget ennek, ugy orul a goljanak, ahogy akar, de igy mar ertheto, miert nem fogta vissza magat.Sierra írta:Amúgy ez nekem is eszembe jutott már akkor is, meg ma is. Hogy fura, hogy ennyire ünnepelt ellenünk, hogy betalált. Mármint persze lehet ünnepelni, de érdekes volt annak a tudatában, hogy nyáron ide készül igazolni, meg hogy álmai klubja bla bla.RealAsensio írta: Igy utolag mar ertheto, miert unnepelte szanaszet a goljait

Amúgy ez nekem is eszembe jutott már akkor is, meg ma is. Hogy fura, hogy ennyire ünnepelt ellenünk, hogy betalált. Mármint persze lehet ünnepelni, de érdekes volt annak a tudatában, hogy nyáron ide készül igazolni, meg hogy álmai klubja bla bla.RealAsensio írta: Igy utolag mar ertheto, miert unnepelte szanaszet a goljait
- flori
Brutál erős hogy ezt kiposztolta.
Ezek után? Rosszul néz a gyerekre, és maga Macron teszi ki a válogatottból.ToniKroos írta: Hú azért majd megézném, mikor a válogatottban először Karim szemébe kell néznie, hogy bele tud-e vagy mit csinál.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Hú azért majd megézném, mikor a válogatottban először Karim szemébe kell néznie, hogy bele tud-e vagy mit csinál.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az komoly azert. Sajnalom ot, o is mindent beleadott, hogy Madridba csabitsa. Ez ovon aluli volt… mocskos csovesbanat kylian, a madridiak meg allva tapsoltak. Igy utolag mar ertheto, miert unnepelte szanaszet a goljait. Le se szart minket. Csovesbanat penzehes csicskaflori írta: Fáj az.![]()
Karim Benzema on IG. It's a photo of Tupac and his friend who betrayed him.
https://pbs.twimg.com/media/FTUAVAnX0AI ... name=large

- flori
Fáj az.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Az (is) a jó a fórumban, hogy az ilyen kérdésekre mindig idõkapszula. A hecc kedvéért vissza is tekertem arra a szezonra, 198. oldal körül kezdõdik.
H.E.H.E. írta: nem az a baj, hogy lusta, hanem hogy nyámnyila és nem elég határozott és rámenős a kapu előtt.
de mégis megvan benne, mert néhanapján meg előveszi, évente 3-4szer lehet látni.
jobb már nem lesz, ezek a dolgok mind fejben dőlnek el..
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Visszanézve a videokat, meg a bemutatását, mintha egy teljes masik ember lenne. Neki is ilyen macifeje volt, meg minthe súlyfelesleg is lett volna évekig. A sok rapzene meg videoklip. A flexelos kis videok az öcsikével, meg a francia duranadai spancikkal. Sok kép, mikor tele asztalos Tesco kínai menüt zabal este. Helyzetek kihagyása tonnaszámra, valbuena.
Most meg kb, mint egy tanár. Teljes más felfogas, hozzáállás, eletvitele is sokat valtozhatott. 30+ osan full szikár, atletikus, koncentrált. Nagyon nagy változás amit megcsinalt karrierje végére. Sikerült kihoznia magabol, ami mindig is ott volt legbelül. Ezt az elhivatottsagot és tehetséget a legmagasabb szinten kamatoztatja és végre minden lépése kijött. Kioltozok unneplobe, jo nagy valltomessel, mikor felemeli a balondort. Nem anya szulte. Grande karim.
Most meg kb, mint egy tanár. Teljes más felfogas, hozzáállás, eletvitele is sokat valtozhatott. 30+ osan full szikár, atletikus, koncentrált. Nagyon nagy változás amit megcsinalt karrierje végére. Sikerült kihoznia magabol, ami mindig is ott volt legbelül. Ezt az elhivatottsagot és tehetséget a legmagasabb szinten kamatoztatja és végre minden lépése kijött. Kioltozok unneplobe, jo nagy valltomessel, mikor felemeli a balondort. Nem anya szulte. Grande karim.

- h3x0r
Nekem a 17/18-as szezon ugrik be, amikor osszesen volt 5 golja a bajnoksagban. Ott azert teljesen jogosan kapta a kritikakat. Majd a BL elodontoben meg dontoben lott 3 goljaval mentette meg a szezonjat.Halfkey írta:Nem azokról az évekrõl van szerintem elsõsorban szó, Higuain már rég nem volt itt, amikor volt kb is 1-1,5 év sötét idõszaka. Engem legalábbis akkoriban cseszett fel sokszor.hehetheoriginal írta:
Ugy erted sargafogu, falabu, egysebessegifokozatu, ékegyszerusegu, ultrasablonbalfasz, fejben gyenge higuain mutatta neki a fakkot?![]()
(Nyilvan nem, de a temerdek edzo es szurkolo bazzeg, aki elhitte, hogy ot kell jatszatni benzema helyett... Jesuschrist.., mennyi idot vettek el szerencsetlentol, szerencsere most kamatostul adja vissza)
Nem azokról az évekrõl van szerintem elsõsorban szó, Higuain már rég nem volt itt, amikor volt kb is 1-1,5 év sötét idõszaka. Engem legalábbis akkoriban cseszett fel sokszor.hehetheoriginal írta:Ugy erted sargafogu, falabu, egysebessegifokozatu, ékegyszerusegu, ultrasablonbalfasz, fejben gyenge higuain mutatta neki a fakkot?Faust írta: Az a beteg, hogy a faszi úgy alltime top 2, hogy egyrészt évekig Cé alá melózott, másrészt volt pár olyan szezonja amit nem sokan éltek túl Madridban rajta kívül.![]()
(Nyilvan nem, de a temerdek edzo es szurkolo bazzeg, aki elhitte, hogy ot kell jatszatni benzema helyett... Jesuschrist.., mennyi idot vettek el szerencsetlentol, szerencsere most kamatostul adja vissza)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ugy erted sargafogu, falabu, egysebessegifokozatu, ékegyszerusegu, ultrasablonbalfasz, fejben gyenge higuain mutatta neki a fakkot?Faust írta: Az a beteg, hogy a faszi úgy alltime top 2, hogy egyrészt évekig Cé alá melózott, másrészt volt pár olyan szezonja amit nem sokan éltek túl Madridban rajta kívül.

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Don FloFaust írta: Az a beteg, hogy a faszi úgy alltime top 2, hogy egyrészt évekig Cé alá melózott, másrészt volt pár olyan szezonja amit nem sokan éltek túl Madridban rajta kívül.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a beteg, hogy a faszi úgy alltime top 2, hogy egyrészt évekig Cé alá melózott, másrészt volt pár olyan szezonja amit nem sokan éltek túl Madridban rajta kívül.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem csak önző hanem fék is!! Ha ő nincs azok a gólok ugyanúgy jöttek volna a Juvénál meg a Munál csak eloszlana és egy egységes csapat lennének!!!!!!Realista24 írta:Nem úgy volt amugy, hogy CR önző?dzsi91 írta:
Azért mi durva,hogy egy nyáron igazoltuk a 2 alltime Emberünket.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem úgy volt amugy, hogy CR önző?dzsi91 írta:Azért mi durva,hogy egy nyáron igazoltuk a 2 alltime Emberünket.Realista24 írta: Számokban:
Most Goals in Real Madrid's history:
Cristiano Ronaldo — 450
Karim Benzema — 323
Most Assists in Real Madrid's history:
Karim Benzema — 159
Cristiano Ronaldo — 131
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Az okés, de nem is olyan régen, mindössze 13 éve.dzsi91 írta: Azért mi durva,hogy egy nyáron igazoltuk a 2 alltime Emberünket.

És sikerült a két faszinak megcsinálnia azt,hogy a világ legnagyobb klubjának a csúcstartói.
Én 94-ben születtem, a fiatalabb szurkolói generációt képviselem(?), a legelső emlékem real meccsről 2002 r9 bemutatkozás egyből szerelem, dupla az alaves ellen, persze előtte emlékek a nyári vb-ről, de utána max ilyen hétfő esti összefoglalókon tudtam követni a srácokat sokáig, 2006-tól tudtam követni a csapatot meccsről meccsre.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Azért mi durva,hogy egy nyáron igazoltuk a 2 alltime Emberünket.Realista24 írta: Számokban:
Cristiano Ronaldo — 450
Karim Benzema — 323
Karim Benzema — 159
Cristiano Ronaldo — 131
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Számokban:
Cristiano Ronaldo — 450
Karim Benzema — 323
Karim Benzema — 159
Cristiano Ronaldo — 131
Cristiano Ronaldo — 450
Karim Benzema — 323
Karim Benzema — 159
Cristiano Ronaldo — 131
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
ikarus93 írta: https://www.youtube.com/watch?v=4WCerboCEwM.![]()