Igazából szerintem Mbappe karrierjének itt vége, a PSG nem hiszem, hogy BLt fog nyerni. Messi megy kifele, Neymar már nem focista. Nincsenek új igazolások és az is hülye aki a PSGbe megy. Ha nincs BL, nincs aranylabda. A Real után max. a City fogja tudni neki ezeket a pénzfeltételeket megadni, de nekik már ott van a focizni is akaró Haaland. Szóval szerintem ezzel aláirta a halálos ítéletét.
Azzal, hogy beáldozza a BL célokat, egy másik bajnokság sikerét, egy esetleges aranylabdát és hogy gyerekkori kedvenc csapatában szerepeljen, gyakorlatilag önmagáról is lemondott egy rövidéletű boldogság miatt. Ami most jól hangzik, miszerint PSG manager szint lesz belőle, az később már inkább ciki lesz. Sajnos késő lesz már, amikor eszmél, hogy újra focista akar majd lenni, és nézheti akármilyen párás tekintettel a Ronaldos poszereit, nyitott ajtóra sehol nem fog lelni. A legszomorubb, hogy ebben a szülei is partnerek voltak. Az én családom az életét adná, csakhogy azt csináljam amit szerettem volna mindig is, ezeknek meg inkább még több pénz kell és oda terelik a nyájat.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon egy Benzema mit gondolhat a "haverról", akivel hónapokig egymast udvarolták körbe instan. Biztos vagyok benne, hogy most Karim is kapott egy gyomrost, hogy nini, ez valójában nem is focistagyerek csak egy csicska.

Jó lesz ott is a chemistry a VBn.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”