Az egész szituációban a legzavaróbb az, hogy elhittem, elhittük amikor nem írt alá, nem érdekli a pénz és tényleg jönni akar. Hát nem tudom, hogy akart-e valaha tényleg jönni. Hatalmas csalódás, és nem az, hogy nem igazoltuk le, csalódtam benne, mint emberben. Jelentse be hivatalosan, de a beszédébe mondja el azt is, hogy a szava és az eddig felépített kép róla semmit nem ér, hazugság az egész ahogy van. Kíváncsi leszek azért milyen projectet rajknak köré, megveszik e végre a bl-t vagy az aranylabdát, mert párizsban kiérdemelni egyiket sem fogja nem most, soha.
A világon rengeteg játékos adna nagyon sokat azért, hogy a Real Madrid ennyire leakarja igazolni, nyilván korzsakos játékos lehetett volna, de voltak és lesznek is további tehetségek. Azon kell dolgoznia a vezetésnek, hogy a jövőben ilyen ne legyen. Jönni akarsz? Oké, itt a szerződés, aláírod jössz, ha nem akkor viszlát. Az ilyen Haaland, MBappe szintű játékosokat ideje lenne 1-2 lépéssel hamarab észrevenni és leigazolni, nem akkor amikor 3 jegyű összeget kérnek értük. Tudom, leírni egyszerű...
Van egy egész nyarunk arra, hogy a B kategóriából hozzunk egy nagyon is hasznos játékost előre és a csapat többi részét is megfelelően erősítsük. Egy ilyen után gondolom Pérez is egyszerre ideges és csalódott, csak azért is megmutatja, ugyanis valakivel majd be kell mutatni az új stadiont is