Nagyon sajnálom egyébként, kellett volna ő ide, de neki is kellett volna az, hogy itt legyen.
Csalódás.
HozzászólásSzerző: cero » 2022. május 21., szombat 21:10
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 21., szombat 21:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 21., szombat 21:07
Egy szint maradjon, vagy majd én tartom.chronic írta: NA. Skacok jöhet a fika áramlat, a kurva anyádat te köcsög bappe.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 21., szombat 21:06
Firkászok majd szétszedik az évek során. Nekünk csak hátra kell dőlni és élvezni.chronic írta: NA. Skacok jöhet a fika áramlat, a kurva anyádat te köcsög bappe.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. május 21., szombat 21:05
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. május 21., szombat 21:05
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. május 21., szombat 21:03
gutihaz14 írta:majd felvesznek egy kamu hitelt az egyik katari banktol akkor mar lehet? barca is csak gorgeti evek óta a tartozasait azt is engedik.Kerlon írta:
Tebas elmondta, hogy 700 milliós veszteséggel, 600 milliós fizetési kerettel ez teljes mértékben lehetetlen.
Rengeteg oldalról lehet a PSG-t szerintem támadni.
tovabbra sem ertem mi koze van a laliganak ahhoz hogy egy masik orszag masik bajnoksagaban ki mibol ad fizetest, meg ha a monaco vagy a marseille felnyomna oket azt mondom oke de a spanyolok? mire?
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 21., szombat 21:02
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2022. május 21., szombat 21:01
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 21., szombat 21:00
majd felvesznek egy kamu hitelt az egyik katari banktol akkor mar lehet? barca is csak gorgeti evek óta a tartozasait azt is engedik.Kerlon írta:Tebas elmondta, hogy 700 milliós veszteséggel, 600 milliós fizetési kerettel ez teljes mértékben lehetetlen.gutihaz14 írta: Official: La Liga will sue PSG if they renew Mbappé
nem tudom ezzel mit akarnak de amig nincsenek fizetesi sapkak addig milyen alapon perel be barki barkit is
Rengeteg oldalról lehet a PSG-t szerintem támadni.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 21., szombat 20:58
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 21., szombat 20:57
Hat en nemtudom mbappenak mi jarhat a fejeben. Én szerintem politikai nyomás is volt rajta meg fasz tudja az arabok milyen eszközökhöz nyúltak még. Bohózat az egesz ügy és új időszámítást indít el a piacon. Ez amit a párizs és qatar csinálnak nagyon messze van az abramovics féle hobbicsapattól.Ladislao Suarez írta:Nagyon helyes! Hihetetlen mennyire pénzéhes a faszi. És lehet, hogy a családja is ráhatással volt de ez tök mindegy. Jó helyen lesz ott a többi léhűtővel.Realista24 írta: The Mbappé topic at Real Madrid is OVER FOREVER. Madrid will never go after him again, no matter who's the president. [ABC.es]
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 21., szombat 20:56
Tebas elmondta, hogy 700 milliós veszteséggel, 600 milliós fizetési kerettel ez teljes mértékben lehetetlen.gutihaz14 írta: Official: La Liga will sue PSG if they renew Mbappé
nem tudom ezzel mit akarnak de amig nincsenek fizetesi sapkak addig milyen alapon perel be barki barkit is
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. május 21., szombat 20:52
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 21., szombat 20:45
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. május 21., szombat 20:41
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. május 21., szombat 20:37
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2022. május 21., szombat 20:30
Én remélem egyiket sem hozzuk bármi is legyen.Zubkov írta:Én úgy emlékszem, egymás mellett is elfocizgattakgutihaz14 írta: egyikük sem vallalna a csere szerepet, foleg nem CR7 aki alfahim akarhol vanNem kellene Cr7-nek cserének lennie...
Bár nem ez a jövő... de én bárki helyett Ronit hoznám vissza![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. május 21., szombat 20:28
Nincs ezzel baj, Perez apánk is egy megalomán majom, csak ő keretek közé van szorítva, míg ez a majom arab korlátlan pénzzel dobálózhat és adhat olyan fizut a pelyhedző faszú bappénak,amit az anyja se tud kiszámolni számológéppel se.BH710 írta: e lehet hogy egyszerűen egy megalomán faszfej és túl sokat gondolok bele.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2022. május 21., szombat 20:26
Ő hát, Rosellnek meg kellett venni az egész familyt kilóra, pedig ha jól emlékszem Perezzel volt szóbeli megállapodásuk. Azért szólt a végén valami 140 millióról a csekkchronic írta: neymi kezdte el az apjával ezt a hullámot nem?
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem