Professore írta: Zseniális Benz instastoryja![]()

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. május 21., szombat 19:57
Professore írta: Zseniális Benz instastoryja![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 21., szombat 19:56
HozzászólásSzerző: Buitre » 2022. május 21., szombat 19:50
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 21., szombat 19:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 21., szombat 19:27
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 21., szombat 19:18
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. május 21., szombat 19:16
Valamelyik Remy fanatikus osszegyujtene hogy mennyi orbitalis jinxe volt eddig? Asszem kiment madridba meg elso Carlo era alatt es megszakatt a rengeteg meccse tarto veretlensegi sorozatunk. Legkozelebbinfoglalasanal kitort a covid...mi van meg?Kerlon írta:pont akartam írni, hogy szerintem péntek reggel megvette a Mbappe feliratos Real mezt Madridban és délutánra már a PSG volt előnybenFaust írta: “ vasárnap Bappé bejelenti h mizu, és én épp Madridban leszek xddddd mi ez, ha nem egy jinx kezdete :V”
Mondanom sem kell, kitol szarmazik az idezet. Egy rontas ez az ember.![]()
HozzászólásSzerző: smck1337 » 2022. május 21., szombat 19:14
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. május 21., szombat 19:05
Még lehet őt is kéri Mbappé Zidane mellé...Babinho írta: Akkor inkább C
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 21., szombat 19:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 21., szombat 18:56
ideális tapasztalt, beugrós megbízható csere csatár Benzema mögégutihaz14 írta: cope szerint lewa a celpont
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. május 21., szombat 18:44
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 21., szombat 18:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 21., szombat 18:35
pont akartam írni, hogy szerintem péntek reggel megvette a Mbappe feliratos Real mezt Madridban és délutánra már a PSG volt előnybenFaust írta: “ vasárnap Bappé bejelenti h mizu, és én épp Madridban leszek xddddd mi ez, ha nem egy jinx kezdete :V”
Mondanom sem kell, kitol szarmazik az idezet. Egy rontas ez az ember.
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. május 21., szombat 18:24
Na meg is van a megoldás. Perez papa beteljesítheti régi vágyát hogy elhozza NeymartELSiete írta: Kiezte
| Kylian Mbappe asked PSG for Ousmane Dembele and to let Neymar go, PSG are trying to find a way for Neymar’s exit. @Santos_Relevo
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. május 21., szombat 18:21
Ja Tebast csípi a pisi vagy mi a fene. Ott és akkor rúg belénk amikor és ahogy tud. Bezzeg az jó lett volna ha a csúnya RM elhozza korunk egyik gigasztarjat a ligába. Mert a többi (khm Barca) nem tud mert nincs lóvé. Szürreális itt már minden.Pad'em írta:OFFICIAL STATEMENT FROM @LaLiga PRESIDENT:
What PSG is doing by renewing Mbappé with LARGE sum after having losses of €700M in recent season and having more than €600M of salary bill, is an INSULT to football. They’re as dangerous as the Super League.
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 21., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 21., szombat 17:59
ez itt nem szól másról csak fasz méregetésről. a világ legjobb klubja akar egy nagy tehetséget, aladinéknak meg kell mutatni, hogy nem csak úgy van az, megmutatják, hogy Ők mindenki felett állnakSierra írta: En amugy azon vagyok kiakadva, hogy ugy kezelik a PSG-nel mint vmi istent, akinek a vezerletevel mar nyertek vagy 4 BL-t meg istentugggya hany kupat. Ehhez kepest a gyerek ott van 5 eve, es par ligue 1-es golon kivul semmit nem tudott hozzatenni a PSG sikereihez. Pedig 5 ev azert sok ido.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem