Mentél a palacsintafesztiválra?rikko írta: Az első félidőt néztem aztán akadt egy kis dolgom...

Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Nem illik.
na kar ezert az 1 pontert de marha vicces hogy 58 dobott ponttal euroliga dontot lehet nyerni

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
halamadrid írta: Real Madrid have lost the #EuroLeague final 57 - 58 to Anadolu Efes.
Ez egy szar nap![]()
Azt meg hogy ?
Az első félidőt néztem aztán akadt egy kis dolgom...
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Real Madrid have lost the #EuroLeague final 57 - 58 to Anadolu Efes.
Ez egy szar nap
Ez egy szar nap

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
2014 óta folyamatosan jön a warriors úthenger a harmadik negyedben, de azért mindenki mindig jól rácsodálkozik.Tjacks írta:pont azt mondtam a meccs előtt hogy a dallasnak szüksége lesz a nagy mennyiségű triplára, ez most jött, így is kikaptak. Shit happens.nmate írta:
Az a durva, hogy a Mavs egyáltalán nem játszott rosszul. Csak rosszkor![]()

Kerr jól nyúlt bele a meccsbe félidőben. Első két negyedben a warriors szorosan fogta Lukát, de a többiek túl jól dobtak, ezért onanntól váltottak, és hagyták, hogy minden Lukán menjen keresztül.
Steph, Dray, Klay, OPJ, Looney, Wiggins, Poole, ez hèt minőségi játékos, sztem egyetlen másik csapatnak sincs ennyire mély kerete. És GP2/Iggy ide sincs számolva a sérülésük miatt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
pont azt mondtam a meccs előtt hogy a dallasnak szüksége lesz a nagy mennyiségű triplára, ez most jött, így is kikaptak. Shit happens.nmate írta:Az a durva, hogy a Mavs egyáltalán nem játszott rosszul. Csak rosszkorTjacks írta: ez most igazán lélekölő lehetett a dallasnak, nagyon mélyről mászott vissza a warriors.
pedig minden adott volt az1-1hez, warriors első félidőt végig aludta.![]()
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az a durva, hogy a Mavs egyáltalán nem játszott rosszul. Csak rosszkorTjacks írta: ez most igazán lélekölő lehetett a dallasnak, nagyon mélyről mászott vissza a warriors.
pedig minden adott volt az1-1hez, warriors első félidőt végig aludta.

-
ez most igazán lélekölő lehetett a dallasnak, nagyon mélyről mászott vissza a warriors.
looney-t kötelező kiemelni, csendben végzi a piszkos melót, szedegeti le a támadó leppatanókat, ma még 20+ pontot is hozzácsapott. + curry ma vmit hozott a régiből.
looney-t kötelező kiemelni, csendben végzi a piszkos melót, szedegeti le a támadó leppatanókat, ma még 20+ pontot is hozzácsapott. + curry ma vmit hozott a régiből.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Erre tuti nedvesednél: hazi felépülés és formaedzés közben megtanul 1-est játszani, sportágat vált, és szétkúrja az NBAt.hehetheoriginal írta: Nekem mindegy, ma egy db jatekos sincs, akire annyira nedvesednek, csak ne legyen serules es menjen mind a harom parharc minel hosszabb ideig, minel kielezettebb legyen, menjen a fizikalis küzdelem es trashtalk
- hehetheoriginal
Nekem mindegy, ma egy db jatekos sincs, akire annyira nedvesednek, csak ne legyen serules es menjen mind a harom parharc minel hosszabb ideig, minel kielezettebb legyen, menjen a fizikalis küzdelem es trashtalk
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha úgy tud játszani a Boston, mint ma éjjel, az a GSW ellen is elég lenne. Smart, Tatum, Brown jó matchup a GSW alacsony szerkezetére is, főleg ha Horford is tudja tartani a PO formáját.
De nyilván nem lehet minden este ilyen intenzitással és ilyen jó dobóformával játszani.
Most már azt mondom egy GSW - Boston döntő nagyon patent lenne.
De nyilván nem lehet minden este ilyen intenzitással és ilyen jó dobóformával játszani.
Most már azt mondom egy GSW - Boston döntő nagyon patent lenne.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ehhez adod a neved? Én nem igazán követem a kosárlabdát, de idén a rájátszás alatt olvasom ezt a topicot, meg erednénykövetőn figyelem az eseményeket, mert az unokaöcsém kb egy éve Golden State fan, viszont még csak 12 éves, 9kor van neki takarodó, tehát csak youtubeon tudja figyelni a csapatot. Ha játszanak elküldöm neki az összefoglalót, és a reggeli készülődés közben szokta megnéznia a tv.n. Szóval néha szojtam neki vagizni ilyen dolgokkal, amit itt oovasok, ezért kérdezem, hogy a GSW a legesélyesebb mostmár?hehetheoriginal írta: Tokmindegy mi van keleten gsw azzal a kerettel meg gp nelkul is sokkal jobb barkinel

-
Idén is Kelet adja a bajnokot, már korábban is ezt írtamnmate írta:Boston in 7 a döntőben, mark my wordhehetheoriginal írta: Tokmindegy mi van keleten gsw azzal a kerettel meg gp nelkul is sokkal jobb barkinel![]()

Emelem a tétet, Boston in 6

A mai meccs sem volt átlagos, ilyen triplázásnál nem sok esélye van az ellenfélnek.
Bostonból még elhoz egy meccset a heat, utána 4-2.
- nmate
Boston in 7 a döntőben, mark my wordhehetheoriginal írta: Tokmindegy mi van keleten gsw azzal a kerettel meg gp nelkul is sokkal jobb barkinel

- hehetheoriginal
Tokmindegy mi van keleten gsw azzal a kerettel meg gp nelkul is sokkal jobb barkinel
thereisonly1ronaldo
- nmate
Mai ugyanaz, mint az első meccs, csak a Celtics eldobta az agyát. Horford és Smart megérkezett, innentől kevés a Miami. Lowry szerintem idén már nem játszik, hamstring.hehetheoriginal írta: megneztem en is, boston erosebbnek tunik, mint azt sejtettem (legalabbis a miami ellen amit vartam), es jimbo már megint a seggen veszi a levegot, mint anno a lakers ellen, pedig meg csak a főcsopi döntőnél vagyunk...
lowry, oladipo help needed.
Erősödik az a Boston továbbjutás.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Kellett.sebydani írta:Reverse jinxel biztosítottad Maestro, szép munkaEl Maestro írta: El is lesz jinxelve mindjárt. 🥲

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Reverse jinxel biztosítottad Maestro, szép munkaEl Maestro írta: El is lesz jinxelve mindjárt. 🥲
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Régen adták a tv-ben az Euroligát is, de már évek óta megszűnt. Pedig az ilyen meccseket azért meg lehetne nézni.
Fun fact: a kosárcsapat amikor legutóbb döntős volt megnyerte (2018), és ugyanabban az évben ugye a focicsapat is. Ismételje magát a történelem!
Fun fact: a kosárcsapat amikor legutóbb döntős volt megnyerte (2018), és ugyanabban az évben ugye a focicsapat is. Ismételje magát a történelem!