HozzászólásSzerző: Corleone » 2022. május 21., szombat 16:13
En egy kicsit az ugynevezett “sportujsagiras” iranyabol kozelitenem meg ezt az egesz sztorit, minden mas aspektusbol mar kilett targyalva elozoleg az egesz.. szoval ami leginkabb az elmult szuk 1 evben zajlott itt nagyon komoly, tier1-es forrasoknak titulalt emberek reszerol is, hogy mi lesz a vege - azaz, hogy alair Mbappe, azok most nyugodtan foghatjak es kitorolhetik a segguket az egesszel, amit krealtak az elmult idoszakban.
Szamomra egeszen elkepeszto, hogy ennyi haszontalan, tejfogu, pattanasos ember megtud ebbol elni, semmi tarsadalmi hasznot nem produkalva, csak tweetelgetessel - tudom, tudom, lehet csinalni utanuk.. koszi, inkabb nem - es tobb szazezer, de inkabb millio emberbe nyomni a hopiumot a kulonbozo - fals - informaciokkal. Persze en is hulye voltam, hogy alaszaladtam ezeknek az infoknak es mentem a buborekba/buborek utan.. Jo lecke volt, innentol fixen leredukalom az ilyen iranyu informaciok begyujteset.. majd amikor a klub hivatalos oldalai kozlik, akkor orulok, aztan csucsu.
Vegezetul pedig: nagyon remelem, hogy ezzel Perez illetve a majd ot koveto elnok(seg) egy masodpercet sem pazarol Mbappe esetleges kesobbi leigazolasara. Rovidtavon pedig remelem, hogy ez a penz, ami ment volna Mbappenak, az most okosan kerul elosztasra tobb, jo jatekos megszerzesere, akikkel nekilehet menni a bajnoki cim megvedesere, hosszu ido utan a spanyol kupa megszerzeseert es remelehetoleg a BL-cim megvedeseert.
#happyshitting