Ha neki jobban ízlik a sz@r ízű nyalóka, jó étvágyat hozzá továbbra is.. Vicces lesz a jövő szombat

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 21., szombat 15:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 21., szombat 15:46
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. május 21., szombat 15:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 21., szombat 15:45
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. május 21., szombat 15:45
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 21., szombat 15:44
És ezt honnan tudod?lestat írta:Ez meg bullshit.Donát írta:
Baromi sérülékeny, nem mertünk kockáztatni. Én valahol megértem.
Iden szenvedett veluk.
Na bumm
Nem ezert nem vettuk meg ganem mert a penzehes teknosre gyujtottunk...big joke.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2022. május 21., szombat 15:43
Az biztos, hogy amíg Perez itt lesz, Bappet már nem látjuk real mezben. Jól átbaszata az öreget, úgy érzem kemény nyár elé nézünk.flori írta:Ekkora blama valószínűleg soha nem volt a klub történetében. Átbaszta Perezt konkrétan. Wow.Igy a foldre ulni ket szek koze, azt a jo kurva elet.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. május 21., szombat 15:43
Szerintem vegul Haaland offolt ki minket, Mbappe es Benzema miatt joggal gondolhatta hogy a City jelenleg jobb dontes.Realista24 írta:Mbappéra ment az all in, úgy fest. Nem a sérülés vagy nem sérülés a ludas.Donát írta:
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 21., szombat 15:42
Komolyan nem értelek titeket, hogy ez miért a klub blamája. Itt a játékos részéről van maximum gerinctelenség, ha tényleg a szavát adta, és úgy visszakozott.flori írta:Ekkora blama valószínűleg soha nem volt a klub történetében. Átbaszta Perezt konkrétan. Wow.Igy a foldre ulni ket szek koze, azt a jo kurva elet.
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. május 21., szombat 15:42
Ez meg bullshit.Donát írta:Baromi sérülékeny, nem mertünk kockáztatni. Én valahol megértem.lestat írta: Mondtam hogy Haaland a mi emberünk karakterben...
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 21., szombat 15:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 21., szombat 15:41
Az anyja azért szépen belépett a legjobb jatekosugynokok vilagaba.flori írta:Ekkora blama valószínűleg soha nem volt a klub történetében. Átbaszta Perezt konkrétan. Wow.Igy a foldre ulni ket szek koze, azt a jo kurva elet.
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. május 21., szombat 15:41
Es most mehet majd masra vagy masokra vagy megint tartogatjuk a lóvèt evekig?Realista24 írta:Mbappéra ment az all in, úgy fest. Nem a sérülés vagy nem sérülés a ludas.Donát írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 21., szombat 15:40
Mbappéra ment az all in, úgy fest. Nem a sérülés vagy nem sérülés a ludas.Donát írta:Baromi sérülékeny, nem mertünk kockáztatni. Én valahol megértem.lestat írta: Mondtam hogy Haaland a mi emberünk karakterben...
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 21., szombat 15:39
Ekkora blama valószínűleg soha nem volt a klub történetében. Átbaszta Perezt konkrétan. Wow.Igy a foldre ulni ket szek koze, azt a jo kurva elet.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 21., szombat 15:39
Baromi sérülékeny, nem mertünk kockáztatni. Én valahol megértem.lestat írta: Mondtam hogy Haaland a mi emberünk karakterben...
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. május 21., szombat 15:38
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 21., szombat 15:37
Akkor marad a felelmet nem ismero Hazard.Realista24 írta:Csak két év múlva lép életbe, de jó ötlet amúgyFaust írta: Ilyenkor nem lehet a citynek lerakni az uj kivasarlasi arat?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 21., szombat 15:37
Baszki ezzel nem számoltam. Akkor csak 4.Realista24 írta:Katarban lesz a VB...gondoltam szólokhalamadrid írta: Eldőlt. A kövi 10 évben minimum 5 Vinidzsí aranylabda. Az első jöhet is jövőre, miután VB-t nyert a brazilokkal (úgy tudom a VB már a 23-as aranylabdába számít bele).![]()
fix francia győzelem és Kylian Aranylabda.
A 300 milliós aláírási bónusz mellé az is jár.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 21., szombat 15:36
Csak két év múlva lép életbe, de jó ötlet amúgyFaust írta: Ilyenkor nem lehet a citynek lerakni az uj kivasarlasi arat?![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem