Szavazás eredménye sokat mondó. Én megvárom a vasárnapot a szavazatommal
Nem tudom már mi igaz, mi nem, de hogy ennél a sagánál undorítóbbat még nem látott a világ az biztos. Nagyon remélem, hogy holnap lezárul. Ha tényleg holnap jelenti be az talán nekünk jó. Aztán kitudja, lehet a bejelentés után még ajánlanak anyukának 3 karib szigetet és még kell egy kis idő, hogy átgondolják az új offert, még se az volt a valódi bejelentés. Nevetséges ez az egész.
Olvastam olyat hogy az előszerződés megszegéséért 300M kell fizessen Mbappénak egy embere (Emir) nekünk, szóval ha meggondolta magát a kisfiú akkor legalább az át.ig büdzsénk meg lesz tolva kicsit. Ha meg nem írt alá semmit még velünk, és csak a szavában bíztunk eddig, akkor meg is érdemeljük ezt az egészet. De Perez biztos nem ilyen amatőr. TALÁN holnap kiderül mi igaz mi nem ebből az elbaszott, évek óta húzódó színjátékból.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"