En azt hallottam, hogy valamelyik francia nemzeti csatornán lesz interjú vele, ahol bejelenti.Ladislao Suarez írta: Elvileg a Metz elleni meccs után lesz valami gála és azt mondják ott is bejelenthet valamit Mbappé.
Ebből kiindulva szvsz marad
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 21., szombat 10:43
En azt hallottam, hogy valamelyik francia nemzeti csatornán lesz interjú vele, ahol bejelenti.Ladislao Suarez írta: Elvileg a Metz elleni meccs után lesz valami gála és azt mondják ott is bejelenthet valamit Mbappé.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 21., szombat 10:42
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. május 21., szombat 10:39
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. május 21., szombat 10:28
Valahogy én is így működöm, annyi különbséggel, hogyha abnormális pénzösszegből gazdalkodjuk ki, mint amit írnak, akkor bevések neki egy fekete pontot és rohadt kritikus leszek vele szemben. Ha viszont marad minden az eredetiben és a tavalyi évnek megfelelően, akkor nagy király lesz a szememben, hogy ennyi dellát és tisztséget visszautasított. Ha viszont nem jön, na akkor takarodj van.ateeemadrid írta: En egyszeru szurkolo vagyok, ha jon akkor imadom, ha nem, akkor egy penzehes patkany.![]()
Az a baj fingunk nincs mi megy a hatterben, sztem boven benne van, hogy terroristaek kavarjak meg utoljara a szart, es ennyi.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 21., szombat 9:35
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 21., szombat 9:15
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. május 21., szombat 9:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 21., szombat 9:08
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 21., szombat 8:56
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. május 21., szombat 8:53
Engem írj fel nyugodtan. Már azóta nem szimpatikus hogy a Monaco-ból a PSG-hez ment. Ott Neymar befolyása alatt elment egy irányba.gutihaz14 írta:ird fel a neveketwZoLee7 írta: Mit fogkttok írni tik akik már elmondtátok mindennek ha ezek végig csak kitalációk és jön? Úúúú Ő a legnagyobb én végig tudtam meg stb...kicsit már nevetséges ami itt megy, közben meg a feléről nem lehet tudni hogy honnan jön![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 21., szombat 8:45
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. május 21., szombat 8:44
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 21., szombat 8:32
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 21., szombat 8:20
ird fel a neveketwZoLee7 írta: Mit fogkttok írni tik akik már elmondtátok mindennek ha ezek végig csak kitalációk és jön? Úúúú Ő a legnagyobb én végig tudtam meg stb...kicsit már nevetséges ami itt megy, közben meg a feléről nem lehet tudni hogy honnan jön
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 21., szombat 8:18
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. május 21., szombat 8:14
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. május 21., szombat 7:48
Ez a hajó elment, hosszabbít. Tchouameni, jobbszél, jobbhátvéd azonnal. A Dortmund fiatal csatárát meg hozzuk el Benz mögé.Realista24 írta: Pochettino: “I'm not the person who has to communicate, it's up to the player and the club. I'm not going to lie, I have the information. I spoke yesterday with Leonardo about many subjects.”
@hadrien_grenier
Na, tegnap még azt írták, hogy senki nem tudja, hogy mi a döntés![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 21., szombat 7:41
Ezért kutyaszar ez az egész sporújságírás úgy ahogy van. Legjobb lenne, ha nem olvasnánk ezeket a 2 mondatos híreket. De baromi nehéz megállni, nekem sem sikerülRealista24 írta: Pochettino: “I'm not the person who has to communicate, it's up to the player and the club. I'm not going to lie, I have the information. I spoke yesterday with Leonardo about many subjects.”
@hadrien_grenier
Na, tegnap még azt írták, hogy senki nem tudja, hogy mi a döntés![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 21., szombat 7:38
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 21., szombat 7:35
Realista24 írta:Azt is írták, hogy amit tavaly ajánlottunk a PSGnek 200 misit, akkor most kérnék, mert hát a pénz megvolt.dzsi91 írta: Mondjuk a 80 milla aláírási pénz kurva erős. Nemtudom mennyire igazak a hírek ezekről a fizetés igényekről de nem győzöm hangsúlyozni,hogy ez a bappe jó lesz nagyon de azért kurva messze van attól amiért ennyire lekéne menni nekünk kutyába. 23 éves és ladbába sem rúghat az aranylabda szavazáson a 100 éves benzemánkal.Cét úgy igazoltuk le ,hogy top 1 volt aktuális aranylabdás és megnyert mindent amit lehetett.
Az a baj ezekkel a hírekkel, hogy annyira tudod eldönteni melyik igaza, mint az ukrán háború kapcsán. Pláne, hogy ezt is egyre erősebben átszövi a politika.ELSiete írta: | If Kylian Mbappé renews at PSG, it will be a short-term contract, not long-term. @FabrizioRomano #rmalive
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem