Benzema Aranylabdás leszhehetheoriginal írta:Benzema öngyilkos leszkodo írta: Ha nem jön Mbappe, akkor visszahozzuk Cristianot figyeljétek meg.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 20., péntek 20:20
Benzema Aranylabdás leszhehetheoriginal írta:Benzema öngyilkos leszkodo írta: Ha nem jön Mbappe, akkor visszahozzuk Cristianot figyeljétek meg.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. május 20., péntek 20:14
Ot tobbszor is bedobtam, sztem nagyon illene is ide, de o is 2 szezonra opcio csak kb.___Samy___ írta: A B terv Mahrez, legalabbis a hirek szerint.
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. május 20., péntek 20:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. május 20., péntek 20:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 20., péntek 20:06
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 20., péntek 20:02
Nekem kedvencem volt CR, most is az, orokre az marad, de kovezzetek meg, ingyen sem hoznam vissza.dzsi91 írta:Céronaldo füttyszóra ugrana. Akkor elől meg is vagyunk 2 évre. A maradékból meg lehet foltozni a védelmet a csapat többi részét.Toti írta: Nalam tovabbra is a B terv a kerdes. Egyaltalan van-e? Abszolut semmit nem lehetett olvasni azzal kapcsolatban, ha nem sikerul a teknos akkor ki/kik lehetnek helyette.
Benzema friss aranylabdásként nem fog ezen cinkelni ha cé mellet kell újra játsszon.
Ja és ha nem jönne bappe amit kétlek, prio 1 lesz nekem, hogy vinidzsível is megnyeressük a balondortcsak hogy érezze mindenki, hogy a Realról szól minden.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 20., péntek 19:59
Céronaldo füttyszóra ugrana. Akkor elől meg is vagyunk 2 évre. A maradékból meg lehet foltozni a védelmet a csapat többi részét.Toti írta: Nalam tovabbra is a B terv a kerdes. Egyaltalan van-e? Abszolut semmit nem lehetett olvasni azzal kapcsolatban, ha nem sikerul a teknos akkor ki/kik lehetnek helyette.
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. május 20., péntek 19:59
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. május 20., péntek 19:57
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 20., péntek 19:57
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 20., péntek 19:56
Aztan amikor “felmerul”, hogy egy ocska penzmosoda az egesz, jon az ellenerv, hogy micsoda presztizs ez a tevebaszoknak.hehetheoriginal írta:Azt en se ertem a mai napig, hogy halit hogy engedte el a bvb 50 millio fontert... Azert az lopas.Faust írta: En azzal nyugtatom magam, hogy ha nem lett volna valami eloszerzodes (szobeli megallapodast hagyjuk, talan Mezopotamiaban meg ert valamit), akkor Haalandon nem baszakodtunk volna.
De ez hogy a teljes sportprojektet odaadjak a gyereknek, egy 23 eves focistanak, az kabareaz kemeny szakma meg profizmus akkor
![]()
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. május 20., péntek 19:53
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 20., péntek 19:52
hehetheoriginal írta:Nem ertek egyet.füst írta: Ennyi pénzre igent mondani szerintem nem gyarlóság, hanem józan ész. Örülnék ha jönne, de abszolút megérerm, ha köszöni szépen elfogadja a PSG bődületes ajánlatát.
Nem tudhatjuk, de ha elkotelezte magat es igent mondott, es utana megsem jon, akkor az nem tul jo emberi jellem.
Ha nem igert semmit senkinek, akkor nyilvan szive joga azt csinalni, amit akar.
Aztan aludjon o a dontesevel, nyilvan Dagobert bacsizni nem lesz majd nehez, nem lesz sanyaru sorsa, de egy palyafutas 10-15 ev, aztan majd sajat maganak 50 evesen bevallja a tukor elott, hogy fugeci ezt elbasztam picit.
Ő tudja, dont care, dont give a fuck, nem egy ronaldo kategoria, sosem lesz ugy a szivem csucske vagy rajongasom tárgya, mint ronaldo vagy a fiatal pato a serulesek elott.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. május 20., péntek 19:51
RdT.Toti írta: Nalam tovabbra is a B terv a kerdes. Egyaltalan van-e? Abszolut semmit nem lehetett olvasni azzal kapcsolatban, ha nem sikerul a teknos akkor ki/kik lehetnek helyette.
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. május 20., péntek 19:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 20., péntek 19:49
Benzema öngyilkos leszkodo írta: Ha nem jön Mbappe, akkor visszahozzuk Cristianot figyeljétek meg.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 20., péntek 19:49
Azt en se ertem a mai napig, hogy halit hogy engedte el a bvb 50 millio fontert... Azert az lopas.Faust írta: En azzal nyugtatom magam, hogy ha nem lett volna valami eloszerzodes (szobeli megallapodast hagyjuk, talan Mezopotamiaban meg ert valamit), akkor Haalandon nem baszakodtunk volna.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 20., péntek 19:48
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 20., péntek 19:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 20., péntek 19:43
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem