Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ha nem jönne, akkor alap, hogy meg kell venni Gnabry-t, Tchouaméni-t és egy jobb hátvédet.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Szerintem deh3x0r írta:Morata nem eladó?MorataMartin írta: Nagyon nagyon sajnálom, hogy nem jön. Szerintem olyan csodálatos dolgokat érhetettünk volna el vele mint Cristiano Ronaldóval. De azért jó lenne találni végre valami jó kis támadót.![]()

Rüdiger, Pedro Porro, Tchouameni, Gnabry🤌Berti írta:🎙| @AndiOnrubia: “Real Madrid will make 3/4 signings if Kylian Mbappe doesn’t arrive.”
Ez mondjuk várható, hogy a pofonra 09/10 szerű költekezés várható. Mennyi lóvé van félretéve Mbappera, lehet belőle kb minden részen erősíteni.
Rudiger és kapus poszt ahol megvagyunk, kpra ha jön Tchua megvagyunk, ha nem akkor sem baj. Egy 250est simán el tudunk tapsolni, ami kicsiben 3 felsőpolcos játékos.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
Morata nem eladó?MorataMartin írta: Nagyon nagyon sajnálom, hogy nem jön. Szerintem olyan csodálatos dolgokat érhetettünk volna el vele mint Cristiano Ronaldóval. De azért jó lenne találni végre valami jó kis támadót.

Nincs messze attól, ami akkor volt, amikor elhoztuk.dzsi91 írta:Nagyon messze lesz ő cétől.mexes írta: welcome new CR.![]()
Ez mondjuk várható, hogy a pofonra 09/10 szerű költekezés várható. Mennyi lóvé van félretéve Mbappera, lehet belőle kb minden részen erősíteni.
Rudiger és kapus poszt ahol megvagyunk, kpra ha jön Tchua megvagyunk, ha nem akkor sem baj. Egy 250est simán el tudunk tapsolni, ami kicsiben 3 felsőpolcos játékos.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ha ez a szarkavarás igaz, akkor megnézném, hogy milyen lenne a KAK és Mbappe közötti "chemistry" a válogatottban
.
Bocs, a frusztrált szurkoló szól belőlem.

Bocs, a frusztrált szurkoló szól belőlem.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki Bappe sagabol.
Én úgy gondolom hogy mindenképp csak nyerhetünk az ügyön.
Ha jön akkor tényleg itt akar játszani és oda fogja tenni magát.
Ha marad Párizsban, akkor amúgy sem méltó arra hogy itt játszon. Jó helyen van ahol van a kecskepásztornál.
Persze ebben az esetben remélem mimden évben megcumiztatjuk őket a BL-ben...
Eddig is megvoltunk nélküle és ha nem jön akkor ezután is megleszünk.
Most elég sok fiatal tehetségünk van akik minden évvel egyre jobbak lesznek.
Benzema még szerintem 2 jó évet simán hozhat.
Én akkor sem esnék kétségbe ha nem jönne.
Talán így igazolnánk egy jhv-et. Ami nagyobb gond jelenleg.
Én úgy gondolom hogy mindenképp csak nyerhetünk az ügyön.
Ha jön akkor tényleg itt akar játszani és oda fogja tenni magát.
Ha marad Párizsban, akkor amúgy sem méltó arra hogy itt játszon. Jó helyen van ahol van a kecskepásztornál.
Persze ebben az esetben remélem mimden évben megcumiztatjuk őket a BL-ben...

Eddig is megvoltunk nélküle és ha nem jön akkor ezután is megleszünk.
Most elég sok fiatal tehetségünk van akik minden évvel egyre jobbak lesznek.
Benzema még szerintem 2 jó évet simán hozhat.
Én akkor sem esnék kétségbe ha nem jönne.
Talán így igazolnánk egy jhv-et. Ami nagyobb gond jelenleg.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagyon messze lesz ő cétől.mexes írta: welcome new CR.![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Remélem Perez épp otthon konyakozik és számolja hogy ez a szappanopera mennyire qrja az egekbe bappe marketingjet mielőtt bejelenti a BL döntő után hogy welcome new CR.

- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
300 millió az igen.
Elképesztő, hogy egy embernek tényleg ennyi pénzt adnának. Egészen döbbenetes, ha igaz. Ha tényleg nem jön, akkor viszont nem kell sajnálni. Szomorú, hogy ma már a sportsikerek háttérbe szorulnak a pénz miatt. Lásd Neymar. Mekkora potenciál volt benne, aztán mi lett belőle is. Legkésőbb vasárnap remélem tényleg kiderül és lezárul már végre ez az egész.

- Sorrentino
Komolyan már csak a Grízes-féle "La Decisión" videó hiányzik a sztoriból...

Azért na... nyilván nem fekete-fehér minden. 1000+1 oka lehet, hogy végül miért választotta a City-t.KAG írta: Ha igaz, óriási blama, hogy nem hoztuk.
Nem tudom hányszor ülünk meg fel a bizonytalanra, ahelyett h behuzzuk a biztosat
Sajnos az van, hogy ezekkel az újgazdag köcsögökkel nem tudjuk felvenni a versenyt úgysem, hogy amúgy gazdaságilag elvileg stabil és alapvetően gazdag klub vagyunk. De ilyen vészterhes időkben nyilvánvalóan nem fognak ész nélkül százmilliókat letenni olyan arcokért, akik valójában még nem sokat tettek le az asztalra. Én ennek inkább örülök.
Egyébként én továbbra is tartom, hogy ez már lezárult, csak hát muszáj keverni a szart, abból mindig van lóvé.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha igaz, óriási blama, hogy nem hoztuk.tubatibi írta: Ejj de kár a Norvég vikingért.![]()
Ugyanez lesz vele, mint Messivel a túloldalon anno, minden évben szeretne majd fizetésemelést...Nem kezdődik túl pozitívan ez a "love story".![]()
Nem tudom hányszor ülünk meg fel a bizonytalanra, ahelyett h behuzzuk a biztosat
ZIDANE
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
De ti el tudjátok képzelni, hogy ugyanazt ajánlottuk neki, mint a PSG? Kizárt! Egyrészt Pérez nem hülye, másrészt hogyan, miből? Ott több pénz van, abból többet lehet kínálni.
Szerintem is ez kamu, azért mondják, hogy majd ne lehessen mondani, hogy a pénzt választotta.
Ha ez igaz, elbukott a fiú, nem fog hiányozni. Más módon kell megerősíteni a keretet. Remélem így Tücsipöcsi jön. De támadó is kell majd. Nem is feltétlenül csak csere.
Szerintem is ez kamu, azért mondják, hogy majd ne lehessen mondani, hogy a pénzt választotta.
Ha ez igaz, elbukott a fiú, nem fog hiányozni. Más módon kell megerősíteni a keretet. Remélem így Tücsipöcsi jön. De támadó is kell majd. Nem is feltétlenül csak csere.
Haalandnák is ennyi minden kellett volna?
Tényleg remélem, hogy 2 év múlva kilehet vásárolni.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Én hoznám a Gnabry, Tchouaméni, Porro pakkot.
Mbappé meg maradjon a PSGben. Nem kell a szappanopera. Haalandot elktuk, ez van. Ha Benz kiöregszik és tényleg van kivásárlási 2 év múlva, el kell hozni.
Mbappé meg maradjon a PSGben. Nem kell a szappanopera. Haalandot elktuk, ez van. Ha Benz kiöregszik és tényleg van kivásárlási 2 év múlva, el kell hozni.
Már most nem a szívem csücske ez a fiú pedig még egy egyeneset nem rúgott itt labdába. Ezeknek a híreknek, ha a fele igaz akkor is sok. Mire, ki Ő, mit tett le az asztalra, mit nyert eddig? Én is azon vagyok, hogy sajnos ide jön és nagyon sok probléma lesz még vele pénzügyileg is és a szerződéseivel is. Bele se merek gondolni mi lesz, ha még nyer is valamit ....akkor rá kell íratni egész Madridot?
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nagyon nagyon sajnálom, hogy nem jön. Szerintem olyan csodálatos dolgokat érhetettünk volna el vele mint Cristiano Ronaldóval. De azért jó lenne találni végre valami jó kis támadót.