Ha leigazoljuk szerintem még füttyszót is fog kapni a bemutatásán.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 20., péntek 16:39
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 20., péntek 16:37
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 20., péntek 16:36
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. május 20., péntek 16:35
Oke de mibol teremti elo ezt az irrealis osszeget? Kulso tokebol es nem a klub beveteleibol. Tehat a tradicionalisan mukodo klubok megint hatranyt szenvednek el a penznyelokkel szemben.gutihaz14 írta: aláírási pénzre szerintem nem vonatkozik az ffp, nem igazolnak csak hosszabbítanak egy játékosukkal, ez szerintem ok.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 20., péntek 16:31
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. május 20., péntek 16:30
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. május 20., péntek 16:29
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 20., péntek 16:29
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. május 20., péntek 16:27
Csá.Realista24 írta: With each passing minute #Mbappe is getting closer to #PSG. The 300M offer at the signing is incredible and confirmed, doubts about the salary figure.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 20., péntek 16:26
FFP most már lazult, ha túlléped a keretet, pénzbüntetés, aztán move on.BlancoMark írta:Szerintem is ez lesz. Eddig egy hir nem volt rola, hogy barmikor pozitivan nyitott volna a PSG iranyaba. Aztan amikor jott a project owneres ajanlat utana elkezdtek erkezni a hirek, hogy hosszabbit. Kronologia es megerzes alapjan azt mondom, hogy marad.Dupla D írta:
Minden hír szerint igent mondott kedden a Realnak. Psg jött a Project owneres bullshittel, majd nekik is igent mondott. Én azt tartom logikusnak, ha ilyenkor az ember a másodikat választja. Nem véletlenül egyezett meg a második csapattal.
De persze itt a legnagyobb kerdes a Financial Fair Play. Mibol is fedez a PSG egy 300 millas alairasi penzt? Rohejesen korrupt az europai foci.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. május 20., péntek 16:23
Szerintem is ez lesz. Eddig egy hir nem volt rola, hogy barmikor pozitivan nyitott volna a PSG iranyaba. Aztan amikor jott a project owneres ajanlat utana elkezdtek erkezni a hirek, hogy hosszabbit. Kronologia es megerzes alapjan azt mondom, hogy marad.Dupla D írta:Minden hír szerint igent mondott kedden a Realnak. Psg jött a Project owneres bullshittel, majd nekik is igent mondott. Én azt tartom logikusnak, ha ilyenkor az ember a másodikat választja. Nem véletlenül egyezett meg a második csapattal.h3x0r írta:
Nem ertem a problemat. Egyezseg alatt arra gondolt, hogy mar nem fognak egyik csapattal sem targyalni a reszletekrol, van 2 szerzodes, 2 ajanlat, amik kozul a jatekos az egyiket ala fogja irni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 20., péntek 16:19
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 20., péntek 16:15
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. május 20., péntek 16:12
Minden hír szerint igent mondott kedden a Realnak. Psg jött a Project owneres bullshittel, majd nekik is igent mondott. Én azt tartom logikusnak, ha ilyenkor az ember a másodikat választja. Nem véletlenül egyezett meg a második csapattal.h3x0r írta:Nem ertem a problemat. Egyezseg alatt arra gondolt, hogy mar nem fognak egyik csapattal sem targyalni a reszletekrol, van 2 szerzodes, 2 ajanlat, amik kozul a jatekos az egyiket ala fogja irni.Dupla D írta: De ez mi, hogy mindkét csapattal van egyezségük? Egy normális ember nem mond két csapatnak is igent. Ha egyszer igent mondok valakinek, akkor tartom a szavam.
Ebből így tuti maradás lesz. Ennél gusztustalanabb dolgot nem sokat láttam még futballközegben.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 20., péntek 16:07
Nem ertem a problemat. Egyezseg alatt arra gondolt, hogy mar nem fognak egyik csapattal sem targyalni a reszletekrol, van 2 szerzodes, 2 ajanlat, amik kozul a jatekos az egyiket ala fogja irni.Dupla D írta: De ez mi, hogy mindkét csapattal van egyezségük? Egy normális ember nem mond két csapatnak is igent. Ha egyszer igent mondok valakinek, akkor tartom a szavam.
Ebből így tuti maradás lesz. Ennél gusztustalanabb dolgot nem sokat láttam még futballközegben.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 20., péntek 16:07
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. május 20., péntek 16:02
Az anyja nyilatkozta ezeket.El Sie7e írta: azért ne legyetek biztosak abban, hogy ez nem csak a franciák szarkavarása![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. május 20., péntek 16:02
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 20., péntek 16:01
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. május 20., péntek 15:59
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem