HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 20., péntek 10:09
Mindig is kétséges nyilatkozatokat tolt egyébként Mbappé is, nyilván nem jelentheti ki, hogy marad vagy megy ameddig tart a szezon, viszont simán mondhatta volna azt, hogy hagyják békén és minden ami a média részéről megjelenik az csak kitaláció és pletyka és az utolsó mérkőzésük után hivatalos bejelentést tesz és ezt tartsák tiszteletben.
Nekem egyáltalán nem szimpatikus ez a nem tudom, de már nagyon közel állok VALAMIHEZ, de aztán mégsem, de sok dolog közbejött és igazából még nem tudom, a dolgok változnak, stb... Lelehetett volna kommunikálni normálisan ezt az egészet függetlenül attól, hogy marad vagy távozik végül.
Senki nem szapulja a franciát, viszont már picit túlvan tolva ez az egész átigazolás és a szurkolók nagyrésze lehet nem akkora ovációval fogja várni, mint anno CR-t, szimplán azért mert beleuntak ebbe az egészbe, amit teljesen meg is értek.
Mostmár Én is úgy vagyok vele, ha jön jön, ha nem akkor megyünk Tchouameniért, Gnabryért, egy fasza jobbhátvédért és egy cserecsatárért.
Haalandot nagyon sajnálnám, Őt egyébként picit többre is tartom, mint a franciát, bár a teknősnél biztos közrejátszott az a fertő közeg, amiben van évek óta.
"If you don't like your destiny, don't accept it."