Tranquillo, ha nem jön én betartom a szavamHalfkey írta: Lúzer nem lúzer, have fun in the Vallejo topik![]()

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 20., péntek 11:13
Tranquillo, ha nem jön én betartom a szavamHalfkey írta: Lúzer nem lúzer, have fun in the Vallejo topik![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 20., péntek 11:03
Ideje volt elengedni a híreketPad'em írta: In PSG they think Mbappé is going to leave to Real Madrid and in Madrid they think he is staying in Paris. @LaurensJulien
Jól van ez már Maksa híradó, amit itt megy. El is engedtem már a híreket, baromság az összes, biztos vagyok benne, hogy jön. Azt, hogy mi értelme volt eddig húzni, az tényleg rejtély. Ezzel csak mindenkit szopat, Párizs meg a Real szurkolókat is. Hétvégén bejelenti végre aztán haladjunk.
Ha ezek után neadjisten maradna, akkor egy lúzer már bocsánat. Mondjuk ritka egy hányinger közeg ami ott van, szóval nem irogylem. De érkezik, calma.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 20., péntek 10:57
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 20., péntek 10:57
Mármint akkor sajnálnám, ha MBappé se érkezne, mert valószínűleg a francia miatt szálltunk ki a Haaland bizniszből. Sorry, ha nem volt egyértelmű.hehetheoriginal írta:te is el vagy havazva vagy barlangban elsz, hali alairt a cityhez, officialHaalandot nagyon sajnálnám, Őt egyébként picit többre is tartom, mint a franciát, bár a teknősnél biztos közrejátszott az a fertő közeg, amiben van évek óta.
Ugyhogy mondom en, egyre inkabb az van, hogy kell szurkolni, hogy hazi megcsinalja a rehabot es idegbol megmutatja jovore kiafaszagyerek.
A beni-vini keves lesz egyedul
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 20., péntek 10:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 20., péntek 10:46
te is el vagy havazva vagy barlangban elsz, hali alairt a cityhez, officialHaalandot nagyon sajnálnám, Őt egyébként picit többre is tartom, mint a franciát, bár a teknősnél biztos közrejátszott az a fertő közeg, amiben van évek óta.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 20., péntek 10:18
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 20., péntek 10:09
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 20., péntek 9:52
Remélem és valószínű, hogy úgy van ahogy írod. Akik meg "szidják" Bapit (köztük én is) azok szerintem az esetleges maradása miatt teszik azt, de tulajdonképpen csak előrevetítik, hogy szidni/utálni fogják. Imádom a srácot, de ha maradna nem tudnám neki megbocsátani.wZoLee7 írta: Imádom amikor jön egy ilyen hülye hír és páran elküldik az édesanyjába a srácot. Én nem vártam el, hogy szezon közben közölje távozik. Tudjuk milyen rabszolgaság van a psg-nél, tétnélkül akár mellőzhetik is, arról nem is beszélve, hogy kinek kell a közellenség státusz párizsban? Gondolkozzatok már, ha a pénz érdekelne már rég alájrt volna, neki sem kell ez az egész cirkusz, egyszerűen nem úgy ismerte meg Őt a világ, mint akit a pénz motivál. Aléírom, a szülői nyomás elég nagy, és egy sportoló karrierjében nincs is ártalmasabb, mint az ügyeit intéző anyuci vagy apuci, ezt már rengetegszer láttuk, egy profi ügynök tavaly elhozta volna hozzánk. Viszont nem hülye a gyerek, nem fog bajnokságért harcolni amikor (a sajtó részéről) nagy riválisának kikiálltott Haaland a citybe igazolt. Nekem az is mind1, hogy elköszön az ottaniaktól vagy sem, de biztos vagyok abban, hogy jön. Kell, ezt nálunk mindenki tudja, nyilván vannak kérései amit előbb utóbb megkap és pont. A csávóban akkor boost potenciál van a csapat irányában, hogy ezt nem lehet kihagyni.
Ez a project owner dolog meg egy hatalmas baromság úgy ahogy van. Remélem majd a bejelentés utáni pár hónapban elmondja, hogy a sajtóban megjelent dolgok 90%-ka kitalált hülyeség volt
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 20., péntek 9:39
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 20., péntek 9:36
Hát nemntudom.. Meglátjuk.tubatibi írta: Nem gondolom így, a gesztusokból is elég sokat letud vonni az ember.
Egyébként ez a vasárnap délelőtti MBappé megszólal ez hivatalos vagy csak valamelyik firkász gondolja így?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. május 20., péntek 9:36
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 20., péntek 9:32
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 20., péntek 8:50
Ha kimegy integetni, akkor meg majd találgatunk, hogy a szezon vége miatt tette, vagy mert elköszönt.tubatibi írta: Mondjuk úgy, hogy Haaland-ról is lecsúsztunk elég fájó lenne, ha mégse jönne.
Btw, ha a PSG-Metz meccs után(tudom eltiltott) nem megy ki a pályára elköszönni a szurkolóktól, akkor egész biztosan marad a franciáknál, ha ez ténylegesen ígyvan, remélem minden egyes évben összesorolnak Minket és kiverjük Őket a BL-ből.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 20., péntek 8:48
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 20., péntek 8:47
Miért zavarná meg őket? Biztos, hogy nem követik ilyen szinten a híreket, eseményeket, mint mi. Meg amúgyis igaza van dzsínek Kylian ide vagy oda, 8 nap múlva egy fuckin BL döntőt játszunk, hadd legyen már az a fontosabb!Anthony írta: Hát remélem ez a sok baszakodás nem zavarja meg a csapatot a BL döntőben. Vagy hátha ők már tudják azt amit mi nem.
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. május 20., péntek 8:45
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. május 20., péntek 8:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 20., péntek 8:35
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 20., péntek 8:32
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem