Remélem és valószínű, hogy úgy van ahogy írod. Akik meg "szidják" Bapit (köztük én is) azok szerintem az esetleges maradása miatt teszik azt, de tulajdonképpen csak előrevetítik, hogy szidni/utálni fogják. Imádom a srácot, de ha maradna nem tudnám neki megbocsátani.wZoLee7 írta: Imádom amikor jön egy ilyen hülye hír és páran elküldik az édesanyjába a srácot. Én nem vártam el, hogy szezon közben közölje távozik. Tudjuk milyen rabszolgaság van a psg-nél, tétnélkül akár mellőzhetik is, arról nem is beszélve, hogy kinek kell a közellenség státusz párizsban? Gondolkozzatok már, ha a pénz érdekelne már rég alájrt volna, neki sem kell ez az egész cirkusz, egyszerűen nem úgy ismerte meg Őt a világ, mint akit a pénz motivál. Aléírom, a szülői nyomás elég nagy, és egy sportoló karrierjében nincs is ártalmasabb, mint az ügyeit intéző anyuci vagy apuci, ezt már rengetegszer láttuk, egy profi ügynök tavaly elhozta volna hozzánk. Viszont nem hülye a gyerek, nem fog bajnokságért harcolni amikor (a sajtó részéről) nagy riválisának kikiálltott Haaland a citybe igazolt. Nekem az is mind1, hogy elköszön az ottaniaktól vagy sem, de biztos vagyok abban, hogy jön. Kell, ezt nálunk mindenki tudja, nyilván vannak kérései amit előbb utóbb megkap és pont. A csávóban akkor boost potenciál van a csapat irányában, hogy ezt nem lehet kihagyni.
Ez a project owner dolog meg egy hatalmas baromság úgy ahogy van. Remélem majd a bejelentés utáni pár hónapban elmondja, hogy a sajtóban megjelent dolgok 90%-ka kitalált hülyeség volt
És szerintem senkinek sem az a gondja, hogy nem január környékén jelentette be a döntésem, mint anno Rabiot.