Kommentáld a híreket
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Egymás után több hír is jött arról, hogy fordultak a dolgok. Fabrizio is megírta, hogy még bármi lehet(vagy valami ilyesmi).
Abból a szempontból meg tudom érteni, hogy apuci, anyuci bratyó, régi osztálytársak stb. gondolom mind győzködik és az arab sem hagyja nyugodni. Nem érdemli meg őt a PSG, az eddigi 5 évért is leszophatnák Kyliant és talán most meg is teszik.
Amellett vagyok, hogy jön, de ha nem és csak a pénz miatt marad még néhány bajnokságot és kupát nyerni, akkor remélem élete végéig abban a foshalmazban fog rohadni, Pogbaval és a hozzá hasonlókkal karöltve. Hatalmas játékos, de ahogy már valaki leírta, most fog eldőlni, hogy milyen ember is valójában. Ha pedig a rossz véglet következik be, akkor nem érdemli meg, hogy itt játsszon, bármennyire is szükségünk van egymásra.
Remélem végül csak profitálunk a hírekből és mind jobban örülünk majd az aláírásának a mai szarkavarás miatt.
Abból a szempontból meg tudom érteni, hogy apuci, anyuci bratyó, régi osztálytársak stb. gondolom mind győzködik és az arab sem hagyja nyugodni. Nem érdemli meg őt a PSG, az eddigi 5 évért is leszophatnák Kyliant és talán most meg is teszik.
Amellett vagyok, hogy jön, de ha nem és csak a pénz miatt marad még néhány bajnokságot és kupát nyerni, akkor remélem élete végéig abban a foshalmazban fog rohadni, Pogbaval és a hozzá hasonlókkal karöltve. Hatalmas játékos, de ahogy már valaki leírta, most fog eldőlni, hogy milyen ember is valójában. Ha pedig a rossz véglet következik be, akkor nem érdemli meg, hogy itt játsszon, bármennyire is szükségünk van egymásra.
Remélem végül csak profitálunk a hírekből és mind jobban örülünk majd az aláírásának a mai szarkavarás miatt.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak ne legyél Pederol.Pad'em írta:Dehogy hosszabbít, hergeled itt a jónépet.El Maestro írta: Hosszabbít.![]()
Héten már a franciák is eljutottak odáig, hogy eldőlt, 99% done ide, etc. Spanyolok hetek óta mondták, hogy 22-e körül bejelenti, hogy lép, be is jön. Pedrerol egy bohóc, csak a show érdekli, nem kell vele foglalkozni.
Ha hosszabbít, 1 évig csak a Vallejo topicba írok. Azokon a meccseken, amikor játszik.
Az is megigerte hogy törli magát twitterrol ha nem jön Mbappe. Azóta is tiktakol

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
feleslegesen? ra pont nem feleslegesen koltenenk. hihetetlen hogy a katariak nevetnek a vegenDonát írta:Win-win. Ha a pénz miatt nem jön, mentalitásában nem idevaló játékos, nem cseszünk el rá feleslegesen egy csomó pénzt.hehetheoriginal írta:
+1
Konkretan mondhat akarmit, nyilvanvalo lesz, hogy a penzert teszi, ha marad.
Ha jon, akkor viszont az nagy pozitívum, hogy ennyi dellat utasitott vissza.
Szoval itt valszeg elvalik a viz a szartol, feketen feheren megtudjuk milyen ember is ez itt.
Mondjuk ki a faszt erdekel, csak egy focista semmi tobb![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Pad'em
Dehogy hosszabbít, hergeled itt a jónépet.El Maestro írta: Hosszabbít.

Héten már a franciák is eljutottak odáig, hogy eldőlt, 99% done ide, etc. Spanyolok hetek óta mondták, hogy 22-e körül bejelenti, hogy lép, be is jön. Pedrerol egy bohóc, csak a show érdekli, nem kell vele foglalkozni.
Ha hosszabbít, 1 évig csak a Vallejo topicba írok. Azokon a meccseken, amikor játszik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ja az garantált, hogy beell donto utanig nem lesz semmi hiteles konkret bejelentes, de meg az is lehet, hogy nyaron is húzódni fog, lesznek valogatott meccsek, aztan nyaralasra megy mindenki, stb
thereisonly1ronaldo
Az egész psg projekt megbukott, mindenki tudja ezt, még a kecsketologató is.
Van esze a fiunak ez már tavaly nyáron eldőlt, de itt már minden is azóta le van zsirozva. Vasarnap elkoszon aztán csokolom, hogy ne fájjon nekik annyira a real madridrol nem fog beszelni most, csak arrol hogy nem hosszabbit es köszön mindent.
Hakimi is azert real madridozik már mert tudja hogy a tesa jön ide, jönne ő is. Minden éppeszű jatekos most megy majd onnan. Marad az enervált messi, meg a bemindenezett neymar, wow. Ez volt az utolso esélyük iden a bl-re, de bedózeroltuk a maradványaikat az új bernabeu alapba.
Mi sem fogjuk bejelenteni bl dontoig, két hét mulva majd.
Van esze a fiunak ez már tavaly nyáron eldőlt, de itt már minden is azóta le van zsirozva. Vasarnap elkoszon aztán csokolom, hogy ne fájjon nekik annyira a real madridrol nem fog beszelni most, csak arrol hogy nem hosszabbit es köszön mindent.
Hakimi is azert real madridozik már mert tudja hogy a tesa jön ide, jönne ő is. Minden éppeszű jatekos most megy majd onnan. Marad az enervált messi, meg a bemindenezett neymar, wow. Ez volt az utolso esélyük iden a bl-re, de bedózeroltuk a maradványaikat az új bernabeu alapba.
Mi sem fogjuk bejelenteni bl dontoig, két hét mulva majd.
Ez mi a f..sz ez már megint?
Nagyon unom már ezt a bu...kodást.
Nagyon unom már ezt a bu...kodást.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
5 éve kergetjük, Haaland a Cityben, szerinted? Benzema és a brazilok, mögöttük beton középpálya Tücsipöcsivel!Toti írta: Van B terv Mbappe helyett ?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
MayoralToti írta: Van B terv Mbappe helyett ?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Van B terv Mbappe helyett ?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Win-win. Ha a pénz miatt nem jön, mentalitásában nem idevaló játékos, nem cseszünk el rá feleslegesen egy csomó pénzt.hehetheoriginal írta:+1kodo írta: Kéne mint egy falat kenyér, saját magát fogja minősíteni a döntéssel.
Ha ezek után marad remélem sosem fog itt kikötni.
Szoval itt valszeg elvalik a viz a szartol, feketen feheren megtudjuk milyen ember is ez itt.
Mondjuk ki a faszt erdekel, csak egy focista semmi tobb![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
+1kodo írta: Kéne mint egy falat kenyér, saját magát fogja minősíteni a döntéssel.
Mondjuk ki a faszt erdekel, csak egy focista semmi tobb

thereisonly1ronaldo
-
Amúgy azt most látom, hogy ezt a lequipe írta. Megbízható ez a hír egyáltalán, megerősítette azóta bárki? Mert a francia média ugye eddig is nyomta erősen a kampányát, hogy marad/maradjon.El Maestro írta:| JUST IN: Kylian Mbappé will announce his decision on @telefoot_TF1 at 11am on Sunday. @lequipe
Mondjuk, most depiben vagyok a frqncia csatorna miatt, de másik oldalát nézve szombaton lesz az utolsó hazai meccse. A hosszabbítást miért vasárnap jelentené be? Inkább szombat délelőtt lenne célszerű, hogy ünnepelje a stadion. Eddig is jött olyan infó, hogy nem szeretné kifütyültetni magát. A vasárnap inkább a távozást sugallja. Nem tudok én már semmit.

Kéne mint egy falat kenyér, saját magát fogja minősíteni a döntéssel.
na ne bassz fel hogy sikerult olyat ajanlani neki amit elfogadott
valamelyik univerzumban:

-
Ez a telefoot micsoda, milyen csatorna? Kötődik az arabokhoz, vagy valami francia köztv, ket. tv? Mondjuk engem is elbizonytalanít, ha eddig húzta, hogy ne fütyüljék, akkor miért nem neten jelenti be az instáján, vagy ilyesmi? Mondjuk lehet, hogy ő is forgat valami kabarét, mint GriezmannEl Maestro írta:| JUST IN: Kylian Mbappé will announce his decision on @telefoot_TF1 at 11am on Sunday. @lequipe

Hát nem tudom, akármennyire is ért hozzá, 23 éves ilyen téren rutin nélkül, de ezzel jönne a többlet felelősség. Fihyelmét is lekötné. Nekem ez ilyen benyögött bullshitnek hangzik. Az meg eddig sem működött, hogy valakinek odaviszik a haverokat. Ha hosszabbít, a pénz miatt fog. De mostmár tényleg magát köpi képen, ha marad.ikarus93 írta:Ez amúgy nagyon jó ajánlat ha igaz. Nem csodálom,hogy gondolkodik emiatt.Realista24 írta: PSG have even offered Mbappé to be the OWNER of their sporting project.
@EduAguirre7
![]()
![]()
![]()
Ha van esze a focihoz márpedig mindenki látja, hogy van hozzá esze és nincs elszállva sem mint Neymar akkor simán tud jó javaslatokat adni az edzőbának/arab kecske pásztornak.
A francia válogatottból tuti mondana egy pár nevet, mint Nkunku Tucsokpocse, Kante stb.
- ikarus93
Ez amúgy nagyon jó ajánlat ha igaz. Nem csodálom,hogy gondolkodik emiatt.Realista24 írta: PSG have even offered Mbappé to be the OWNER of their sporting project.
@EduAguirre7
![]()
![]()
![]()
Ha van esze a focihoz márpedig mindenki látja, hogy van hozzá esze és nincs elszállva sem mint Neymar akkor simán tud jó javaslatokat adni az edzőbának/arab kecske pásztornak.
A francia válogatottból tuti mondana egy pár nevet, mint Nkunku Tucsokpocse, Kante stb.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha ezek utan hosszabit, eretvagok… ha nem jon most, akkor soha.El Maestro írta:| JUST IN: Kylian Mbappé will announce his decision on @telefoot_TF1 at 11am on Sunday. @lequipe
Hosszabbít.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én mindig mondtam, hogy Mayoral, RdT > Mbappe, Haaland 
Érdekes megoldás egyébként ez a bejelentésre, de én továbbra is bizakodó vagyok. Szerintem done deal.

Érdekes megoldás egyébként ez a bejelentésre, de én továbbra is bizakodó vagyok. Szerintem done deal.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Megérzés. Pedrerol se volt már bizakodó a legutóbbi ajanlatról szóló hírek, infók alapján.Halfkey írta:Tippelsz vagy ezt írja valaki? Nyilván a hosszabbítás részét kérdem.El Maestro írta:| JUST IN: Kylian Mbappé will announce his decision on @telefoot_TF1 at 11am on Sunday. @lequipe
Hosszabbít.