Megérzés. Pedrerol se volt már bizakodó a legutóbbi ajanlatról szóló hírek, infók alapján.Halfkey írta:Tippelsz vagy ezt írja valaki? Nyilván a hosszabbítás részét kérdem.El Maestro írta:| JUST IN: Kylian Mbappé will announce his decision on @telefoot_TF1 at 11am on Sunday. @lequipe
Hosszabbít.

Kommentáld a híreket
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Re: Kommentáld a híreket
Tippelsz vagy ezt írja valaki? Nyilván a hosszabbítás részét kérdem.El Maestro írta:| JUST IN: Kylian Mbappé will announce his decision on @telefoot_TF1 at 11am on Sunday. @lequipe
Hosszabbít.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Hosszabbít.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na Kylian vasárnap jelenti be a francik szerint a döntését.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ott a pontfilatáska írta:Messi?Realista24 írta: Játékosedzőről már hallottam, de sportigazgató edzőről még nem![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Messi?Realista24 írta: Játékosedzőről már hallottam, de sportigazgató edzőről még nem![]()

- Süti
Brutál milyen fájás lehet szegény szőnyegáruson, amit idén tavasszal kap, szerintem mikor egy ilyen Hakimi nyilatkozatot olvas, vagy a teknőc visszadobja az ilyen ajánlatokat, konkrétan tépheti a haját.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Játékosedzőről már hallottam, de sportigazgató edzőről még nemsebydani írta:Imádom. Látom magam előtt ahogy izzadnak, annyira nevetségesRealista24 írta:
This includes: the decision of the coach next season, the signing of the players he and the PSG board believe fit and receive a huge bonus. @EduAguirre7![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Imádom. Látom magam előtt ahogy izzadnak, annyira nevetségesRealista24 írta:This includes: the decision of the coach next season, the signing of the players he and the PSG board believe fit and receive a huge bonus. @EduAguirre7Realista24 írta: PSG have even offered Mbappé to be the OWNER of their sporting project.
@EduAguirre7
![]()
![]()
![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Elképesztő, és folyamatosan lemennek kutyába. Mintha MBappé maga az isten lenne, és ha elmegy megszűnik a csapat. Igazából vele se értek túl sokat, szóval nem is értem.
Kevés undorítóbb és szánalmasabb csapat van, mint a PSG.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
This includes: the decision of the coach next season, the signing of the players he and the PSG board believe fit and receive a huge bonus. @EduAguirre7Realista24 írta: PSG have even offered Mbappé to be the OWNER of their sporting project.
@EduAguirre7
![]()
![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
20 évre kötötték a szerződést.Ladislao Suarez írta: A Real Madrid hosszútávú szerződést kötött a Sixth Street globális befektetési céggel és a Legends nevű prémium élményekkel foglalkozó vállalattal, hogy segítsenek Bernabéu stadiont üzemeltetni. Rendezvények, üzletek üzemeltetése stb. Tulajdonképpen optimalizálni a stadion kihasználtságát. Elvileg valami 360 millió eurós bevétel származik majd ebből. Lesz pénz lóvéra.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
A Real Madrid hosszútávú szerződést kötött a Sixth Street globális befektetési céggel és a Legends nevű prémium élményekkel foglalkozó vállalattal, hogy segítsenek Bernabéu stadiont üzemeltetni. Rendezvények, üzletek üzemeltetése stb. Tulajdonképpen optimalizálni a stadion kihasználtságát. Elvileg valami 360 millió eurós bevétel származik majd ebből. Lesz pénz lóvéra.

azt mar minden oldalrol megcafoltak. klub is , ugynok is. elvileg egy forditasi hiba volt csakh3x0r írta:Nem igy akarjak Messit Miamiba csabitani?RealAsensio írta:
A kovetkezo ajanlat az lesz, hogy a nevere iratjak a klubot, ha ez sem eleg, megteszik Dubai hercegenek.ilyen egy csovesbanat klubot mint a psg pfff
Mintha valami olyasmit olvastam, hogy megkapna a reszvenyek harmadat, ha oda megy.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- h3x0r
Nem igy akarjak Messit Miamiba csabitani?RealAsensio írta:A kovetkezo ajanlat az lesz, hogy a nevere iratjak a klubot, ha ez sem eleg, megteszik Dubai hercegenek.Realista24 írta: PSG have even offered Mbappé to be the OWNER of their sporting project.
@EduAguirre7
![]()
![]()
![]()
ilyen egy csovesbanat klubot mint a psg pfff

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A kovetkezo ajanlat az lesz, hogy a nevere iratjak a klubot, ha ez sem eleg, megteszik Dubai hercegenek.Realista24 írta: PSG have even offered Mbappé to be the OWNER of their sporting project.
@EduAguirre7
![]()
![]()
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
PSG have even offered Mbappé to be the OWNER of their sporting project.
@EduAguirre7
@EduAguirre7

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem nem fog odriozola visszajonni. Már ha kapunk érte valami értelmesebb ajánlatot, 12 milla fölött, akkor szerintem elpasszoljuk. Carvajal szépen beetetett mindenkit az elmúlt 2 hónappal, amikor egész értelmesen játszott. Lucas marad, ha csak asensio nem lép, akkor előrébb nem nagyon jut neki hely, szóval maradni fog beugros hatvednek. Meg néha felhozzuk tobiast, ha van olyan szinten. Felesleges lenne odri, max akkor marad, ha nem jön érte ajánlat, bár szerintem akkor is inkább kölcsön lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Hát ez nem jó hír szerintem.. Nagyon szeretem én is Marcelot, mint ahogy anno Iscot vagy Balet is szerettem (na jó a kis brazilt nyilván az utóbbi kettőnél sokkal jobban). De most nem nagyon férne már be a keretbe se. Bár akkor számoljunk: BIZTOS OUT Isco, Bale, Jovic/mariano (vagy mindkettő), Lunin (kölcsön) kérdéses : Marci, Vallejo, Asensio az legrosszabb esetben 4 tuti távozó, inkább 5 míg érkezők kb : Biztos: Rudiger, Odri vissza (legalábbis remélem), Mbappe (őt már ide venném), Ospina, kérdéses: Fran garcia, csumuluncsu (nem tudom a nevét leírni), +Borja Mayoral/RDTPad'em írta:Ráadásul:kodo írta:| Marcelo's agent met with Real Madrid's representatives this morning. They made the first contacts to keep Marcelo for another year. @SQuirante
Imadom Marcelot, de rohadt nagy luxus lenne ez.
Marcelo has Ancelotti's approval to STAY at Real Madrid. @diarioas
az 4 tuti. végülis éppen elférne, de akkor a fizuból nagyon le kéne nyisszantani...
Hát kiváncsi leszek én elengedném mert a megújuláshoz szükség lenne elküldeni az Isco Bale vonallal.

Hagyni kell kifutni, aztán szabadúszóként leigazoljuk olcsón agusztus 30-án.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K