Halfkey írta:
Túlmisztifikáljátok szerintem ezt a bal oldal jobb oldal dolgot. Ezen szinten ezek nem áthidalhatatlan és megszokhatatlan dolgok, hát meccs közben is rengeteg csapatnál felcserélik a játékosok a széleket. Nem arról van szó hogy csatárból védõt kéne képezni.
Nem hát.. Szerintem sem lesz ebből semmi probléma.. Sőt sztem az van túlmisztifikálva, hogy Papné is mennyire baloldali játékos (a szó nem kommunista értelmében

) és mi lesz most?!
2018-as VB-n a jobboson tolta:
Mbappe-Gríz-Matuidi
Zsiru
Mi kell egy szélsőnek? Vállalható magasság/tömeg, hogy ne rakja arrébb a legelső szembeszél, sebesség, meg nem árt ha cselezni is tud. Ez Vinyónál megmarad ha ő lesz jobbra rakva, akkor is.. Nem hiszem, hogy kiütést kapnának, vagy egyéb allergiás reakciójuk lépne fel, ha jobbra keverednének és nem tudnának focizni.
Amúgy Vinyó hányszor volt jobbszélső? Chelsea ellen egyszer tavaly, ok, az bődület rossz volt, de ott minden más is..
2 jó fizikumú, felépítésű srác lesz végre a 2 szélen, szerintem minimum, hogy 10-15 percenként helyet cseréljenek, az ellenfél védelmét hülyíteni/fárasztani.