Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
El is lesz jinxelve mindjárt. 🥲
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem mertem beírniAnthony írta: Euroligat nézi valaki? Megy a classico a döntőbe jutásért.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Euroligat nézi valaki? Megy a classico a döntőbe jutásért.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
1 meccs volt, Dallas kifulladva érkezett, erősen benne volt a pakliban hogy beleszaladnak egy nagyobb verésbe.hehetheoriginal írta: Jo nagy veres, dallasnak keves lesz hogy luka pumpalja fent a labdat esz nelkul aztan rahajitja
2 meccsre már több pihi jut, utazás nélkül, valószínűleg szorosabb lesz.
Ha nem lesz 40 százalék közeli a mavs tripla -nagy mennyiségben - akkor viszont bajban lesznek mindenképp.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Jo nagy veres, dallasnak keves lesz hogy luka pumpalja fent a labdat esz nelkul aztan rahajitja
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Dipo par napja meg szopatott, megserult megint?Tjacks írta:Oladipo sztem már rég lefőtt, lowryval nemtudni mi a bánat van.hehetheoriginal írta: megneztem en is, boston erosebbnek tunik, mint azt sejtettem (legalabbis a miami ellen amit vartam), es jimbo már megint a seggen veszi a levegot, mint anno a lakers ellen, pedig meg csak a főcsopi döntőnél vagyunk...
lowry, oladipo help needed.
Nemtom
Ha nem, akkor megint sima nyugati győzelem lesz a vegen, mert vagy a miami egy csapagyas jimboval, vagy a szerintem gyengebb boston nem fog nyerni.
Szoval minden jel a gswre mutat...
Azert az kemeny, hogy klay ket ev kihagyas utan felig meddig meg nem elkapva a fonalat, de rögtön gyűrűt nyer/het
thereisonly1ronaldo
-
Oladipo sztem már rég lefőtt, lowryval nemtudni mi a bánat van.hehetheoriginal írta: megneztem en is, boston erosebbnek tunik, mint azt sejtettem (legalabbis a miami ellen amit vartam), es jimbo már megint a seggen veszi a levegot, mint anno a lakers ellen, pedig meg csak a főcsopi döntőnél vagyunk...
- hehetheoriginal
megneztem en is, boston erosebbnek tunik, mint azt sejtettem (legalabbis a miami ellen amit vartam), es jimbo már megint a seggen veszi a levegot, mint anno a lakers ellen, pedig meg csak a főcsopi döntőnél vagyunk...
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát, simának nem mondanám, ahogy nyert a Miami, tényleg az a 3. negyed volt, ahol leolvadt a Celtics.
Horford meg Smart ha visszajönnek azért más lesz a leányzó fekvése. Remélem Horford produkál negatív tesztet, Smart elvileg már vissza tud jönni. Game2 is kötelező a Miaminak, különben neccesre fordulna a sztori. Lowry gondolom off már idénre, csak húzzák amíg lehet.
Horford meg Smart ha visszajönnek azért más lesz a leányzó fekvése. Remélem Horford produkál negatív tesztet, Smart elvileg már vissza tud jönni. Game2 is kötelező a Miaminak, különben neccesre fordulna a sztori. Lowry gondolom off már idénre, csak húzzák amíg lehet.
-
Nah, kár a bostoni q3ért, de csak azért mert jó kis clutch game lehetett volna a végén belőle.
Butler nagyot ment szinte végig, bostonnál Smart és horford is nagyon hiányzott.

Butler nagyot ment szinte végig, bostonnál Smart és horford is nagyon hiányzott.
-
Az igen, butler b2b steal, nah ilyen fagyasokat nem engedhet meg magának a Celtics mint itt a q3ban.
-
Jó kis meccs eddig, fura hogy a Miamit festékben nagyon veri eddig a Celtics, de ez még csak félidő.
Herro extra,tatum extra. Azt nem tudom offense oldalon ki fogja végig cipelni a heat-et ebben a szériában.
Herro extra,tatum extra. Azt nem tudom offense oldalon ki fogja végig cipelni a heat-et ebben a szériában.
- nmate
Nagyon erősek, liga egyik legjobb edzője, nem lepődök meg, ha ők mennek tovább, de most a Bostont érzem.hehetheoriginal írta: Kizartnak tartom, hogy a boston jobb legyen a miaminal
Nagyon együtt vannak, szintén rendben van a védekezés és Tatum MVP formában. Az a két meltdown Philiben, azt nem tudom hova tenni Heat esetén, az böki a csőrömet.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na innen akkor tiszta, viszem is a pénzem a fogadóirodábahehetheoriginal írta: Kizartnak tartom, hogy a boston jobb legyen a miaminal

- hehetheoriginal
Kizartnak tartom, hogy a boston jobb legyen a miaminal
thereisonly1ronaldo
- nmate
Lillard azért szépet ráoltott 
Na, de amíg ezek Cancunon twittereznek, szerintem Boston elmegy 7 meccsig megint és ott továbbmennek. Nagyon meggyőzőek. GSW viszont 5-6 meccsen továbbmegy, a Kleber meg Powell nyelve lógni fog a GSW off ball mozgásaitól. Doncicnak sem lesz ez túl kényelmes.
De nyugaton eddig mindent is beneztem, szóval lehet az ellenkezője lesz

Na, de amíg ezek Cancunon twittereznek, szerintem Boston elmegy 7 meccsig megint és ott továbbmennek. Nagyon meggyőzőek. GSW viszont 5-6 meccsen továbbmegy, a Kleber meg Powell nyelve lógni fog a GSW off ball mozgásaitól. Doncicnak sem lesz ez túl kényelmes.
De nyugaton eddig mindent is beneztem, szóval lehet az ellenkezője lesz

Óriási, de már tegnap is meccs után rögtön tweetelte hogy majd figyelni kell ki lesz aki sérültet alakít majd, aztan CP meccs után hirtelen elkezdett santitani, miközben garbage timeban fent volt.

- hehetheoriginal
Erdekes a pecahajobol ertekezni, de van benne vmi, amit legjobb haverjarol cp3rol beszel

Megöregedett o is, mint az egesz bananhajos banda
thereisonly1ronaldo
A Suns győztes szériái tavalytól nézve:
Lakers ellen, ahol égtek, amig offos nem lett Davis.
A Murray nélküli Denver.
A Kawhi nélküli clippers.
A Zion nélüli Pels.
Lakers ellen, ahol égtek, amig offos nem lett Davis.
A Murray nélküli Denver.
A Kawhi nélküli clippers.
A Zion nélüli Pels.
Ezt nagyon adom, jártatta a pofáját, de állitólag alapszakaszban is az egész Sunsnál nagy volt a mellény, Anthony Edwards postolt is róla.nmate írta: Amúgy a The Luka Special után tényleg ezt érdemli Booker. Én sajnálom CP3-t, hogy soha nem lesz gyűrűje, no nem a személyisége, hanem szimplán a játék tudása miatt.